Close
Faqja 35 prej 41 FillimFillim ... 253334353637 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 405
    JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Ku i sheh kontradiktat ti? Ne pyetje? Jo shoku jo, ketu nuk mora pergjigje, e ne se ka pergjigje gjithe andej forumi per pyetjet e mija, shko merri e silli ketu, ec puno se pa pune ske jete... Nuk mund te pergjigjem une ne kete teme rreth Islamit, hap nje teme te posacme dhe do shohim punen ne..
    Ne fund te fundit te gjithe e dim brenda nesh se cka thot feja e secilit prej nesh.

...
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Edhe une pajtohem me Diellen e nderuar qe tema te mbyllet.
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    ane dhe gogo me pas mundesin na zhdukin,vetem pse i perkasim fese qe ata e urrejn,secilen her e me shume po bindem,se kan probleme psiqike keta qe nonstop shfryhen pas pc!!
    Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    Ne fund te fundit te gjithe e dim brenda nesh se cka thot feja e secilit prej nesh.
    ...
    Qe edhe anetarin @Gogi ta akuzoni se "don ti zhduk muslimanet"," keni probleme psiqike" mendja sma ka marr !...Kjo vetem tregon qe shumica nga pala juaj eshte ekstremiste qe nuk munde ta pranoje nje forumist i cili eshte me i balancuari ketu dhe me nje fjalor te zgjedhur !

Ne te vertet Ju akuzoni te gjith ata qe refuzojne te ju perkedhelin floket !
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    I dashur Gon!! Me duket se nuk jam sjellur asnjehere harbutshe me ty, por gjithmone te kam respektuar si vella, paēka se e mendoj ndryshe nga ti!!
    E, perseri,vetem se te dua si vella, po marr mundin qe te te qartesoj pakez situaten, duke pare edhe vullnetin tend te mire ne perpjekjen per bashkimin ndermjet shqiptareve! Po te bej nje histori te vogel te debatit midis nesh te dy ne keteteme:
    Me falni ne se dikend e prek me pyetje qe bej, por vertete jam i habitur ne lidhje me krishterimin. Une e kam lexuar Biblen komplet dhe nuk jam aq i paditur rreth krishterimit..

Ajo qe dua te di une eshte se sa zoter kemi ne sipas te krishtereve, NJE apo DY apo TRE??!!
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    ....ahahahahahah....e paske lexuar Biblen dhe s'paske kuptuar se sa zoter ka sipas te saj??!! Qenke menēuri e gjalle Gon!!
    Jarigas, une nuk po tallem dhe nuk eshte per te qeshur, me trego pra, sa Zoter jane sipas Bibles?!
    O Gon!! A i ke lexuar 10 urdheresat(komandamentet) e Bibles??! A ma e sjell pak ate te paren fare?! Hajt ke lala, se e paske lexuar siē lexoje librin e matematikes ne shkolle, shkel e shko........ose siē thote Gjyka, "me sy mshele"....ahahahahahah.....
    Jarigas i kam ri-lexuar dhjete urdheresat... Pra ju kundershtoni pikerisht ato 10 urdheresat, pothuajse te gjitha...
    Ju kush dhe ne ē'menyre??!
    A nuk thuhet aty se zoti eshte vetem nje e zotrote erdhe te piskatesh se nuk ke kuptuar sa perendi kane te krishteret??!!
    Hape pra nje teme me vete dhe debatojme...mos ia prish temen admiralit!!
    Mire, kush ishte Jezusi? Zoti apo Profeti?!
    Me ate "mire", pranon se e ke kuptuar se sa zota kane te krishteret??!!Ti, si debatues i edukuar, je mesuar qe ta levrosh deri ne fund nje argument e pastaj te kalosh ne tjetrin, apo jo?!
    Jo jo, me keqekuptove, me ate 'mire' pranova se urdhersa flet vetem per nje Zot, por Luka, Mateu, Marku dhe Gjoni thone ndryshe . Tani prap te pyes; Jezusi ishte Profet apo Zot?
    Ku i sheh kontradiktat ti? Ne pyetje? Jo shoku jo, ketu nuk mora pergjigje, e ne se ka pergjigje gjithe andej forumi per pyetjet e mija, shko merri e silli ketu, ec puno se pa pune ske jete... Nuk mund te pergjigjem une ne kete teme rreth Islamit, hap nje teme te posacme dhe do shohim punen ne..
    Per pyetjet qe bera une nuk me dha askush pergjigje o Gogi, kuptoje kete se shoku Jari e kuptoi. Prandaj mos u gric prap me me mua dhe mos me detyro me te te sullmoj se ske mburoj qe te mbrohesh.. Te lutem aman mos me nguc me se ku to shohesh emrin tim do te rrenqethen qimet pastaj...
    Keto jane postimet e tua dhe te miat ne kete teme!! Merre shtruar, lexoji dhe pastaj kerkoji falje Gogit, se ti vete arrite te shkruash(, ndonese me vonese, ate qe te pat keshilluar Jarigasi(shenimet ngjyre blu) e, kur flet per gerricje, kontrollo pak veten dhe mos iu kerceno njeriu!! Ti nuk je Nuh Tunxhi, je shume me i zgjuar!!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Qe edhe anetarin @Gogi ta akuzoni se "don ti zhduk muslimanet"," keni probleme psiqike" mendja sma ka marr !...Kjo vetem tregon qe shumica nga pala juaj eshte ekstremiste qe nuk munde ta pranoje nje forumist i cili eshte me i balancuari ketu dhe me nje fjalor te zgjedhur !

Ne te vertet Ju akuzoni te gjith ata qe refuzojne te ju perkedhelin floket !
    Nejse ndoshta me Gogin jam ngutur,po per ane qfare mendimi ke qe ne fund na ofendoi te gjitheve,apo edhe ti pa lexuar mir,si zakonishte bla bla ?

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Nejse ndoshta me Gogin jam ngutur,po per ane qfare mendimi ke qe ne fund na ofendoi te gjitheve,apo edhe ti pa lexuar mir,si zakonishte bla bla ?
    Me Gogin, sigurisht qe "je ngutur", pak a shume nuk ka rendesi. Duhet t`i kerkosh falje bile. Ndersa sa per Ane-n, nuk ke nevoje te kerkosh mendimin e askujt sepse askush qe eshte pak me ndrgjegje, nuk mund t`i thot fjalet qe meriton ajo...kete "dert e merak" une "po ta hjeki".

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Ose le ti thone edhe gabimet e saj,se leht po kercejn si gjelat kendej,ose mos citojn pra!

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Nete, mos u merakos edhe aq shume, une pak edhe ne hajgare te shkruajta. Megjithate, me Gogin nuk ka te keqe.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Me Gogin, sigurisht qe "je ngutur", pak a shume nuk ka rendesi. Duhet t`i kerkosh falje bile. Ndersa sa per Ane-n, nuk ke nevoje te kerkosh mendimin e askujt sepse askush qe eshte pak me ndrgjegje, nuk mund t`i thot fjalet qe meriton ajo...kete "dert e merak" une "po ta hjeki".
    Sami ,as une se kam dert aspak se cka mendoni per mua ,shqetesimi qe une sjelli tek ju ne fakt me gezon
    Kush jeni ju (shoket e tu)te hapni tema(jo kete teme) kunder cdo personaliteti kombetar ?
    Edhe ata pak personalitete kombetare dinjitoze qe kemi perpiqeni ti minimizoni ose kriminalizoni !
    Ne nuk duhet te fyemi kur na shani personalitetet qe i japin kombit tone krenari e dinjitet ndersa ju fyeni per personalitete arabe !!
    Une jam shqiptare dhe kam identitet e dinjitet nuk jam gabele pa identitet e dinjitet!
    Une asnjehere nuk kam shpik ne lidhje me Muhamedin ,te gjitha qe kam sjelle jane nga literatura islame vetem se i kam shtuar pak ereza(ironi)
    Une nuk jam fajtore qe Muhamedi ka pas shume gra ,as nuk jam fajtore qe ne mesin e atyre grave njera ka qene femije e njeren e ka pas kusherire te pare !
    Keshtuqe nuk keni pse "prekeni" aq lehte ne lidhje me kete teme ,fundja ju nuk eshte qe nuk keni njohuri rreth jetes se tij ,ju e dini mire biografine e tij dhe e keni pranu me gjithe kete biografi berbat ,ne kete kendveshtrim nuk ka logjike hatermbetja !

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga medaur Lexo Postimin
    Pse do besh atentat kamikaz ne forum...po lexoje pra fjaline e pare "a te kishin ketu shqiptaret e maqedonise e te shihje cdo te te benin " DO ti hanin m.tin ja ca do ti benin .Po skeni faj kur ju lejne te futeni te forumi shqiptar e nuk ju kapin per veshi tju hedhin te forumi islamik.
    besoj se nje nder ata qe duhen kapur per veshi je edhe ti.

s'kane faj kur lene te futen tek forumi shqiptar edhe njerez qe urrejne shqiptare vetem per shkak te pikpamjeve te tyre fetare...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 35 prej 41 FillimFillim ... 253334353637 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •