Po une jam pis pisi cfar fetari me thua ti. Jam i krishtere ne forme dhe trashegoj nje edukim te krishtere gojore nga familja, ku ta gjeja une krishterimin ne komunizem?Une kam thyer nje ikone te apostujve ne dysh, per arsye....Zoteri jam mekatar diktature dhe kerkoj te ndryshoj, nuk di une me rrjet.Te tjere si une me te njetin kondicion dhe edukim te diktatures , vrapuan te beheshin hoxhallare e prifterinje sikur te beheshin sekretar partie.Po dhe antar partie duheshin tre vjet stazh.Kur u postua ajo foto nga perfaqesusei i homoseksualeve une i dhashe te drejte pasi se aq e kuptoj fene une, si politike, pra realisht nuk fyehem as kur tallan me Jezusin as me Muhamedin, por ne kete rast gjykoj per nje sjellje te pa pranushme te nje grupimi qe dhe ben fyerje te njeta dhe vete merr jete njerzish per fyerje te profetit qe ja vete per zemer.Ketu me takon te ngrej zerin.Ku e shef te keqen ti, tek une apo tek ky palloshi?Une ky jam produkti i vertete i diktatures dhe si une jane pa perjashtim te gjithe shqipatret e Albanise, kush thote te kunderten rren.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anesti_55 : 14-10-2012 mė 10:11
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
Denimi me vdekje egziston dhe ne USA , nuk mund te thuash qe meqenese Evropa ka ndaluar denimin me vdekje kane bere zgjidhjen e drejte dhe shumica e shteteve te botes qe e aplikojne e kane gabim.
Cdo shtet i vendos rregullat ne baze te kultures dhe mentalitetit te popullit qe ka, dhe jo te nje komuniteti ne te cilin ai kerkon te beje pjese.
Ne rastin konkret ne Shqiperi , ai plehra qe ka prere koken e 18 vjecares nuk meriton vdekjen?
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Muxhahedinet jane prane , apo bashkejetojne me ne?
jane prane qe cke me te.
muxhahedine si ky legeni G.D, angmokio, apo ajo kurvica arabe devoue, jo vetem ne jeten reale, por dhe ne virtual hedhin papushim helmin islamik.
Krijoni Kontakt