Close
Faqja 19 prej 41 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 405
    i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Or Zoteri ,njerezit ne rrethana te jashtezakonshem(per mbijetese) kane ngrene edhe mish njeriu ,mos duhej kurani te permendke edhe kete fakt?!
    Kurani nuk flet per gjendje te jashtezakonshem por te zakonshme dhe jep udhezime te qarta!

Ha, ha...ska problem, oj zonje...edhe une pajtoj ta leme ketu muhabetin. Koha eshte shume e shtrenjte te humbet kot. Vetem me lejo ta them arsyen pse une them keshtu (te qenurit dakort)... Me kete reagimin tende ke bere nje krahasim teper banal, me ate qka kam shkruajtur une me lart.
    Nese te intereson, pse krahasimi eshte banal, lajmrohu, ta shpjegoj une.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Fjala e Krishtit eshte hyjnore, jo rregullat gramatikore apo leksiku i anglishtes apo italisht, siē e mendojne disa mendjendritur si hapesi i temes!!
    mendjendritur je vetem ti zotrote. ti qe thua se:
    kisha ka te drejte te modifikoje Biblen (dhe si rjedhoje edhe fjalen e Krishtit) kur t'i teket, sepse Bibla i perket kishes...

ndersa kur them une qe Bibla eshte modifikuar, fillon e ben bla bla bla. kundershton per dicka qe me vone e pohon vete.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    kisha ka te drejte te modifikoje Biblen (dhe si rjedhoje edhe fjalen e Krishtit) kur t'i teket, sepse Bibla i perket kishes...

ndersa kur them une qe Bibla eshte modifikuar, fillon e ben bla bla bla. kundershton per dicka qe me vone e pohon vete.
    Nga e di kete .. ti sikur nuk e ke lexuar ?!!!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Nga e di kete .. ti sikur nuk e ke lexuar ?!!!
    shume simpatike je... "come un gatto attaccato ai coglioni" thone ne itali.
    nuk e kam lexuar jo... thjeshte kam lexuar rreth saj. hap syte dhe lexo se e kam perseritur 200 here me lart.
    nese do e lexoj nje dite do krenohem, e nuk do e fsheh nje gje te tille... nuk kam perse.
    nuk eshte turp te lexosh nje liber qe nje perqindje e konsiderueshme e globit e mban si liber te shenjte. eshte nder.

tani ti kete shkrim e ben:
    ose sepse kerkon te rrisesh numrin e postimeve,
    ose sepse kerkon te gerricesh edhe me mua...

p.s. duhet te lexohet mein kampf qe te kuptohen pikepamjet e hitlerit?? ke dhjetra libra dhe dokumentare rreth tij.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 26-09-2012 mė 07:56
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Pra, i dashur Gon, a ka ndonje kuptim per menēurine tende prej islamiku fjala "nje"?!
    A vetem ato qe te konvenojne ty dhe te cilave di t'i japesh pergjigje deri diku i ngjyrose e te tjerat m'i anashkalove?!

"...Dhe une do t'i lutem Atit dhe ai do t'ju jape nje Ngushellues tjeter,"(Cilin? fjale profeti e vertet!)"qe do te qendroje pergjithmone me ju..." (duar te pista idhujtareske)...

"..Une nuk flas nga iniciativa ime..." nga iniciativa e kujt atehere?!

"...Jezusi klithi me ze te madh: "Eli, Eli! Lema sabakthani? ‑ qe d.m.th: Hyji im, Hyji im! Perse hoqe dore prej meje!..."" Kush hoqi dore nga Jezusi?! Kush ishte Eli?! Elohim?! Hyji i tij? JEZUS(1) ELI(2)! Hyyjj permbi Hyyjj..!!

Urtesine e kesaj shprehjeje nuk arrin ta kuptosh?!A nuk eshte pikerisht fjala ajo qe na larteson mbi qeniet e tjera ?! A do te kishte "zot" pa "fjalen"?!Hajt ta shohim pakez "logjiken" tende te kulluar islame!!
    Cila fjale, kjo poshte?:

"...Dhe fjala u be mish dhe jetoi ne mesin e njerezve..." - dhe njerezit e mbyten ate!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-09-2011
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    180
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    A vetem ato qe te konvenojne ty dhe te cilave di t'i japesh pergjigje deri diku i ngjyrose e te tjerat m'i anashkalove?!

"...Dhe une do t'i lutem Atit dhe ai do t'ju jape nje Ngushellues tjeter,"(Cilin? fjale profeti e vertet!)"qe do te qendroje pergjithmone me ju..." (duar te pista idhujtareske)...

"..Une nuk flas nga iniciativa ime..." nga iniciativa e kujt atehere?!

"...Jezusi klithi me ze te madh: "Eli, Eli! Lema sabakthani? ‑ qe d.m.th: Hyji im, Hyji im! Perse hoqe dore prej meje!..."" Kush hoqi dore nga Jezusi?! Kush ishte Eli?! Elohim?! Hyji i tij? JEZUS(1) ELI(2)! Hyyjj permbi Hyyjj..!!

Cila fjale, kjo poshte?:

"...Dhe fjala u be mish dhe jetoi ne mesin e njerezve..." - dhe njerezit e mbyten ate!
    s'di pse po te duket interesante me marr fjalen e Zotit e n'mes t'fjalive me fut mendimet e tua? ti po mundohesh me ndryshu Biblen qysh te shkon pershtat ty po vazhdo deri ku po nalesh ..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Cilave pyetje Goni ,nese e ke fjalen per incestin ,pedofilin e dhunen ne kuran e hadithe i kam sjelle me larte
    Ti qenke parazit i vertete moj! Te kam thene; Ne Kuran nuk ka dhun, ne Kuran nuk ka pedofili, dhe ne se e sjell ate ajetin te cilit ia kishe bashkangjitur edhe hadithet e pedofilve, me te cilin citove Sami Hysenin une te them se aty behet fjale per ligjet e shkurorezimit me ato gra qe u jane ndalur menstuacionet perfundimisht (pas tre muajve) dhe me ato gra qe u jane ndalur menstruacionet per shkak se kane mbetur shtatezene (deri ne lindje) si deshiton te ta shpjegoj ndryshe?! Kete e quan ti pedofili? Une te pyeta se si u krijove ti sipas mendimit tend dhe mendimit te idollit tend? Cfare ishe para se te beheshe majmun dhe me pas njeri?! Mos vall ne fillim u krijove si nje morr?! Se vertete morri i morrit qenke

Ps. Ne se do, te ndihmoj une rreth ketyre pyetjeve te mija, ta dergoj nje teze me Mp, qe te kesh me cka t'i pergjigjesh ketyre pyetjeve, ate teze mund t'a postosh pastaj ketu, ne kete teme, por prap te nevojitet material shtese qe ta mbrosh ate

Kshu do ta kesh pastaj:

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 26-09-2012 mė 08:16

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga Kejsi Al Lexo Postimin
    s'di pse po te duket interesante me marr fjalen e Zotit e n'mes t'fjalive me fut mendimet e tua? ti po mundohesh me ndryshu Biblen qysh te shkon pershtat ty po vazhdo deri ku po nalesh ..
    Jo jo, e ke gabim, ata qe e ndryshuan Biblen jane te tjere. Une vetem po mundohem t'a permiresoj ate

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-09-2011
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    180
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin

pohimi jot se kisha kinse paska ndryshu Biblen jo vec se nuk ka lidhje me temen po asht thjesht mendimi jot personal e s'ashte e verteta

perditsim lajmi ne lidhje me ket fragment papirusi a ke me sjell, kjo asht me interes te temes

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-09-2011
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    180
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Jo jo, e ke gabim, ata qe e ndryshuan Biblen jane te tjere. Une vetem po mundohem t'a permiresoj ate
    Jo hic se kam gabim, a me akuzon se po rrej? ti merr fjali te Bibles e n'mes qysh te pershtatet ty fut lloj lloj mendimesh duke mendu se ia ndrron kuptmin Bibles.

Kush e ka ndryshu Biblen, kur e kane ndryshu e pse? Ne biblikoteke ne Shqipni jane 40 e ma shume kodike me ungjit ma i hershmi asht ne shek e 6. A thu dhe te na e ndryshuen Biblen a?

lyp ne ket forum ke me gjet boll tema per Biblen e tjera me interes per ty, s'asht kjo tema

Faqja 19 prej 41 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •