Close
Faqja 21 prej 41 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 405
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga Milkway Lexo Postimin
    Romaket nuk kan qen te derguarit te Zotit . Zoti qe njef te shkuaren te tashmen dhe te ardhmen .

Nese Allahu do te njofte te ardhmen nuk do te kishte lan Muhamedin te merrte Ajshen 6 vjeqe , por do ta linte te rritej e mandej ta mirrte , sepse Allahu do ta dinte se ne shek.21 do ti dilte problem te derguarit te tij me kete qeshtje .

Ti kur po shkruan nuk po te ka hije,sepse njeher ke patur nickname Xhamia

Pasha allahun hor u bane

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    eshte qesharake te konceptohet "pedofilia" para shume shekujsh, ashtu sic e konceptojme ne sot...
    vetem nje injorant e ben nje gje te tille.
    e drejta romake qe eshte ajo qe ka mbizoteruar ne europe dhe eshte perdorur edhe ne shek XVI.
    sipas se drejtes romake mosha madhore per femrat arrihej qe ne moshen 12 vjec...
    i bie qe tere europa na paska qene ""pedofile""...

pfff marrezira.
    Jo qe eshte qesharake por idiotesi te besohet si i derguar nga Zoti nje njeri me precedent pedofilie edhe pse ne ate kohe nuk shihej (po e marrim) si pedofili ,nuk eshte "derguar "nga Zoti ,njohes i te shkuares e te ardhmes?!!
    Vetem nje pervers mund te besoj ne gjera te tilla
    Eshte ende me qesharake te krahasohen romaket me te "derguarin" e Zotit !!
    Romaket nuk punonin me "tefterin" e allahut

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga shofer Lexo Postimin
    a pretendohet nga islamiket qe kurani eshte per te gjitha koherat? nese eshte e vertete kjo qe thua ti, kurani eshte outdated dhe meriton te hidhet ne plehra.
    pedofiline sipas kuranit e praktikon jemeni dhe shtete te tjera me ligj, le tja leme jemenit.
    edhe une them qe shoqeria ndryshon. atehere njerezit vdisnin 45 vjec, sot 80.
    une personalisht nuk do mund te jetoja sipas ligjeve te asaj kohe.
    jo per gje, por do me varnin ne publik qe sot.
    di vetem te them qe une nuk do te doja kurren e kurres qe vajza ime te martohej ne moshen 12 vjecare.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-08-2011
    Vendndodhja
    Among virtual idiots
    Postime
    326
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Oj shoferic me gjej vargje Kuranore ku perkrahin pedofiline ne se mundesh, provo e mos bej
    ti kokpalar ma shpjegon dot si mund te divorcohet nje grua-femije qe s'ka arritur akoma moshen e menstruacioneve?

65:4 And (as for) those of your women who have despaired of menstruation, if you have a doubt, their prescribed time shall be three months, and of those too who have not had their courses; and (as for) the pregnant women, their prescribed time is that they lay down their burden; and whoever is careful of (his duty to) Allah He will make easy for him his affair.

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shofer : 26-09-2012 mė 09:01

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    bera krahasimin e ligjeve ne dy periudha kohore. nuk eshte nevoja per nje "einstein" per te kuptuar nje gje te tille.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Ti qenke parazit i vertete moj! Te kam thene; Ne Kuran nuk ka dhun, ne Kuran nuk ka pedofili, dhe ne se e sjell ate ajetin te cilit ia kishe bashkangjitur edhe hadithet e pedofilve, me te cilin citove Sami Hysenin une te them se aty behet fjale per ligjet e shkurorezimit me ato gra qe u jane ndalur menstuacionet perfundimisht (pas tre muajve) dhe me ato gra qe u jane ndalur menstruacionet per shkak se kane mbetur shtatezene (deri ne lindje) si deshiton te ta shpjegoj ndryshe?! Kete e quan ti pedofili? Une te pyeta se si u krijove ti sipas mendimit tend dhe mendimit te idollit tend? Cfare ishe para se te beheshe majmun dhe me pas njeri?! Mos vall ne fillim u krijove si nje morr?! Se vertete morri i morrit qenke

Ps. Ne se do, te ndihmoj une rreth ketyre pyetjeve te mija, ta dergoj nje teze me Mp, qe te kesh me cka t'i pergjigjesh ketyre pyetjeve, ate teze mund t'a postosh pastaj ketu, ne kete teme, por prap te nevojitet material shtese qe ta mbrosh ate

Kshu do ta kesh pastaj:

t
    Or Gon naiv djali ,a ishte i martuar profeti yt me nje vajze femije ?
    PO
    A kishte profeti yt shume gra ,ne mesin e tyre edhe vajzen e halles te tij?
    PO
    A martoi profeti yt vajzen Fatimen me djalin e axhes se tij ?
    Po
    A luftoi profeti yt me shpate ne lufterat e njohura me emri beteja e Bedrit ,e Uhudit etj??
    Po
    Cka hamanin derdellit ende atehere?!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    bera krahasimin e ligjeve ne dy periudha kohore. nuk eshte nevoja per nje "einstein" per te kuptuar nje gje te tille.
    Nuk krahasohen njerezit e thjesht me te "derguarin" e Zotit!!!
    Ketu eshte dallimi!

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Jo qe eshte qesharake por idiotesi te besohet si i derguar nga Zoti nje njeri me precedent pedofilie edhe pse ne ate kohe nuk shihej (po e marrim) si pedofili ,nuk eshte "derguar "nga Zoti ,njohes i te shkuares e te ardhmes?!!
    Vetem nje pervers mund te besoj ne gjera te tilla
    Romaket nuk punonin me "tefterin" e allahut
    Oj ti Ane,a e logjikon s ec'ka shkruan dhe c'ka flet ti mi,se me keto qe ti thua shume njeres lendon..

dhe c'te intereson ty mi per pedofilat apo idiotat e asaj kohe..

Nese ti Beson Isen A.s qe edhe ne e kemi profet besoje mi,ne nuk mund te ofendojm ate profet sepse edhe ne e dim se eshte i derguari i Zotit,por nuk eshte djali i tije,nese e beson Lopen (si ato kinezet apo induzet) besoje mi ...te thot dikush gje kur mudnemi te te thuam e te ofendojm gjithashtu oj shqipe ?Mali...

Ti duhet te thuash Falenderit o Zote se per Hater (shkak) te Muhamedit a.s ti,te gjith ne kemi ardhur ne kete bote,per ate eshte krijuar kjo bote dhe gjith universi,parajsa e ferri bashke...

po ju kapeni si ai Prifti per kryqy...- themi ne..

Nejse...

Une vetem ty te gjinis femrore te shohe se si shprehesh e si shkruan persa i perket fes,s eme me meshkujt,me ofendimet dhe te sharat e tyre jemi mesuar.
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Gon ,allahu do bente me mire te thoshte me dy fjale ,te martuarat duhet te presin tre muaj pas shkurorezimit , e jo te specifikonte e te linte deren hapur per pedofilet si ne kete sure:

65:4 And (as for) those of your women who have despaired of menstruation, if you have a doubt, their prescribed time shall be three months, and of those too who have not had their courses; and (as for) the pregnant women, their prescribed time is that they lay down their burden; and whoever is careful of (his duty to) Allah He will make easy for him his affair.

Allahu(Muha) ose ka qene trullan ose pervers ,njera nga keto dyja eshte patjeter

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    Oj ti Ane,a e logjikon s ec'ka shkruan dhe c'ka flet ti mi,se me keto qe ti thua shume njeres lendon..

dhe c'te intereson ty mi per pedofilat apo idiotat e asaj kohe..

Nese ti Beson Isen A.s qe edhe ne e kemi profet besoje mi,ne nuk mund te ofendojm ate profet sepse edhe ne e dim se eshte i derguari i Zotit,por nuk eshte djali i tije,nese e beson Lopen (si ato kinezet apo induzet) besoje mi ...te thot dikush gje kur mudnemi te te thuam e te ofendojm gjithashtu oj shqipe ?Mali...

Ti duhet te thuash Falenderit o Zote se per Hater (shkak) te Muhamedit a.s ti,te gjith ne kemi ardhur ne kete bote,per ate eshte krijuar kjo bote dhe gjith universi,parajsa e ferri bashke...

po ju kapeni si ai Prifti per kryqy...- themi ne..

Nejse...

Une vetem ty te gjinis femrore te shohe se si shprehesh e si shkruan persa i perket fes,s eme me meshkujt,me ofendimet dhe te sharat e tyre jemi mesuar.
    Hajde logjike hajde ,per shkak te Muhamedit qenka krijuar bota e ne kete rast edhe une
    Kete problem kam me besimtaret une ,behuni ju lutem te sinqert e thuani ,une besoj se ashtu me pelqen ,e ndiej vehten mire (logjikes i ka dhene shqelm)edhe pse juve tjereve ju duken absurditete por mos pretendoni te thoni se kjo apo ajo fe eshte pa te meta!

Faqja 21 prej 41 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •