Une kam heq dore me kohe nga emisioni "Zone e qelbur", pale fillon ne 9 te darkes dhe mbaron ne 4 te mengjesit.
Une kam heq dore me kohe nga emisioni "Zone e qelbur", pale fillon ne 9 te darkes dhe mbaron ne 4 te mengjesit.
- per fat te mir se kam te programuar hiq Tv Klan.
Vv - Palaço+LISBA :D
PRISHTINË- Deklaratat e një personazhi shumë të njohur tashmë jo vetëm në Kosovë, por edhe në Shqipëri Vali Corleone ka sjellë edhe reagimin e kryetarit të Komunës së Gjilanit. Pas publikimit të lajmit se Vali Corleone është duke menduar të konkurrojë për kryetar të komunës së Gjilanit dhe se po të zgjidhej do ta shndërronte qytetin e tij në Milano, vjen reagimi i të parit të komunës.
Qemajl Mustafa, siç duket nuk shqetësohet aspak për konkurrencën e Princ Valentinos, edhe pse ai në deklaratën e lëshuar në Facebook parashikon se mund të fitojë 97 për qind të votave.
“Është një qytetar i Republikës së Kosovës, për të cilin kam respekt, por nuk kam respekt për ju mediat që merreni me të!”, ka thënë Mustafa ,transmeton Kosova. Net.
Filmi “The Godfather” (Kumbari) trajton historinë e familjes Corleone, një familje e njohur mafioze në Itali, që vepronte në Sicili. Por, ky film vjen në vëmendjen tonë, për faktin e vetëm se edhe në Kosovë, Gjilan jeton një njeri i quajtur Valentino Corleoneo 29-vjec, i cili mes të tjerash shquhet për mënyrën e të jetuarit super luksoz.
(e.m/BalkanWeb)
Revolution 1848
Ndryshuar për herë të fundit nga Naa2i : 11-10-2012 më 14:50
OK OK ,APSOLLUT. Kaq mora vesh une![]()
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
Vali Corleone i jep kengetarit 25 mije euro live (Video)
Princ Vali Corleone nderon muziken me 25 mij euro, per disa kjo mund te jet cenduri po jo per valin ai duket se e ben thjesht per te argetuar veten per me shum na ndiqni ne videon qe Vali ka postuar ne Youtube.
http://www.youtube.com/watch?feature...v=inKhuC27TL4#!
Edhe Zoti ka sens te mire per humor kohe pas kohe!
Nje gja nuk kuptoj
SINQERISHT MOS MU KUNDERVENI SE PO SHAJ NJE KOSOVAR
PO E MARR VALIN SI SHQIPTAR SHQIPERIE DHE PO E KRITIKOJ SI SHQIPTAR
meqe ky njeri ka kaq shume miliarda CDO QE I BEN KAQ SHUME REKLAM VETES ??
njoh ne austri njerez dhe me te pasur se ky qe kane trashegimi miliona eurosh dhe nuk reklamohen kaq shume
JO SEKS PARA MARTESE
Krijoni Kontakt