Close
Faqja 10 prej 41 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 405
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    kjo eshte nje nder fjalite e zhdukura. ke te tjera sa te duash te zhdukura ose te modifikuara. e di c'do te thote?

mjafton te kapesh ne dore Bibla te shtypura ne vite te ndryshme dhe ve re ndryshime.
    blej kete:
    http://www.ebay.it/itm/LA-SACRA-BIBB...ht_2817wt_1271
    dhe krahasoje me kete:
    http://www.ebay.it/itm/LA-SACRA-BIBB...ht_1481wt_1037
    Wow....ti qe s'paske lexuar asnjehere Biblen, por qe per ēudi paske 2 botime te ndryshme te saj, si per mrekulli, na paske gjetur "dallime" ndermjet tyre!! E gjitha kjo, pa vizituar as edhe nje sit islamik!!
    Tashi, o je njeri me dhunti mbinatyrore, ose je vetem nje palaēo qe ,nga njera ane krekoset se nuk i interesojne fete dhe nga ana tjeter "thjeshte nuk e kupton ku qendron problemi per kishen katolike"!!
    Behu burre e shfaqe fytyren tende te vertete e pastaj diskutojme sa te kesh qejf mbi Biblen dhe "ndryshimet" e saj!!
    Problemi me ju islamiket eshte se siē besoni se Kurani eshte shkruar fjale per fjale nga Allahu(me "telefonin e prishur" te Muhamedit) dhe po ashtu mendoni se Bibla eshte fjale per fjale , shpallja e Perendise!!!
    E pra, admirali islamik, nuk eshte ashtu dhe, keto gjetjet e Ungjijve te tjere, deshmon me se miri kete gje!! Vetem nje buf si ti, kujton se po ben zbulimin e shekullit!!
    Jarigas

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Jarigas i kam ri-lexuar dhjete urdheresat... Pra ju kundershtoni pikerisht ato 10 urdheresat, pothuajse te gjitha...

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ore ti jarigas. nese une jam buf, ti je nje zog gomarit qe nuk e ke shokun.
    thashe 100 here, por ti nuk merr vesh. nuk e kam lexuar Biblen, por kam lexuar rreth saj. kuptoje ndryshimin...
    edhe para disa vitesh kam pas hasur ne universitet mbi nje broshure qe fliste per 100 pikat ku Bibla biente ndesh me kushtetutetn italiane...
    e pata lexuar. edhe? kjo nenkupton se kam lexuar Biblen per trurin tend te semure?
    nenkupton qe kam lexuar Biblen nese has ne site te tilla? http://www.utopia.it/manipolazione1.htm ???
    nje dite do e lexoj. ne shtepi e kam.

po merresh vetem me mua dhe jo me ate qe une thashe dhe ty nuk te pelqeu. .
    qe Bibla eshte ndryshuar. here qellimisht e here pa qellim, por vetem fale gabimeve te perkthimit.
    ke kapacitet ta kundershtosh kete????????????????????

p.s. te marrit hapi rruge thone. dhe une ka kohe qe mundohem te te hap rruge. te kam thene te mos me citosh, sepse nuk dua te kem pune me gomere, por ti vazhdon, vazhdon e vazhdon.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 24-09-2012 mė 08:50
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Jarigas i kam ri-lexuar dhjete urdheresat... Pra ju kundershtoni pikerisht ato 10 urdheresat, pothuajse te gjitha...
    Ju kush dhe ne ē'menyre??!
    A nuk thuhet aty se zoti eshte vetem nje e zotrote erdhe te piskatesh se nuk ke kuptuar sa perendi kane te krishteret??!!
    Hape pra nje teme me vete dhe debatojme...mos ia prish temen admiralit!!
    Jarigas

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Jezusi ishte profet apo Zot?!
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Ju kush dhe ne ē'menyre??!
    A nuk thuhet aty se zoti eshte vetem nje e zotrote erdhe te piskatesh se nuk ke kuptuar sa perendi kane te krishteret??!!
    Hape pra nje teme me vete dhe debatojme...mos ia prish temen admiralit!!
    Mire, kush ishte Jezusi? Zoti apo Profeti?!

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Question

Zbulohet nje papirus ku Jezu Krishti fliste per gruan e tij ...
    A kish pas femije me te?

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Ej a jeni afer me e zbulu te "verteten". Une mendoj qe nuk ju duhet shume qe ta zbuloni, pas ketyre zbulimeve te fundit.

Tani ka mbetur edhe te zbulohet Bibla e vertet, jo kjo e falsifikuara.
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    Ej a jeni afer me e zbulu te "verteten". Une mendoj qe nuk ju duhet shume qe ta zbuloni, pas ketyre zbulimeve te fundit.

Tani ka mbetur edhe te zbulohet Bibla e vertet, jo kjo e falsifikuara.
    Po germon admirali, po s'i kane dhene akoma lejen wahabitet...!

Citim Postuar mė parė nga Antiproanti Lexo Postimin
    A kish pas femije me te?
    Ate librin per femije, nuk e kan gjet akoma amirali me islamiket e tjere.....por, germimet jane ne vazhdim e siper.......

Me ate "mire", pranon se e ke kuptuar se sa zota kane te krishteret??!!Ti, si debatues i edukuar, je mesuar qe ta levrosh deri ne fund nje argument e pastaj te kalosh ne tjetrin, apo jo?!
    Jarigas

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Me ate "mire", pranon se e ke kuptuar se sa zota kane te krishteret??!!Ti, si debatues i edukuar, je mesuar qe ta levrosh deri ne fund nje argument e pastaj te kalosh ne tjetrin, apo jo?!
    Jo jo, me keqekuptove, me ate 'mire' pranova se urdhersa flet vetem per nje Zot, por Luka, Mateu, Marku dhe Gjoni thone ndryshe . Tani prap te pyes; Jezusi ishte Profet apo Zot?

Kete te fundit, fjalin pyetse tenden nuk e kuptoj, cfare ke dashur te thuash?!

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Jane afer, mirepo kane ende pune , puna eshte se shkruan ne biblen e vertet per profetin e fundit (para dites se gjykimit). Kane edhe pune tjera, mirepo kjo eshte me e rendesishmja.

.... edhe ashtu Europa po pushtohet me kalimin e kohes, kane mbetur edhe disa dekada deri ne finalizim, dhe ne fund fare do festojme me Jack Daniels.
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

Faqja 10 prej 41 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •