Close
Faqja 16 prej 18 FillimFillim ... 61415161718 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 176
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Kur e shprehe ate athedashuri qe ne se pame?
    Perbuze cdo figure kombetare(qe nuk kane qene musliman) ,ngre ne piedestal pushtuesit (vetem se kane qene musliman)qe na saktuan si popull ,injorancen i thua dije ,kesaj i thua atdhedashuri ,turpi te mbulofte !!Ne shekullin e teknologjise ,ti dhe disa doni ta ktheni popullin ne mesjete !

Muxhahedini eshte luftetar i xhihadit ndersa xhihad d.m.th lufte e ne termin kuranor ka kuptimin e luftes per Zotin ne kete rast per islamin!Mos rrej tjeter here !
    Xhihad rrjedh nga fjala arabe ''xhuhd'' qe do te thote sakrifice.
    Muslimane te ndryshem e interpretojne ne menyre te ndryshme sakrificen.
    Fakti qe profeti Muhamed a.s thote se ''boja e dijetarit eshte me e shtrenjte tek Zoti se gjaku i luftetarit'' tregon qarte pozicionin e qarte qe ka Islami per luften.
    Armiqte e Islamit se bashku me Vehabite xhihadin e kane perdorur si sinomim te terrorit dhe te luftes se shenjte.

Islami nuk ka nevoje per lufte pasi Islami ka armen me te fuqishme Kuranin , liber universal i cili eshte dhe do jete koherent deri ne diten e gjykimit.

P.s me sill edhe nje fakt te vetem kur une kam perbuzur qofte dhe nje figure te vetme Shqiptare.
    Nene Terezen e kam respektuar dhe kam thene te bejne Muslimanet sa cereku i bamiresise dhe sakrifices se saj.
    Per Skenderbeun skam dhene as edhe nje koment negativ , te hapesh nje teme ku te kerkosh informacione me te zgjeruara te historise se vendlindjes sime nuk quhet perbuzje por civilizim.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e klajdi wolf
    Anėtarėsuar
    14-09-2012
    Postime
    591
    Kuptimi i xhihadit dhe keqkuptimet nga jo-muslimanet.Me mire shikojeni kete video te shkurter se si e shpjegon ky dijetar se c'fare eshte xhihadi e perkthyer ne shqip.

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga klajdi wolf : 13-10-2012 mė 10:18

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Oj Ane nuk te kuptoj pse mirresh me qelbesira te tipit Angmokio .
    Keta jane kancer per shoqerine tone , qe edhe bomba atomike do ta kishte problem ta zhdukte kete race te poshter.

Ky se ka shoqin per budallaqet qe flet , ky ka enderra perverse te islamizmit te Kosoves dhe Shqiperise .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    E ke idene se si ishte gjendja e shqiptareve para komunizmit?!!
    Me shume 90% ANALFABETE.
    Po dalim nga tema.
    Tema eshte toleranca fetare gje qe me sa shof mungon te disa anetar.
    Gjithe te mirat!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Muhabet pa lidhje. Ju riktheva dhe nje here asaj shprehjes tende dhe vetem sakazem nuk kishte aty.Nuk eshte populli fajtor po eshte doktrina e qe helmon ate.Ne e provuam dhe me komunizmin dhe sot nuk po gjejme njeri fajtore, por sistemin doktrinen.
    Germo tare germo..

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Fakti qe profeti Muhamed a.s thote se ''boja e dijetarit eshte me e shtrenjte tek Zoti se gjaku i luftetarit'' tregon qarte pozicionin e qarte qe ka Islami per luften.
    Armiqte e Islamit se bashku me Vehabite xhihadin e kane perdorur si sinomim te terrorit dhe te luftes se shenjte.

Islami nuk ka nevoje per lufte pasi Islami ka armen me te fuqishme Kuranin , liber universal i cili eshte dhe do jete koherent deri ne diten e gjykimit.

P.s me sill edhe nje fakt te vetem kur une kam perbuzur qofte dhe nje figure te vetme Shqiptare.
    Nene Terezen e kam respektuar dhe kam thene te bejne Muslimanet sa cereku i bamiresise dhe sakrifices se saj.
    Per Skenderbeun skam dhene as edhe nje koment negativ , te hapesh nje teme ku te kerkosh informacione me te zgjeruara te historise se vendlindjes sime nuk quhet perbuzje por civilizim.
    E kupton qe je nje lloj trangulli pa fare. Por jo vetem qe ta shpjegova se ceshte muxhahedini , por dhe ne teme e ke te percaltuar si luftetar i luftes se shenjte islamike. Ato e quajten profeci te Muahmedit luften ne Bosnje dhe shkuan atje si luftetare te shenjte.Ti ndjehesh se je ne islam pikerisht se nuk din, se je injorant. po ta kuptosh islamin, do te vendosesh kunder tij.Te mungojne veglat ty lali.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga Milkway Lexo Postimin
    Oj Ane nuk te kuptoj pse mirresh me qelbesira te tipit Angmokio .
    Keta jane kancer per shoqerine tone , qe edhe bomba atomike do ta kishte problem ta zhdukte kete race te poshter.

Ky se ka shoqin per budallaqet qe flet , ky ka enderra perverse te islamizmit te Kosoves dhe Shqiperise .
    Turp turp,permend bomben atomike!!

Keni ikur per pamuk

i/e regjistruar Maska e klajdi wolf
    Anėtarėsuar
    14-09-2012
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    E kupton qe je nje lloj trangulli pa fare. Por jo vetem qe ta shpjegova se ceshte muxhahedini , por dhe ne teme e ke te percaltuar si luftetar i luftes se shenjte islamike. Ato e quajten profeci te Muahmedit luften ne Bosnje dhe shkuan atje si luftetare te shenjte.Ti ndjehesh se je ne islam pikerisht se nuk din, se je injorant. po ta kuptosh islamin, do te vendosesh kunder tij.Te mungojne veglat ty lali.
    Islami vjen nga rrėnja e fjalės ‘selam’, qė do tė thotė paqe. Kjo po ashtu do tė thotė t'ia nėnshtrosh vullnetin personal vullnetit tė Allahut. Islami ėshtė fe e paqes, e cila arrihet me nėnshtrimin e vullnetit personal ndaj vullnetit tė Krijuesit Suprem, Allahut.

- Nuk e favorizon secila qenie njerėzore paqen dhe harmoninė e qėndrueshme. Ka shumė tė atillė qė do ta ērregullonin gjendjen pėr interesa personale. Nganjėherė duhet tė pėrdoret forca qė tė mbahet paqja. Mu pėr kėtė arsye, ne kemi politikė qė pėrdor forcėn kundėr kriminelėve dhe elementeve anti-sociale pėr t'u mbajtur paqja nė vend. Islami promovon paqe. Nė tė njėjtėn kohė, Islami i nxit pasuesit e vet pėr tė luftuar kur ka shtypje. Lufta kundėr shtypjes nganjėherė mund tė kėrkojė pėrdorimin e forcės. Nė Islam forca mund tė pėrdoret vetėm nė promovimin e paqes dhe drejtėsisė.

Islami nuk eshte perhapur me dhune dhe me shpate ne bote edhe ne Shqiperi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga klajdi wolf Lexo Postimin
    Islami vjen nga rrėnja e fjalės ‘selam’, qė do tė thotė paqe. Kjo po ashtu do tė thotė t'ia nėnshtrosh vullnetin personal vullnetit tė Allahut. Islami ėshtė fe e paqes, e cila arrihet me nėnshtrimin e vullnetit personal ndaj vullnetit tė Krijuesit Suprem, Allahut.

- Nuk e favorizon secila qenie njerėzore paqen dhe harmoninė e qėndrueshme. Ka shumė tė atillė qė do ta ērregullonin gjendjen pėr interesa personale. Nganjėherė duhet tė pėrdoret forca qė tė mbahet paqja. Mu pėr kėtė arsye, ne kemi politikė qė pėrdor forcėn kundėr kriminelėve dhe elementeve anti-sociale pėr t'u mbajtur paqja nė vend. Islami promovon paqe. Nė tė njėjtėn kohė, Islami i nxit pasuesit e vet pėr tė luftuar kur ka shtypje. Lufta kundėr shtypjes nganjėherė mund tė kėrkojė pėrdorimin e forcės. Nė Islam forca mund tė pėrdoret vetėm nė promovimin e paqes dhe drejtėsisė.

Islami nuk eshte perhapur me dhune dhe me shpate ne bote edhe ne Shqiperi.
    Mos i jep tjeter kuptim ,islami vjen nga fjala arabe salema e do te thote paqe e nenshtrim,dhe ne kuptimin fetar perkthehet nenshtrim ndaj vullnetit te Zotit!
    Edhe Koreja veriore quhet Republika popullore DEMOKRATIKE ,por sa eshte demokratike e dime te gjithe!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin

Cdo kund ku kam lexuar fjala jihad me del lufte ose perpjekje,ti tenton ti japesh krejt tjeter kuptim ,je bere si Bani ,prej se ekziston kurani muslimanet kane mbuluar grate e tyre,te gjithe ata dijetar nder shekuj pohonin te njejten gje ndersa ai thoshte mbulesa nuk ka baze ne kuran!!
    P.S Mund te jesh "ruajtur" ndoshta nga komentet negative por te gjithe e dime se cfare mendimin mund te kesh .....cka mendon per Pjeter Bogdanin dhe Ceten e Profeteve p.sh?!! (mendimin e sinqerte ama

Faqja 16 prej 18 FillimFillim ... 61415161718 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •