Close
Faqja 18 prej 18 FillimFillim ... 8161718
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 176 prej 176
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-08-2011
    Vendndodhja
    Among virtual idiots
    Postime
    326
    Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Anest,

Un nuk besoj se ti me sinceritet beson Jezu Krishtin "zot", prandaj edhe ben si ata shoket e tu, qe ne kete forum miratuar fyerjet ku Jezusi u fye si homoseksual ! Poo jeni tolerant, por kur behet fjala per blasfemi, kte s'duhet toleruar ! Ne nje shtet Islamik, personi qe do ta kishte fyer Jezusin apo Nenen e Tij, do te denohej me vdekje per fyerjet qe i behet nje njeriu kaq te rendesishem sa ishn profetet ! Por ju sikur nuk e dini as cka eshte Profeti, e as Zoti. Per mua s'jeni besimtar, ju fejen e keni te trasheguar, dhe per ēeshtje nacionaliste vazhdoni e te thirreni ne krishterizem. Ti aplikon laicizmin, duke menduar se je duke aplikuar ligjet biblike.
    ca i ke keto denime me vdekje ti rob mizerabel???
    qelbesira arabie.

c'fare e poshter qe ka hyre ne shqiperi

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Anest,

Un nuk besoj se ti me sinceritet beson Jezu Krishtin "zot", prandaj edhe ben si ata shoket e tu, qe ne kete forum miratuar fyerjet ku Jezusi u fye si homoseksual ! Poo jeni tolerant, por kur behet fjala per blasfemi, kte s'duhet toleruar ! Ne nje shtet Islamik, personi qe do ta kishte fyer Jezusin apo Nenen e Tij, do te denohej me vdekje per fyerjet qe i behet nje njeriu kaq te rendesishem sa ishn profetet ! Por ju sikur nuk e dini as cka eshte Profeti, e as Zoti. Per mua s'jeni besimtar, ju fejen e keni te trasheguar, dhe per ēeshtje nacionaliste vazhdoni e te thirreni ne krishterizem. Ti aplikon laicizmin, duke menduar se je duke aplikuar ligjet biblike.
    Po une jam pis pisi cfar fetari me thua ti. Jam i krishtere ne forme dhe trashegoj nje edukim te krishtere gojore nga familja, ku ta gjeja une krishterimin ne komunizem?Une kam thyer nje ikone te apostujve ne dysh, per arsye....Zoteri jam mekatar diktature dhe kerkoj te ndryshoj, nuk di une me rrjet.Te tjere si une me te njetin kondicion dhe edukim te diktatures , vrapuan te beheshin hoxhallare e prifterinje sikur te beheshin sekretar partie.Po dhe antar partie duheshin tre vjet stazh.Kur u postua ajo foto nga perfaqesusei i homoseksualeve une i dhashe te drejte pasi se aq e kuptoj fene une, si politike, pra realisht nuk fyehem as kur tallan me Jezusin as me Muhamedin, por ne kete rast gjykoj per nje sjellje te pa pranushme te nje grupimi qe dhe ben fyerje te njeta dhe vete merr jete njerzish per fyerje te profetit qe ja vete per zemer.Ketu me takon te ngrej zerin.Ku e shef te keqen ti, tek une apo tek ky palloshi?Une ky jam produkti i vertete i diktatures dhe si une jane pa perjashtim te gjithe shqipatret e Albanise, kush thote te kunderten rren.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anesti_55 : 14-10-2012 mė 10:11
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga shofer Lexo Postimin
    ca i ke keto denime me vdekje ti rob mizerabel???
    qelbesira arabie.

c'fare e poshter qe ka hyre ne shqiperi
    Denimi me vdekje egziston dhe ne USA , nuk mund te thuash qe meqenese Evropa ka ndaluar denimin me vdekje kane bere zgjidhjen e drejte dhe shumica e shteteve te botes qe e aplikojne e kane gabim.

Cdo shtet i vendos rregullat ne baze te kultures dhe mentalitetit te popullit qe ka, dhe jo te nje komuniteti ne te cilin ai kerkon te beje pjese.

Ne rastin konkret ne Shqiperi , ai plehra qe ka prere koken e 18 vjecares nuk meriton vdekjen?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-08-2011
    Vendndodhja
    Among virtual idiots
    Postime
    326
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Denimi me vdekje egziston dhe ne USA , nuk mund te thuash qe meqenese Evropa ka ndaluar denimin me vdekje kane bere zgjidhjen e drejte dhe shumica e shteteve te botes qe e aplikojne e kane gabim.

Cdo shtet i vendos rregullat ne baze te kultures dhe mentalitetit te popullit qe ka, dhe jo te nje komuniteti ne te cilin ai kerkon te beje pjese.

Ne rastin konkret ne Shqiperi , ai plehra qe ka prere koken e 18 vjecares nuk meriton vdekjen?
    pse ben si i trashe ti idiot, kjo qelbesira devoue kerkon denime me vdekje nese fyen profetet

plasi syt ketu, retard

! Ne nje shtet Islamik, personi qe do ta kishte fyer Jezusin apo Nenen e Tij, do te denohej me vdekje per fyerjet qe i behet nje njeriu kaq te rendesishem sa ishn profetet ! Por ju sikur nuk e dini as cka eshte Profeti, e as Zoti. Per mua s'jeni besimtar, ju fejen e keni te trasheguar, dhe per ēeshtje nacionaliste vazhdoni e te thirreni ne krishterizem. Ti aplikon laicizmin, duke menduar se je duke aplikuar ligjet biblike.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shofer : 14-10-2012 mė 10:54

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-08-2011
    Vendndodhja
    Among virtual idiots
    Postime
    326
    Muxhahedinet jane prane , apo bashkejetojne me ne?

jane prane qe cke me te.

muxhahedine si ky legeni G.D, angmokio, apo ajo kurvica arabe devoue, jo vetem ne jeten reale, por dhe ne virtual hedhin papushim helmin islamik.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar mė parė nga shofer Lexo Postimin
    Muxhahedinet jane prane , apo bashkejetojne me ne?

jane prane qe cke me te.

muxhahedine si ky legeni G.D, angmokio, apo ajo kurvica arabe devoue, jo vetem ne jeten reale, por dhe ne virtual hedhin papushim helmin islamik.
    Eh more shofer, na shave me te gjitha emrat e zogjeve, dhe ti prap mendon se ke folur diēka qe mund ta arsyeton urrejtjen tende karshi muslimaneve shqiptar.

Ok, shaj, dhe vetem shaj. Un do te ndjehesha i lumtur nese s'ke argument tjeter.

Faqja 18 prej 18 FillimFillim ... 8161718

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •