Humbje kohe...
Humbje kohe...
Ndryshuar për herë të fundit nga user010 : 15-10-2012 më 12:47
Pra nuk qenka përdhunim, por paska shkuar me dëshirë.Postuar më parë nga ATMAN
Ky paska qenë edhe Don Zhuan, se paska pasur lidhje me shumë femra.Shaban Norja ka qenë njeri me precedent penal dhe është dënuar njëherë për vjedhje dhe njëherë për vrasje të mbetur në tentativë. Flitet që ka pasur lidhje me një sërë femrash, megjithatë pa shkaktuar incidente të këtij lloji makabër.
.
Ndryshuar për herë të fundit nga -BATO- : 15-10-2012 më 13:43
Ate qe nuk e suportoj dot eshte pervec te zezes ngjarje, eshte mediatizimi dhe futja e ketij makrabiteti ne cdo shtepi shqiptare me ane te mediave.Dhe jo vetem kaq por marrja e deshmive nga personave familjare dhe vazhdimi i rubrikes se lajmit me thashetheme dhe deshire per te shitur gazetat me fatkeqesite e te tjereve per dite te tera.Per mendimin tim keto lajme jo vetem qe duhet te censurohen por kemi mundesi ne si njerez mos ia hapim televizorin femijve kur jepen keto lajme.Mos i degjoni sepse do zhgenjeheni shume per njerzit qe ju rrethojne dhe boten ku jetojme.O njerez duhet tu behet publicitet lajmeve te mira, bamiresive, ndihmes, moralit, besimit dhe jo kronikave te zeza qe ua nxijne jeten meditike shqiptareve.A nuk u mjafton stresi ekonomik, politik por duhet te stresohen menderisht nga te tilla lajme.I bej thirje ketyre paleve gazetare te qebabtoreve mediatike shqiptare qe ti shkurtojn dhe censurojne kronikat e zeza ne maksimum sepse mesazhi negativ qe percjellin eshte me i keq se vete ngjarja.
Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.
Kush te tha ty se une jam pjese e atij grupi qe beson se vajza ka shkuar me deshire?
Une se besoj fare kete histori se nuk ma pranon mendja te jete e vertete. Eshte akoma e pakonceptueshme sesi nje femer 14 me 76 vjecar mund te kene lidhje dashurie midis njeri tjetrit.
Ama e besoj se nje femer per gjera materiale cfare nuk ben, edhe me te vdekurit shkon.
Ps: une thjesht po beja shaka me admiralin, thats all.
po shoh kete intervisten e te jatit
po me shtohen shume pikepytje qe deri para se te shihja nuk i kisha
ky i jati ka fol se ashtu i ka ardh apo se e kane mesuar te flasi ashtu ne interviste?
as ne oborr ska dal goca
e ketej del shtatzene me duket sikur eshte pagu nga dikush te flasi budallaliqe qe kjo histori te harohet
JO SEKS PARA MARTESE
Fjalia e fundit po ta kishe lexuar me kujdes nuk te drejtohej posacerisht ty, por ishte ne pergjithesi per ata qe mendojne se ka shkuar me deshire. Plaku i blinte peshqeshe ta mbante nen hyqem nje femi, qe te mbulonte aktin e shemtuar te perdhunimit, dhe ketu mendjet e ndritura flasin per deshira seksuale te nje femije me nje plak.
Feelings change - memories don't.
pushoni se nuk dini asgje.une e kam afer lagjen e saj.nuk donte ta abortonte femijen sepse feja e saj nuk e lejojn,edhe ta mbante femijen pa lidhej martesore,prap nuk ja lejonte feja .. ndaj dhe deshira e saj kishte qen kaq makabre,me vrit ma pri koken dhe ma hidh tutje..
me vjen keq per vajzen dhe per familjen e saj,sepse jan njerez te mrie.
ne ate mosh kur eshte dhunuar per her te par ajo ,nen kercenimin e armeve,ka qen fare e papjekur,edhe 18 vjece,nuk eshte se ka ndonji pjekuri te madhe,pastaj eshte edhe presjoni i gjat ktyre 4 viteve qe nuk e ka lejuar,....
duhet te kthehet serisht,denimi me vdekje................
Po mire ore, 4-5 vjet rrjesht e ka perdhunuar ky plaku? Tere keto vite shkonte ne shpi e i vinte pistoleten ne koke e i thoshte hajde me mua?
Po pikerisht meqe eshte fetare, ajo nuk duhej t'a bente dicka te tille...nese e ka perdhunuar, gjynah por jane kismete te jetes. Mund te mos e tregonte sepse i vinte zor apo per arsye te tjera, por jo te vazhdonte te shkonte me te per 4-5 vjet te tjera. S'ka pike llogjike.
Nese eshte e vertete kjo histori, i bie qe kjo shkonte me deshiren e saj. Se c'qejf kishte me nje plak 80vjecar nuk e di, apo c'interes kishte.... por feja eshte justifikim ne kete rast. Te jesh aq fetare, mos bej ato qe feja nuk ti lejon.
La vita non si spiega, si VIVE!
[QUOTE=-BATO-;3509017Me ç'duket, ju vajzat inatin e paskeni vetëm me baballarët, të cilët nuk duan që bijat e tyre të pallohen lirshëm që të vogla e të mbeten shtatzëna.[/QUOTE]
Mos fol me kete gjuhe Bato,ceshte ajo fjale qe perdor per marredheniet intime...duke pergjithsuar se gjithe vajzat vetem ate gje desherojne.Vajzat s'jane aq te thekura per seks sesa djemte.
Sa per baballaret jane pike e dobet per vajzat,krahasuar me nenen.
per temen do thoja qe plaku ka dash sex, ndersa ajo per interes mbase....sepse po te donte thjesht te argetohej gjente nje moshatarin e vet te pakten.
Pastaj u ka shkit situata nga duart te dyve.
Fundja duhet te kihet parasysh edhe niveli i tyre arsimor dhe shoqeror,
kot po aludoj...po sikur ta kete ditur i jati dhe merrte ndonje pare nga plaku per kete marredhenie......?!pak e cuditashe 4 vjet ky cift i cuditshem dhe mos kishte rene ne sy te fshatit.ketu ne Tirane dhe aty rreth e rrotull ku rron e punon te dine edhe dhembt e krimbur.
por nje rast te ngjashem kam degjuar per nje sipermarres ne USA, qe vrau dashnoren pasi e kishte lene shtatzan dhe e mbylli ne fuci fshehur ne depon e shtepise.viktima ishte mumizuar, dhe u gjet pas mbi 20 vitesh,kur ky burri kishte shitur shtepine dhe pronaret e rinj kishin bere pastrime,kishin hapur fucine dhe ....filluan hetimet.Pas kaq vitesh doli fajtori,zoteri burre(po mos ti dilte krimi) dhe me duket vrau veten pasi e zbuluan..por aman e shkoi jeten si deshi,me gru e femije e pasuri.....
Ndryshuar për herë të fundit nga Prudence : 15-10-2012 më 15:03
"Më e mira është armike e së mirës"
Ngushullime familjarve per vajzen e humbur!
Denim me vdekje kafshes qe mori dy jete.
Nga kjo ngjarje makabre te ngrehet dhe nje mesim per te gjithe shoqerin.
Babai e familja ne ate moshe duhet te rrinte me afer me femin e jo te krijonte nje familje tjeter me dy te mitur ne moshen 60 vjec.
kur femit i ben jo vetem qe do i ushqesh e do i japesh shkoll por duhet ti ndjekesh hap pas hapi ne jeten e tyre e per me shume ne nje moshe "delikate".
Ajo vajze nenen nuk e kishte me....
Krijoni Kontakt