Close
Faqja 33 prej 41 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 405
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Po lere oj tetovare se per zotin perqarja mes shqiptareve eshte kjo,kjo shtriga nuk merr pjes ne asnje teme,ku behen urime apo ndonje teme tjeter kjo vetem grin sallat qelbesira duke fyer fen islame maniakja e na fut te gjitheve ne nje thes,me talibant ekxtremista.

Shume ju kam shmangur qelebesires .deri sa nje dite mua me mori si shembull ne fyerje.

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar mė parė nga medaur Lexo Postimin
    po ca feje paqe e leshit eshte myslimanizmi kur ti e fillon tekstin tend me kercenim o goce....po si sju vjen turp nji here...me popull kot paskeni qene....
    Ku e pe kercenimin ti o shoku,dhe sa per kercnim stu drejtova ty,por dikujt tjeter..
    dhe kercnimi nuk i perket paqes apo mos paqes...

ps/ do rrije ti i heshtru te te shajn Nene e moter dikush,sepse te te shajne Fen e Profetin qe ti e beson,eshte edhe me keq...

Nejse...

Oj Nete dhe kjo eshte me e keqja,se ne shqipetaret mbahemi si patriota,si shume te dhene pas atdheut,kur bie puna per ne Tetovaret,ne Te maqedonis Nencmojn dhe ndonjehr edhe thuan se sjemi kombetar,ndersa ne,pamvarsishte ciles fe ti perkas nje Shqipetar i joni,ne u i hapim porten,i bejm miqe,dhe kjo eshte toleranc dhe paqe,ndersa keto edhe varet per litari me te pa ste ndihmoj,ani se je shqiptar,vetem e vetem per ate s eje musliman...

Keta tipa se meritojn te thuan agje per Shqiptarin...dhe turp vetes ti thuash Shqipetar..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tetovarja87 : 27-09-2012 mė 11:34
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    Ku e pe kercenimin ti o shoku,dhe sa per kercnim stu drejtova ty,por dikujt tjeter..
    dhe kercnimi nuk i perket paqes apo mos paqes...

ps/ do rrije ti i heshtru te te shajn Nene e moter dikush,sepse te te shajne Fen e Profetin qe ti e beson,eshte edhe me keq...

Nejse...
    Po crendesi ka mua apo nje tjeter..kercenimi eshte dobesi dhe injorance..nuk kam ndjenja fetare nuk mund te te kuptoj,por e dua Shqiperine dhe herojt e saj dhe urrej me shume se ty kur del ndonje gjakprishur gjysem analfabet e shan Kastriotin apo herojte e saj..po ti besoj se kte nuk e kupton ...se ti ke Muhametin e arabise nene e babe
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    ty oj shoqe te te kishin ketu de shifsha c'ka do te te benin shqipetaret e Maqedonis..
    Se per shkolla skemi faje ne por ka faj qeveria,e sa per xhamia,edhe vet qeveria maqedonase qe mund te jen te krishter ose ortodoks nuk na kane ndaluar e ke mbet ti te "cajsh derasa" ketu...

Se na keni gerdit forumin aman...
    Ke pare ndonje musliman te shaje e ofendoj fen e tjetrit ne kete menyre sikur ju qe beni a? jo mi se feja Islame na meson per paqe,respekt,dashuri,mirkuptim...

sidoqofte...

ps/ nuk do te doja te shkruaja por ti je duke detyruar te te drejtohet edhe nje femije 5 vjec,se sqenke ne rrjedhoja oj bij..
    ps II / a nuk pe sheh se e vetmja ti je ajo qe tregon perralla ketu,na cave koken aman..

Prishtina,Nete,e panjohure a jeni per kafe se kjo tema u dashte te behet "ofendimet kundrejt muslimaneve"
    Eh cka thashe une deri tani ,ata sju ndalojne se atyre ju konvenon ju me nejt neper xhamija ,ju pengon me nejt neper biblioteka se per xhamja ,veq apo rrini
    Shume te "trashe " jeni ....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    Nuk e di a pati Goni me ndonje pyetje, apo ju hargjuan?! Nese nuk ke pyetje, fillo hulumto edhe gjeje pjesen tjeter te papirusit.
    Per pyetjet qe bera une nuk me dha askush pergjigje o Gogi, kuptoje kete se shoku Jari e kuptoi. Prandaj mos u gric prap me me mua dhe mos me detyro me te te sullmoj se ske mburoj qe te mbrohesh.. Te lutem aman mos me nguc me se ku to shohesh emrin tim do te rrenqethen qimet pastaj...

Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Po crendesi ka mua apo nje tjeter..kercenimi eshte dobesi dhe injorance..nuk kam ndjenja fetare nuk mund te te kuptoj,por e dua Shqiperine dhe herojt e saj dhe urrej me shume se ty kur del ndonje gjakprishur gjysem analfabet e shan Kastriotin apo herojte e saj..po ti besoj se kte nuk e kupton ...se ti ke Muhametin e arabise nene e babe
    Ku e pe ti qe kjo ka share more i ngrate?

a qenke bashkbisedues i qelbesires ane ti!!!!!!!

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Ku e pe ti qe kjo ka share more i ngrate?

a qenke bashkbisedues i qelbesires ane ti!!!!!!!
    di me lexu ti apo vetem me ngrit sumen lart di...cope mishi me dy sy
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    po ti di me lexu apo fap u kyqe te ofendosh,cop mishi i krimbur kujdes si sillesh!

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Mos u kapni per fijen me te holl te penit...
    ateher kjo qe kjo ane bene,shane e ofendon,dmth se kjo i perkiste fes me te prishur,me te piste,me te shkatruar e shfrenuar,e deshtuar...

sido qe te jete..

une po... Zotin dhe te derguarin e tije te fundit Muhamedin a.s e dua me shume se baben dhe Nenen time...

sidhe po te me dali para nje maqedon e te me shaj flamurin,Shqiperin ose Kosoven,syte e ballit ia largoj...

e keqja juaj eshte se keni ngelur ne udhekryq dhe nuk dini nga te shkoni,cilen rruge te zgjedhni,kendej thuani se jam Kombetar e kendej ofendoni personin qe ka po te njejten kombesi...

Une ate qe ju thuani se nuk e kuptoj,e kuptoj biles edhe aq sa sta mer mendja ty,sa e duam Shqiptarin besoj se e kemi treguar ne shume raste....

Edhe vet Kastrioti mendoj se ska be dallim feje ne Shqiptari,sepse po te sihte ashtu vete ai shime Shqipe do kishte vrare...

Shumica nga ju duke permendur vetem emrin e Gjergjit veten Mbani shqiipetar...

Sa per ty oj ane,me te vertet qenke per tu meshiruar...
    njerezit sikur ti ndryshe quhen Deshtak/te Deshtuar....

Zoti te meshiroft oj shoqe,bjeri vetes pas se paske dal prej "shinave njerzore"
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    E cfare diturie e burrerie ke ti qe ofendon nje femer qe ne start pa pasur kurr me pare kontakt dhe bised me te?!

Faqja 33 prej 41 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •