po vazhdojme me aktor - - - - -,- - - - - -
Postuar më parë nga Enkeleu Ok , provoje ... vendose nje foto tënden te zhytur mes librave dhe cd-ve Ta dergoj neser ne MP A ke E, Premtor ?
Carpe diem!!
Postuar më parë nga Premtor po vazhdojme me aktor - - - - -,- - - - - - A ka I....??
I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!
Postuar më parë nga orhideja Ta dergoj neser ne MP A ke E, Premtor ? Ok , po e pres me padurim
Postuar më parë nga orhideja Ta dergoj neser ne MP A ke E, Premtor ? nje sa per mos me te kthy duarthate; merri dy me mire po vazhdojme me aktor - - - - -,- A - A - -
Postuar më parë nga Premtor nje sa per mos me te kthy duarthate; merri dy me mire po vazhdojme me aktor - - - - -,- A - A - - Shife si ia zbulova A-te ............po E-ne qe te kerkova vertete?
Postuar më parë nga orhideja Shife si ia zbulova A-te ............po E-ne qe te kerkova vertete? Edhe I-të e mia mungojnë , nuk besoj të mos ketë
Postuar më parë nga orhideja Shife si ia zbulova A-te ............po E-ne qe te kerkova vertete? po vazhdojme me aktor - I - - -,- A - A - I jo ska E se moti ta kisha dhene
Mitrush Kabashi?????????
Postuar më parë nga Premtor po vazhdojme me aktor - I - - -,- A - A - I jo ska E se moti ta kisha dhene S... a ka ?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt