Close
Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 123
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin

Pra, ne kete vije argumentative vlen edhe kjo:

Amerikanet i urrejn serbet, pasiqe i bombarduan ne 1999.
    Saddami e dashuronte popullin e vet, pasiqe irakjanet sic e shohem i urrejn amerikanet.
    Une nuk jam dakord me kete o Nuh

Ja ti bejme nje paralel

Shqiptaret , gjat perjudhes komuniste , urrenin jo vetem Amerikanet, por te gjith boten. Sot Shqiptaret duan me shume Ameriken se Shqiperine

Une mendo qe ishte politika e Sadamit ashtu si edhe e Enverit qe beri popujt te urrejne shtete te cilat ndikojne ne lirin e popujve te tyre dhe si rrjedhoje sjellin zgjedhje te lira. Por kjo bie ndesh me mbreterin e Enver Hoxhes dhe Sadam Hysejn & Mubarak & CO

Prandaj dhe keta pseudo dashamires te popujve te tyre, per te mbajtur pushtetin sa me gjate dhe popullin e shtypur, paraqesin Ameriken si nje Djall qe sjell te liga per nje popull te lumtur.

Cfar te ligash i solli Amerika -> Gjermanise, Greqise, Japonise, Shqiprise etj ? I solli liri, fuqi ekonomike, siguri, turizem , bashkpunim etj. A mund te quhet Djall Amerika ? Une mendoj qe Djall jane ata pushtetare qe duan ta mbajne popullin e lidhur dhe nuk e len te veproje sipas bindjeve te veta. Nese nje popull eshte i lire ne te zgjedhur dhe eshte i lumtur me nje udheheqes, nuk ka nevoje ta izolosh, apo ta mbrosh nga imperializmi, populli vete nese eshte i lumtur, do ta zgjedhe ate qe deshiron

Tungi
    Revolution 1848

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Une nuk jam dakord me kete o Nuh

Ja ti bejme nje paralel

Shqiptaret , gjat perjudhes komuniste , urrenin jo vetem Amerikanet, por te gjith boten. Sot Shqiptaret duan me shume Ameriken se Shqiperine

Une mendo qe ishte politika e Sadamit ashtu si edhe e Enverit qe beri popujt te urrejne shtete te cilat ndikojne ne lirin e popujve te tyre dhe si rrjedhoje sjellin zgjedhje te lira. Por kjo bie ndesh me mbreterin e Enver Hoxhes dhe Sadam Hysejn & Mubarak & CO

Prandaj dhe keta pseudo dashamires te popujve te tyre, per te mbajtur pushtetin sa me gjate dhe popullin e shtypur, paraqesin Ameriken si nje Djall qe sjell te liga per nje popull te lumtur.

Cfar te ligash i solli Amerika -> Gjermanise, Greqise, Japonise, Shqiprise etj ? I solli liri, fuqi ekonomike, siguri, turizem , bashkpunim etj. A mund te quhet Djall Amerika ? Une mendoj qe Djall jane ata pushtetare qe duan ta mbajne popullin e lidhur dhe nuk e len te veproje sipas bindjeve te veta. Nese nje popull eshte i lire ne te zgjedhur dhe eshte i lumtur me nje udheheqes, nuk ka nevoje ta izolosh, apo ta mbrosh nga imperializmi, populli vete nese eshte i lumtur, do ta zgjedhe ate qe deshiron

Tungi
    Ashtu eshte, pra shembulli ish ironik, ngase shoku jar mbi momente pasqyron vlera universale.

Sic e sheh, jam gabim. Kete per ti demonstruar shokut jar abzurditetin e llogjikes krishtare qe e perdor per te argumentuar.

Tung
    albanish by nature

Ashtu eshte, pra shembulli ish ironik, ngase shoku jar mbi momente pasqyron vlera universale.

Sic e sheh, jam gabim. Kete per ti demonstruar shokut jar abzurditetin e llogjikes krishtare qe e perdor per te argumentuar.

Tung
    Jari ate pune ka

Shkruan tre rrjeshta "kundershtime" dhe pjesen tjeter hahaha hahaha hahaha

Nuk mendoj qe tjetri kundershtohet me hahaha e tralala

Faktet jane ato qe flasin dhe me sa kam kuptuar , Jarigazit , i ka zen bishtin kjo pune e te mbrojturit te Krishterimit dhe uljes se Islamit si fe..... se ai nuk mer vesh fare nga feja apo problematika e saj dhe shqetesimet apo te mirat qe mund te sjelle te disa individe.

Feja qe ta kuptoje me mire i nderuari Jar eshte si puna e Rakise

Disave ju ben mire dhe ke lezet kur ben muhabet kur pin raki, ndersa disave duhet tu rrish larg se mund te vrasin, shajn etj
    Revolution 1848

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Jari ate pune ka

Mendoja se ishe i zgjuar......kerkoj ndjese per keqvleresimin!!Tashi mendoj qe je edhe qorr!!
    Faktet jane ato qe flasin dhe me sa kam kuptuar , Jarigazit , i ka zen bishtin kjo pune e te mbrojturit te Krishterimit dhe uljes se Islamit si fe..... se ai nuk mer vesh fare nga feja apo problematika e saj dhe shqetesimet apo te mirat qe mund te sjelle te disa individe.
    Nese jane faktet ato qe flasin, silli zotrote , ti ose Nuhi!! Deri atehere,dmth deri sa te mos keni sjellur fakte te epersise se civilizimit islam ndaj atij evropian, mos kakarisni idiotesira se une mbrokam Krishterimin per te ulur Islamin!! Krishterimi eshte shtylla kurrizor e Evropes, ndersa Islami s'ka nevoje per reklama poshteruese....i mjafton Kurani dhe MUhamedi!!
    Feja qe ta kuptoje me mire i nderuari Jar eshte si puna e Rakise

Disave ju ben mire dhe ke lezet kur ben muhabet kur pin raki, ndersa disave duhet tu rrish larg se mund te vrasin, shajn etj
    KUrse disa te tjere vijne e te detyrojne qe te mos e pish rakine, pasi nuk eshte lejuar nga Fanari i Drites, Allahu harap!! Te pakten, ne rastin qe thua ti, une zgjedh vete se me ke ta pi rakine....ne rastin tjeter, çfare na thua ti, i nderuar??!
    Jarigas

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Jari ate pune ka

Mire Eurostar,keto Tralala jane mu te anetarit Nuh Musa dhe me gjithe arsenalin e pasur te fyerjeve dhe banaliteteve qe ofron fjalori i tij.Nuk sheh sa i pist eshte fjalori i tij,i perket kjo nje intelektuali ? (cuditem qe nuk e sheh !).

Sa per shkrimet e tij,ata jane vetem shfryerje kompleksiteti dhe nuk kane asgjje te bejne me Besimin e vertet,humanizmin ,drejtesine dhe spiritualitetin e thelle.
    Ai asnjehere nuk i pergjigjet meritumit te bashkebiseduesit,shume here as qe lexon shkrimet e kundershtarit dhe fillon me mjegullnaja.Njeriu thjesht nuk din nga te filloj citimin e shkrimeve te tij,aq eshte kontradiktor dhe jo konsistent ne ate qe shkruan !

Natyrisht,qe edhe AI ka fansat e tij ketu...midis tjereve edhe ata anetare qe muslimanizmi i tyre ( i yti ), eshte LATENT.
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 06-10-2012 më 10:45
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Mendoja se ishe i zgjuar......kerkoj ndjese per keqvleresimin!!Tashi mendoj qe je edhe qorr!!
    Nese jane faktet ato qe flasin, silli zotrote , ti ose Nuhi!! Deri atehere,dmth deri sa te mos keni sjellur fakte te epersise se civilizimit islam ndaj atij evropian, mos kakarisni idiotesira se une mbrokam Krishterimin per te ulur Islamin!! Krishterimi eshte shtylla kurrizor e Evropes, ndersa Islami s'ka nevoje per reklama poshteruese....i mjafton Kurani dhe MUhamedi!!
    KUrse disa te tjere vijne e te detyrojne qe te mos e pish rakine, pasi nuk eshte lejuar nga Fanari i Drites, Allahu harap!! Te pakten, ne rastin qe thua ti, une zgjedh vete se me ke ta pi rakine....ne rastin tjeter, çfare na thua ti, i nderuar??!
    Ne radhe te pare te kerkoj falje qe te kam permendur dhe qe nuk te jam drejtuar drejt per se drejti. Doja te kerkoja falje ne postimin qe po citoja Nuh Musen, por nga nxitimi harrova.

Jaro, me vjen keq se ta tham, por ke ndryshuar nga c'te mbaj mend. Ndoshta kjo vjen ngaqe e ke konsumuar te ter bagazhin tend qe kishe per fen dhe tani po noton ne ujra qe si njeh dhe perton te perserisesh te njejtat gjera. Une nuk kam per qellim te ngre apo te ul asnje fe kur diskutohet seriozisht apo kur sillen fakte dhe shpjegime llogjike qofte nga te krishteret qofte nga muslimanet.

Ja psh, nese une thash dicka gabim ( gjithnje nese po diskutohet seriozisht dhe jo mbi nje perrall te fes ) a ja vlen qe ai qe po me citon te thot vetem ti qenke injorant ahahhahah ti qenke magjyp hahahha hoxhe e fendi hahahahha

d.m.th ne vend te hahahve apo ofendimeve, mund te sjellesh kundrafakte te cilat ne qe jemi pale e trete dhe ju lexojme, mund te mesojm dicka me shume nga diskutimet e juaja. Ti e di qe une vete kam ber me qindra here shaka mbi budallalliqe te antareve apo citate nga menyra se si i keqperdorin citatet biblike apo kuranore. Por une nuk mund ta imagjinoj nje diskutim te tille , se si mund te perfundoje, kur njeri i thote tjetrit se feja jote eshte me poshte se e imja, sepse keshtu them une , apo se X-i nuk di ta shtjelloje fen e tije.

Po sikur une te them qe te dy fet e juaja nuk vlejne nje lek, sepse duke pare se cfar kulture apo shpjegimi bejne perfaqsuesit e atyre feve, tregon qe keto fe , jo vetem qe nuk te ofrojne besim, dashuri dhe paqe, por keto fe sjellin mosmarveshje, ofendime, poshtrime dhe me ato te palara qe i nxirrni njeri tjetrit do thoja qe po te mereshin seriozisht fjalet e juaja, do mbylleshin per 24 ore kisha dhe xhamia

Por akuzat e juaja, jane si akuzat e ndersjellta te politikaneve, qe tashme ne jemi mesuar me to dhe nga njeri vesh na hyjne dhe nga tjetri na dalin.

Ketu e kisha te gjith muhabetin. Nuk kam asgje personale as me ty dhe me asnje tjeter, thjesht me pelqen qe aty ku diskutohet seriozisht , te mbahet ky nivel diskutimi

Pershendetje
    Revolution 1848

Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Mire Eurostar,keto Tralala jane mu te anetarit Nuh Musa dhe me gjithe arsenalin e pasur te fyerjeve dhe banaliteteve qe ofron fjalori i tij.Nuk sheh sa i pist eshte fjalori i tij,i perket kjo nje intelektuali ? (cuditem qe nuk e sheh !).

Sa per shkrimet e tij,ata jane vetem shfryerje kompleksiteti dhe nuk kane asgjje te bejne me Besimin e vertet,humanizmin ,drejtesine dhe spiritualitetin e thelle.
    Ai asnjehere nuk i pergjigjet meritumit te bashkebiseduesit,shume here as qe lexon shkrimet e kundershtarit dhe fillon me mjegullnaja.Njeriu thjesht nuk din nga te filloj citimin e shkrimeve te tij,aq eshte kontradiktor dhe jo konsistent ne ate qe shkruan !

Natyrisht,qe edhe AI ka fansat e tij ketu...midis tjereve edhe ata anetare qe muslimanizmi i tyre ( i yti ), eshte LATENT.
    QeverieSales

Une nuk ngrita njerin dhe nuk ula tjetrin

Mos lexove gje lavde se ky eshte me i mire se ai ?

Nese ti brockullit per bindjet e mija, tallesh dhe ofendon, cfar pret nga tjetri ?

Keta besimtare, nuk e kan akoma kulturen e te injoruarit te nje tjetri kur e shikon se ai do te tallet, por kan deshire tja kthejne me te njejten monedhe.
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    d.m.th ne vend te hahahve apo ofendimeve, mund te sjellesh kundrafakte te cilat ne qe jemi pale e trete dhe ju lexojme, mund te mesojm dicka me shume nga diskutimet e juaja. Ti e di qe une vete kam ber me qindra here shaka mbi budallalliqe te antareve apo citate nga menyra se si i keqperdorin citatet biblike apo kuranore. Por une nuk mund ta imagjinoj nje diskutim te tille , se si mund te perfundoje, kur njeri i thote tjetrit se feja jote eshte me poshte se e imja, sepse keshtu them une , apo se X-i nuk di ta shtjelloje fen e tije.

Po sikur une te them qe te dy fet e juaja nuk vlejne nje lek, sepse duke pare se cfar kulture apo shpjegimi bejne perfaqsuesit e atyre feve, tregon qe keto fe , jo vetem qe nuk te ofrojne besim, dashuri dhe paqe, por keto fe sjellin mosmarveshje, ofendime, poshtrime dhe me ato te palara qe i nxirrni njeri tjetrit do thoja qe po te mereshin seriozisht fjalet e juaja, do mbylleshin per 24 ore kisha dhe xhamia

Por akuzat e juaja, jane si akuzat e ndersjellta te politikaneve, qe tashme ne jemi mesuar me to dhe nga njeri vesh na hyjne dhe nga tjetri na dalin.
    ...ketu verej nivelin me te lart te seriozitetit dhe sinqeritetit tende, Eurostar. Sinqerisht e them.

Pershendetje, i nderuar.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Sa per te sqaruar te nderuarin Eurostar1, meqe paska "kuptuar" Jarigasin!!
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Eshte fakt "historik" se Muhamedi eshte gjakatar, meqe ka shfaros te gjithe çifutet ne Meke!!Eshte fakt historik se myslimanet e Muhamedit kane sulmuar me shpate ne dore te gjithe popujt e Mesdheut!!Eshte fakt historik se myslimanet kane pushtuar Jeruzalemin!! Eshte fakt historik se myslimanet kane sulmuar Ballkanin dhe Evropen duke kaluar ne shpate te gjitha ata qe gjenin perpara!!
    ..... CFARE LIDHJE KAUSALE ka tash kjo budallaki me pohimin se, muslimanet i kane mbrojt cifutet ???......don te na thuash se muslimanet a priori jane armiq te cifuteve, ergo, nuk mund te jene mbrojtes te tyre ???.........baze e ketij "argumenti" eshte "doremarja e muslimaneve me cifutet e medines" ???, eshte kjo kuintesenca e "intelligjences" tende ???
    A thua i dashur Eurostar1, Jarigasi flet pa fakte, ndersa Nuhi ka sjelle fakte??!Sipa ketij tipit qe sjell "fakte" sipas teje, qe Muhamedi i ka shfaros çifutet nuk ka lidhje me tezen e tij "myslimanet i mbrojne çifutet"!!!
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa;
    DAKOR,

Pra, ne kete vije argumentative vlen edhe kjo:

Amerikanet i urrejn serbet, pasiqe i bombarduan ne 1999.
    .......
    A jane keto, fakte, i dashur Eurostar1, qe perligjin krenimin e myslimaneve si mbrojtes te çifuteve?!A jane krenuar ndonjehere amerikanet se jane mbrojtes te serbeve pasi i bombarduan, ashtu si krenohen myslimanet se jane "mbrojtes" te çifuteve nderkohe qe Muhamedi i shfarosi??!A ka sjelle ndonje fakt Nuhi per te mbrojtur tezen e tij??!!
    Meqe i paske kuptuar ti, na e shpjego te lutem edhe neve qe na e ka zene rrota bishtin!!

Nuk eshte teze e Nuh Muses emri shkencore i "numrave arab", o muzat me brina. PIKERISHT PRA, mere ate pjese te inteligjences qe te ka mbet ne ndonje cep te trurit, dhe shpetoje vetveten sa ke kohe......ashtu eshte (duke ju referuar shembullit tend me gjyshin e gjyshen), NUK E KAM UNE BAREN E PROVES, por pikerisht TI dhe kompania gjysmake e jotje qe te argumentoni se numrat ARAB nuk jane trashigimi e drejtperdrejte e civilizimit perendimore nga ai islam.
    Une kuptoj qe ti i nderuar Eurostar1, je tip serioz dhe nuk te vjen per te qeshur kur thjesht nje emertim(numrat arab, apo zjarri grek, apo çaji kinez), behet "emer shkencor" nga nje i ashtuquajtur "inxhenier??!!Si mund t'ia shpjegosh ketij inxhenierit se te ashtuquajturit "numra arabe", quhen vetem per lehtesi, apsi historikisht quheshin "numra indo-arabe" duke patur parasysh se i kane lindur mendjet indiane dhe na i kane percjelle perso-arabet(vetem matematicienet, se shkencetaret arabe perdornin sistemin babilonez, ndersa tregetaret nje sistem tjeter), por qe vetem me Fibonaçin hyne ne Evrope dh eFibonaçi i quante "numra indian"??!!
    E zgjedhen kete problem tash ???....e kuptove se matematika per shembull eshte trasheguar drejtperdrejt nga muslimanet ???, shkenca i ka edhe burimet, si dhe ku, te qartesuara....ne kishe nuk mesohen keto gjera, por ne shkolle.......
    I nderuar Eurostar1, a mund te mos hakatesh me pohime te tilla, kur e din edhe pulat se matematika i ka rrenjet thelle ne lashtesine Babiloneze, Indiane, Egjiptiane, Greke, etj!! A mund te quajme matematiken qe mesojme sot nepr shkolla "trashegimi myslimane", vetem sepse nje persian me emrin al-Kavarizmi solli nje permiresim te algjebres se grekut Diofant dhe indianit Brahmagupta?! Apo sepse na paskan "dhene" numrat indiane??!!
    A nuk ishte ti perkrahes i "maximes" se " teza qe mbrohet pa argumenta, hidhet poshte pa argumente" ??!!
    Inteligjenco, trashigimia ANTIKE eshte percjelle nepermjet te kultures islame..........per civilizimin perendimore BABA eshte ai islam.....kete nuk e meson edhe ne shkolle, aman arabizmat ne gjuhen teknike nuk ka nevoje ti sqarojsh, ashtu si nuk e ven ne pyetje prejadhjen e mishit ne hamburger....ata qe e kane studjuar, ata e dijn...........hendeku 1800 vjecare tejkalohet nepermjet te URES qe e kane ndertuar muslimanet...........ktheje nga ta kthesh, materiali i VETEM nga i cili u sherbyen dijetaret perendimore ka qen ARAB........arabizmat ne shkence ti nxjerin syte po qe se ke "dituri" per me i hetuar ato ne lemite e ndryshme....
    A eshte kjo nje teze qe mbrojne myslimanet, i dashur Eurostar1??! A pe te sjellin ndonje argument??!!
    Pyetje, ngase te kemi "inteligjent", eshte dashur pra shkenca islame te "zbuloje" nje ligj tjeter mbi teoremen e pitagores, qe gjysmak jarigasi ta pranoje se kane patur gisht te perzjere ne kete shkence muslimanet ???
    Pra, i dashur Eurostar1, eshte kjo inteligjenca qe duhet te mbrojme nga e qeshura??!Eshte argument qe meqe teorema e Pitagores eshte zbuluar njehere prej grekut, s'ka nevoje qe "kultura myslimane" te jape prova per amesine e saj karshi kultures evropiane(e pikerisht atij grekut me emrin Pitagora, Euklidi,Aristoteli,Tolomeu, etj pa numer), por mjafton qe te pellase pa pushim dhe ne duhet ta pranojme ??!!
    Locka jem, sa i shijshem behesh kur te hyp mbi kry detyra, shqelmon si muzati kur ja rras nje spec djeges ne prapanice...
    Eshte ky ai tipi serioz qe sjell argumente dhe ndaj te cilit nuk mund te tallemi, i dashur Eurostar1?!
    Kush folen ketu per ISLAMIN ???, une foli per percjelljen e diturise tek civilizimi PERENDIMORE drejtperdrejt nga civilizimi islam....kete duhet ta demantosh me argumente........
    Pra, i dashur Eurostar1, siç e sheh, Nuhi sjell nje teze dhe une duhet ta "demantoj" me argumente!!!!Kjo sipas teje eshte te debatosh me "fakte" qe une, Jarigasi, nuk paskam kapacitetin t'i shoh??!!
    .....natyrisht se muslimanet jane sherbyer me DITURI nga fundusi i njerezise, NUK ESHTE POINTA KETU.....oj inteligjence e rralle e forumit shqiptare....
    Akoma, i dashur Eurostar1, Nuhi na pranoka se myslimanet qenkan sherbyer nga "fundusi" i njerezise, por nuk qenka aty "pointa", por qenka ne ate se myslimanet jane "baba" i civilizimit evropian, po,po, pikerisht atij civilizimi qe na lane ne Shqiptareve e mos ver buzen ne gaz, pasi Nuhi e ka fjalen pikerisht per 500 vitet me te lavdishme te historise shqiptare e me sakte, ata nen civilizimin islam te osmaneve!!
    ........ta kunderargumentova, your turn master of disaster.....
    A e pe, i dashur Eurostar1, se shume argumente dhe fakte qe solli Nuhi??! A s'ta mbushi mendjen se myslimanet jane mbrojtesit e çifuteve dhe eterit e civilizimit perendimor??!

d.m.th ne vend te hahahve apo ofendimeve, mund te sjellesh kundrafakte te cilat ne qe jemi pale e trete dhe ju lexojme, mund te mesojm dicka me shume nga diskutimet e juaja. ...........................
    Ketu e kisha te gjith muhabetin. Nuk kam asgje personale as me ty dhe me asnje tjeter, thjesht me pelqen qe aty ku diskutohet seriozisht , te mbahet ky nivel diskutimi

Pershendetje
    I dashur EuroStar1!! Te ka rene ndonjehere rasti qe te lexosh ndonje debat timin me ateistat, bektashianet,ortodokset,katoliket, agnostiket, ne te cilat shkrime te tallem me fene e tjetrit??! Nese po, me njofto dhe do te te kerkoj ndjese ne gjunje, por une do te te lutesha edhe njehere te lexosh shkrimet e mia, jo i nisur nga paragjykimi se po shkruan nje "i krishtere"(Albo me tha se sikur Papa te lexoje shkrimet e mia me nxjerr me shqelma nga kisha), por nga kendveshtrimi se shkruan nje laik Shqiptar evropian, dhe kane per te t'u hapur syte!! Kete ta them jo per mungese modestie, pasi nuk kam mendjemadhesine te ndjehem i pagabueshem, por vetem per te te shpjeguar se ne çfare paradigmash rrenjesohen shkrimet e mia!!
    Nese edhe ti njihesh ne vlerat e humanizmit evropian, pershendetjet e mia te perzemerta!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 06-10-2012 më 12:09
    Jarigas

Gjithe kjo dashuri ndaj meje ?

I nderuari dhe i dashuri Jarigas

Debatet dhe ironit e tua dhe te Nuhes nuk jan te sotmet , ato datojne qe kur Nuh u rikthye te shkruaj. Tani, keto diskutime qe ju te dy zhvilloni ne cdo teme duke u shtyre me njeri tjetrin ( shyqyr qe nuk jeni ne tavoline se do kishit thyer lokalin ) nuk sjellin risi. Pse nuk provoni te nderroni menyren e te komunikuarit ? Nese njeri e sheh qe tjetri nuk ndryshon , le ta injoroje dhe kaq. Ju keni kaluar nga nje diskutim i thjeshte , ne permendje te Zoti-t dhe Profeteve. Nga ky moment qe hyjne ne teme keto "personazhe" pra Zoti dhe profetet, nuk eshte me diskutim tralala, sespe ketu terhiqet vemendja e te gjith te tjereve per te mesuar gjera te reja dhe me vlere

Nuk po zgjatem me se me kan ftuar per dark dhe nuk dua te vonohem.

Nje dolli do ta ngre per ju te dy dhe antaret e tjere te forumit , qe me jeni bere si shoqeri e vertete
    Revolution 1848

Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •