Postuar më parë nga Enkeleu Hahahaha , por gjithmonë pas teje ^lulja3 Kjo eshte nje enigme e lehte, qe ti p'e gabon zgjidhjen A po ia vejme celsin per sonte? Naten e mire, djeme ...........gjumin e qete
Carpe diem!!
Postuar më parë nga orhideja Kjo eshte nje enigme e lehte, qe ti p'e gabon zgjidhjen A po ia vejme celsin per sonte? i vejme orhide naten e mire
Mire mbrema te gjitheve ...ejani tani ku ini?
Postuar më parë nga pranvera bica Mire mbrema te gjitheve ...ejani tani ku ini? Teta, sonte eshte nata e futbollit, nuk vjen askush
Postuar më parë nga orhideja Teta, sonte eshte nata e futbollit, nuk vjen askush Kukull! Si te ka teta ty? Do vijne do vijne!
Mire, teta..........te falemnderit, mire .........pak e lodhur Vijne moj vijne, por a do jemi ne se?
pershendetje teta vera dhe orhidea
Postuar më parë nga Premtor pershendetje teta vera dhe orhidea Pershendetje, Premtor Ku e ke enigmen?
Postuar më parë nga orhideja Pershendetje, Premtor Ku e ke enigmen? ti e ke radhen pasi ne fund e ke gjetur mirush kabashin.
Postuar më parë nga Premtor ti e ke radhen pasi ne fund e ke gjetur mirush kabashin. Ok ok.... - - - - - - / - - - - Aktore
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt