Close
Faqja 69 prej 69 FillimFillim ... 1959676869
Duke shfaqur rezultatin 681 deri 685 prej 685
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    vet pytjA ESHT PA LIDHJE

i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Bravo Besa001, mė lejoni ju lutem tė dal pak nga tema..

shumė nga ne banorėt e Shqipėrisė e nėnvlerėsuam rėndėsinė e identitetit.

Nuk them dot se nuk ka pasur dhe arsye.. kur je nė njė ambient tė huaj qė (me tė drejtė apo jo) e pėrbuz kaq shumė idenė e Shqiptarit, kjo gjė do ndikojė mbi ty, tek kush shumė dhe tek kush pakė.

Por dua tė besojė se kjo kaloi.. tani nė kėtė kohė krize, ėshtė rasti mė i mirė tė kujtojmė prapė disa vlera tė cilat tė uritur pėr jetėn perėndimore ne banorėt e Shqipėrisė i harruam.

Personalisht e kam kuptuar mirė (dhe nuk ėshtė vendi ta analizojė kėtu) se shumė vlera qė trashėguam dhe hodhėm poshtė janė mė se tė dobishme dhe tė nevojshme.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga user010 Lexo Postimin

Gėzohem qė thua qė nuk ėshtė ashtu.. vetėm tė mirėn dua tju dėgjojė!

Pėrshėndetje Kosova/Maqedonia!
    Jam nga Shqiperia, mbase te dhashe pershtypjen qe vij nga Kosova pse te kundershtova. Mendoj qe s'eshte e nevojshme te jem nga jugu, Sh. e mesme, veriu, Kosov, Maqedoni, e Mal i Zi...:-).... per te folur ne perkrahje te ketyre krahinave, qofte kjo dhe ne bisede midis shqiptareve. Besoj se mjafton te kem shoqeri te mire nder vite me shqiptare nga krahina te caktura po ashtu dhe vizituar vendin, qe te flas nga realiteti qe njoh une.

Te kundershtova per arsye se po me pelqente c'kishe shkruajtur, deri kur erdha tek fjalia e fundit...e cila ishte me teper nje stereotip qe ke formuar sesa bazim ne te verteten. Eshte dicka njerezore ku te gjithe formojme stereotipe (opinione) te ndryshme nga ckemi degjuar, dhe opinioni i im, i yti, i tjetrit...do te ndrryshoj vetem nese te jipen te dhena te tjera mbi ceshtjen ne fjale.

Politika mehhh, s'marr vesh shume. Te jene me keq se Sala e Rama zenkat s'besoj :P . Por sa i perket popullit ne Kosove, bazuar nga ato qe njoh une, jane si shpirt. Kane nje dashuri shume te madhe per Shqiperine dhe e shprehin pa u frenuar. Po ashtu te moshuarit te pyesin "Si e keni tradite ju?" qe te respektojne ty si mos me mire. Vizitoje po tu dha rasti, s'do te ngelesh i zhgenjyer.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-07-2011
    Postime
    30
    Citim Postuar mė parė nga Besa001 Lexo Postimin
    "Shqiptar apo kosovar"!!!!!!

Per mua eshte ofendim te pyetem "kosovar apo shqiptar"...askush s'ka te drejte qe popullit shqiptar qe jeton ne Kosove t'ia mevesh kete mosrespekt. Eshte e turpshme se te atille si Spahiu e Matoshi te bejne lojera te tilla, por ata jane ne sherbim te tjeterkujt (fatkeqesisht ka pas te tille edhe me heret).

Nje gje e dij, me shekuj jan munduar te na quajne "turq" , "serb te shqiptarizuar" etj..por nuk ia arriten dote, fale gjakut dhe sakrifices se shume gjeneratave..dhe askush nuk do te arrije kurr qe popullit shqiptar qe jeton ne Kosove t'ia zhduke identitetin shqiptar.

..kemi perjetuar kohe edhe me te veshtira se kjo, dhe ia dolem, do ta mbijetojme edhe kete dhe prap do mbetemi ata qe jemi, Shqiptar!
    Do te mbetemi ata qe jemi : shqiptare,pra.

Rrnofsh Besa!

i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Po soni gjithmonė kam dashur ta vizitojė Kosovėn.. kamė kohė pa vajt nė Shqipėri.. dhe kur tė vete dua pa tjetėr tė shkojė dhe nė veri (Shkodėr etj) dhe nė Kosovė (mbase pimė ndonjė birrė me lexuesin ha ha..). Nuk kam vajtur kur kaq larg.

Faqja 69 prej 69 FillimFillim ... 1959676869

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •