Une nuk jam dakord me kete o Nuh
Ja ti bejme nje paralel
Shqiptaret , gjat perjudhes komuniste , urrenin jo vetem Amerikanet, por te gjith boten. Sot Shqiptaret duan me shume Ameriken se Shqiperine
Une mendo qe ishte politika e Sadamit ashtu si edhe e Enverit qe beri popujt te urrejne shtete te cilat ndikojne ne lirin e popujve te tyre dhe si rrjedhoje sjellin zgjedhje te lira. Por kjo bie ndesh me mbreterin e Enver Hoxhes dhe Sadam Hysejn & Mubarak & CO
Prandaj dhe keta pseudo dashamires te popujve te tyre, per te mbajtur pushtetin sa me gjate dhe popullin e shtypur, paraqesin Ameriken si nje Djall qe sjell te liga per nje popull te lumtur.
Cfar te ligash i solli Amerika -> Gjermanise, Greqise, Japonise, Shqiprise etj ? I solli liri, fuqi ekonomike, siguri, turizem , bashkpunim etj. A mund te quhet Djall Amerika ? Une mendoj qe Djall jane ata pushtetare qe duan ta mbajne popullin e lidhur dhe nuk e len te veproje sipas bindjeve te veta. Nese nje popull eshte i lire ne te zgjedhur dhe eshte i lumtur me nje udheheqes, nuk ka nevoje ta izolosh, apo ta mbrosh nga imperializmi, populli vete nese eshte i lumtur, do ta zgjedhe ate qe deshiron
Tungi
Krijoni Kontakt