me mire do ishte shqiptar i euleksit
me mire do ishte shqiptar i euleksit
Kosovari eshte shqiptar njesoj sic eshte nje lab shqiptar. Kosova ka magjup e shki sikur edhe Laberia. Nuk e kuptoj pse komplikohet kaq shume nje gje kaq e thjeshte.
Pse Kosova eshte shtet sdo te thote qe kosovaret nuk jane shqiptare me.As nuk mund te krahasohet as me Zvicren as me Austrine. Eshte sui genereis krejt. Une per vete deklarohem gjithmone shqiptare e nese me pyesin prej nga u them prej Kosoves(per te huaj e kam fjalen se po ma beri nje shqiptar kete pyetje e mbathi me patkonj saora).
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 07-09-2011 mė 15:57
AUTOCHTHONOUS
Njelloj eshte sikur te thuash Shkodran apo Dibrane,edhe ne Gjermani ka Osi und Wesi.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
SHQIPETAR NGA KOSOVA a nuk ben keshtu ose thjesht SHQIPETAR
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Shqiptare -Amerikane . Mbas nja 50 viteve e ndryshojme prape. si fryne era ashtu e kthejme gezofin.
Jemi mesuare ne shqipetaret, te ndahemi ne muhalla ,dhe mandej fillojme te vajtojme .
Shqipetari ka nje gjake nje identitet. Ose quhemi krejte shqipetare ose ndahemi ne muhallat e ballkanit si qe jemi te ndare .
Ku ka ne bote sa here qe ti konvenoje dikujte te ndryshojshe identitetin , frigacak popull jemi ne .
Nje grushte njeres ne Maqedoni te ashtuquajtur sllavo-maqedon jane te vendosur per nje identitet edhe ate identitet i huaj ,pore me vendosmeri .
Shqipetaret jane nda ne muhalla. duke ja be qefin evropes dhe amerikes .
Shqiptarė nuk quhemi sepse jetojmė nė Shqipėri por sepse flasim gjuhėn shqipe si gjuhė amtare. Gjithkush pėr gjuhė tė t'parėve tė tij qė ka shqipen quhet SHQIPTAR. Mendoj se kjo temė ėshtė e tejkaluar.
Kombesia : Shqiptare
Shtetesia : Kosovare
E thjesht![]()
Secila zonė ka tiparet e saja.. okay, por kur bėhet fjalė pėr njė identitet mė tė gjerė njė i quaj me veten time banorėt e Kosovės, ata qė rin nė Maqedoni e kudo tjetėr, vetė jam Shqiptar nga Gjirokastra! Dua tė besojė se me kalimin e kohės do forcohet mė shumė ndjenja se jemi njė.
Jam shumė shumė i gėzuar qė banorėt e Kosovės/Maqedonisė kanė njė prezencė tė madhe kėtu nė forum. Kam kaluar plot plot herė kėndshėm me ata kėtu (e pa njohura, usa, tetovarja etj).
Njė popull qė harron historinė e vetė ėshtė i destinuar ta pėrjetojė pėrsėri!
Per temen=
Shqiptaret jane mesdhetare nga me tipiket
Kosovaret jane ballkanas tipike te arabizuar!
Krijoni Kontakt