gj eshqiptojm xh jo vec admirali po te xhith geget
kshtu ka qon kshtu asht dhe kshtu dot jete.
gj eshqiptojm xh jo vec admirali po te xhith geget
kshtu ka qon kshtu asht dhe kshtu dot jete.
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
M'vje inat, s'po e gjej :/ Por gjithsesi, kur e lexova, sesi m'u mblodh pėshtyma nė fyt, madje po sekretoja mė shumė; fillova tė isha nė mėdyshje pėr kulturėn qytetare shkodrane, sepse fjala xhoks, ka tjetėr backgorund dhe tė dikton tjetėr prejardhje shoqėrore ; )
postim dyvjeēar, por klasifikohet si provėLėre pastaj kur njėherė tha: mėnxhez : D,
Kėtu ka tė drejtėpor e bukur ka pasė qenė me atė: "meshkujt gay nė qeshtje gustoja ia kalojnė femrave"... hahahaaaa ec e anashkaloji kėto tė forta : P
Edhe? Mirė se tė vijė! Tė na tregojė pak 'jetė' ai i gjithėxhesdisuri : DPrit, se po e lexoi, do vijė me argumentin e gjithmonshėm: "unė di 5 gjuhė tė huaja, ik se ke nevojė pėr jetė, ju s'keni jetė.."![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ☆Angie☆ : 26-09-2012 mė 16:24
Elegance is an attitude.
......
irony
Elegance is an attitude.
O zot sa kam qeshur edhe unė kur e kam lexuar:
Hahahaha e fortė shumė, sepse e paska bėrė edhe nė postime tė tjera mė parė kėtė gafė, jo pėr gjė, por kėtė mėnxhez e kam lexuar kohėt e fundit, qė po pata sėrish kohė pėr tė qeshur me kėto tema, do mundohem ta kujtoj se ku e lexova herėn e fundit sepse kam qeshur me tė madhe.postim dyvjeēar, por klasifikohet si provė![]()
Po pra meshkuj gay :PKėtu ka tė drejtė![]()
Ja pėr kollajllėk: http://www.forumishqiptar.com/showpo...48&postcount=4
O ē'na bėre mi "shtrigė" :PEdhe? Mirė se tė vijė! Tė na tregojė pak 'jetė' ai i gjithėxhesdisuri : D
Prite me atė klasiken tjetėr: ndihem i nderuar :P
Krijoni Kontakt