Close
Faqja 68 prej 69 FillimFillim ... 185866676869 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 671 deri 680 prej 685
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Gjithemon kam thene jam shqipetar, por te tjeret me quajten kosovar (biles edhe te shqiperise!). Se perse me quajne keshtu kurr se di...!!!

Une per vete do kisha pasur deshire t'ia kthejme emrin e vjeter ketij shteti DARDANI emer qe tingellon shume bukur dhe ka domethenie. Te tjeret qe na nderruan flamurin brenda 8 viteve, e qe per njeat flamur luftuam per plote njeqind vite dhe gjaku shkoj si lumi e nuk heqem dore nga ai, ata done te na krijojne nje komb te ri 'kosovar', per te na humbur nje here e mire identitetin qe ne e kemi 'shqipetar', kete qellim ka Europa. Vertete eshte e nevojshme qe te ngjallim vetedijen kombetare, sepse per ndryshe ne te ardhmen nuk do te dijme se kush jemi dhe kush kemi qene dikur. Ama ne kete drejtim duhet te na ndihmojne edhe te gjithe shqipetaret e tjere, duhet te jene te nje qendrimi te gjithe.

Perse nuk po ia arrijme te behemi keshtu? Pse po tregohemi kaq parazit?

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Qe nga ndeshja mes Zvicrres dhe Shqiperise vetem Kosovar e quaj veten.

i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Pėrshėndetje Gon, shumė saktė flet!

Ėshtė fenomen i zakonshėm dhe jo vetėm lidhur me rastin qė bisedojmė, qė njerėzit nė prezencė lirie bėjnė tė kundėrtėn nga ajo qė ėndėrronin.

Me sa kuptojė unė.. nėn sundim mėsuam si tja dalim mbanė.. por tani nė liri.. gjėrat nuk janė tė lehta. Liria kėrkon vlera tė tjera.. nuk kėrkon as fuqi, as guxim, as armė.. kėrkon mendim tė thellė, sy kritik, disiplinė nė vetvete etj.

Kėto gjėra me sa duket nuk i kemi.. pėr shembull, populli nė Kosovė ishte i bashkuar si njė grusht nė kohėn e luftės, por tani (me sa di) ata po zien me njeri tjetrin, madje dhe vrasje janė bėrė.

Kush na do tė keqen e di kėto mangėsitė tonė.. dhe nuk i le pa shfrytėzuar!

Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Ha ha lexues.. gėzohem qė je dhe ti kėtu.. shumė postim i goditur!

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga user010 Lexo Postimin
    Pėrshėndetje Gon, shumė saktė flet!

Ėshtė fenomen i zakonshėm dhe jo vetėm lidhur me rastin qė bisedojmė, qė njerėzit nė prezencė lirie bėjnė tė kundėrtėn nga ajo qė ėndėrronin.

Me sa kuptojė unė.. nėn sundim mėsuam si tja dalim mbanė.. por tani nė liri.. gjėrat nuk janė tė lehta. Liria kėrkon vlera tė tjera.. nuk kėrkon as fuqi, as guxim, as armė.. kėrkon mendim tė thellė, sy kritik, disiplinė nė vetvete etj.
    Me pelqen kjo qe the mesiper.

Kėto gjėra me sa duket nuk i kemi.. pėr shembull, populli nė Kosovė ishte i bashkuar si njė grusht nė kohėn e luftės, por tani (me sa di) ata po zien me njeri tjetrin, madje dhe vrasje janė bėrė.
    Kurse ketu s'jam dakort......<por tani, ato po zien me njeri tjetrin>. Me thuaj ne cilen shoqeri te lire, (biles dhe te shtypur) ke pare nje utopi ne te cilen qytetaret nuk zihen me njeri-tjetrin?

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    ....a e bejm keshtu, pak shqiptar e pak kosovar ndoshta rehatohemi te gjithe,

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Qe nga ndeshja mes Zvicrres dhe Shqiperise vetem Kosovar e quaj veten.

hahaha problemi eshte se prej asaj dite jane bo aq shume Kosovare sa duhet me pyet a kane ngel mo Shqiptare?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga heneu Lexo Postimin
    po pse p.sh Austriaket nuk thone se jemi Gjerman por AUSTRIAK,eedhe Kosovaret te thone se jemi kosovar seshte asgje,ata flasin shqip e din se ēka jan ,por shtetesin e kan KOSOVARE_____________pa kungja
    pash besen i kahit je?
    ma krahasim karit sme kan lexu syte
    JO SEKS PARA MARTESE

Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Soni doja tė tė pėrgjigjem lidhur me Kosovėn..

Pėr Shqipėrinė e sotme njoh pak gjėra, ēa di i kam mėsuar kėtu, kurse pėr Kosovėn njoh shumė shumė mė pak, vetėm ēa kam lexuar kėtu, dhe do ishte mė se mirė tė jetė e gabuar pėrshtypja ime qė nė Kosovė zihen.

I bazuar vetėm nga disa postime qė kam lexuar kėtu lidhur me vetvendosjen, thacin, njė vrasje para ca kohėsh etj mė kishte ngel pėrshtypja se nė Kosovė janė pėrēarė me njeri tjetrin. Gėzohem qė thua qė nuk ėshtė ashtu.. vetėm tė mirėn dua tju dėgjojė!

Pėrshėndetje Kosova/Maqedonia!

i/e regjistruar Maska e Besa001
    Anėtarėsuar
    18-09-2012
    Postime
    59
    "Shqiptar apo kosovar"!!!!!!

Per mua eshte ofendim te pyetem "kosovar apo shqiptar"...askush s'ka te drejte qe popullit shqiptar qe jeton ne Kosove t'ia mevesh kete mosrespekt. Eshte e turpshme se te atille si Spahiu e Matoshi te bejne lojera te tilla, por ata jane ne sherbim te tjeterkujt (fatkeqesisht ka pas te tille edhe me heret).

Nje gje e dij, me shekuj jan munduar te na quajne "turq" , "serb te shqiptarizuar" etj..por nuk ia arriten dote, fale gjakut dhe sakrifices se shume gjeneratave..dhe askush nuk do te arrije kurr qe popullit shqiptar qe jeton ne Kosove t'ia zhduke identitetin shqiptar.

..kemi perjetuar kohe edhe me te veshtira se kjo, dhe ia dolem, do ta mbijetojme edhe kete dhe prap do mbetemi ata qe jemi, Shqiptar!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •