Close

Rezultati i Sondazhit: A mendoni se do fitoje Kreshnik Spahiu ne votimet 2013

Votues
72. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

19 26.39%
  • Jo

45 62.50%
  • Do jete force e dyte

4 5.56%
  • Se di

4 5.56%
Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 143
    i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Nuk mund ta them por Ilir metes do ja kaloje e do vendose ballancen midis ps dhe pd...ne kete rast ketu perfiton pd per mendimin tim se ai e ka delaruar qe eshte i djathte ...por nuk jam kunder edhe po te fitoje...gjak i ri energji te reja...mbase suksesi i tij i shkund pak pd dhe ps e i ben me pak arrogante pasi jane larguar fare nga populli.Megjithate po votoj Po pasi une besoj se cdo parti duhet ta kete 1 shans per te treguar sa vlen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga medaur : 24-09-2012 mė 06:52
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    U nixta nga emisioni 5 pyetje nga Babaramo qe e intervistoj z Kreshnik. Nuk eshte hera e pare qe e kam ndjekur ne kete emisjon. Por kete here pashe se sa poshte kishte rene Babaramo si gazetar dhe sa lart ishte figura e Kreshnik Spahiut. Do ishte kenaqesi per mua qe te ishte kryetar shteti i nderuari Spahiu. Voten time dhe do bej cmos qe i gjith fisi im ne Shijak si votues te PD-se ti japim voten z Spahiu
    Shyqyr qe se kam pare ket intervisten,

se paskem qen tu votu edhe un per Kreshnejkun....

EuroStar1,

ti ke mendimin tend, dhe un e rrespektoj,

nuk du t'hy n'detajet se kush esht Kreshniku apo Saliu, sepse mendoj se humbim fillin,

por, nje pyetje kam per ty:

M.q.se e ardhmja jone me e mire esht ajo drejt BE-se (shpresoj t'jemi dakort n'ket pike, se ndryshe nuk vlen si pytje),
    cila force do na interesonte te ishte ne pushtet??

Nuk e di pergjigjen tende, por imja eshte: PD-ja.

.....................

Tashi,

ne 2013, votimet nuk i fiton,

kjo esht e sigurt,

Vota do marr patjeter, edhe jam dakort qe duhet ti marre, aq sa per t'qen ze ne parlament...

.....................

Pytje me vend do ishte:

Kreshniku apo Ilir Meta??

.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    Shyqyr qe se kam pare ket intervisten,

se paskem qen tu votu edhe un per Kreshnejkun....: p : D

EuroStar1,

ti ke mendimin tend, dhe un e rrespektoj,

nuk du t'hy n'detajet se kush esht Kreshniku apo Saliu, sepse mendoj se humbim fillin,

por, nje pyetje kam per ty:

M.q.se e ardhmja jone me e mire esht ajo drejt BE-se (shpresoj t'jemi dakort n'ket pike, se ndryshe nuk vlen si pytje),
    cila force do na interesonte te ishte ne pushtet??

Nuk e di pergjigjen tende, por imja eshte: PD-ja.

.....................

Tashi,

ne 2013, votimet nuk i fiton,

kjo esht e sigurt,

Vota do marr patjeter, edhe jam dakort qe duhet ti marre, aq sa per t'qen ze ne parlament...

.....................

Pytje me vend do ishte:

Kreshniku apo Ilir Meta??

.
    Kreshniku nuk po lufton per tu bere kryeminister se e ka te qarte qe nuk e arin dot, por gjithe zhurmen e ben per tu bere thjesht deputet qe te marri nje rroge te mire se ka mbet pa pune. ashtu si dhe Bamiri
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Kreshniku nuk po lufton per tu bere kryeminister se e ka te qarte qe nuk e arin dot, por gjithe zhurmen e ben per tu bere thjesht deputet qe te marri nje rroge te mire se ka mbet pa pune. ashtu si dhe Bamiri
    Gjithe kontradita jeni, dhe keni kundershti ne cdo postim qe beni. Tani ta marrim vesh mire: ne te gjitha postimet e meparshme na e nxirrni Kreshnikun qe ka leke te papare, dhe po merr financime gjigande, me miliona euro. Nga ana tjeter na thoni qe Kreshniku gjithe kete gje po e ben per te marre nje rroge 1000 euroshe ne muaj.

Sikur nuk dalin logarite. Te harxhosh miliona euro, per te marre disa mijera? Ndajeni mendjen, o Kreshniku eshte i varfer dhe do nje rroge te mire, ose Kreshniku eshte i pasur, dhe nuk i intereson rroga fare. Se e bete corbe teorine konspirative.

Citim Postuar mė parė nga POKO Lexo Postimin
    fakte fakte,ku na i pe faktet e tije mer dac me miza...pse flet kot per hava,vec se e urren berishen.
    LooooooooLLLLLLLL
    Ndrysho Firmėn

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anėtarėsuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Gjithe kontradita jeni, dhe keni kundershti ne cdo postim qe beni. Tani ta marrim vesh mire: ne te gjitha postimet e meparshme na e nxirrni Kreshnikun qe ka leke te papare, dhe po merr financime gjigande, me miliona euro. Nga ana tjeter na thoni qe Kreshniku gjithe kete gje po e ben per te marre nje rroge 1000 euroshe ne muaj.

Sikur nuk dalin logarite. Te harxhosh miliona euro, per te marre disa mijera? Ndajeni mendjen, o Kreshniku eshte i varfer dhe do nje rroge te mire, ose Kreshniku eshte i pasur, dhe nuk i intereson rroga fare. Se e bete corbe teorine konspirative.
    jo mor zotni apo zojushe! Kreshniku nuk e ben per nje rroge, jo! ai i ka me te vertete milionat, vetem nje transferim prokurori apo gjykatsi nga rrethet ne Tirana kushton mbi 200000 €!
    Sa per faktet eshte e vertete ai nuk eshte aq budalla sa per te lene gjurme, por po ju pyes ju te AK-se, si ishte drejtesia kur e mori niku, dhe si e la!?
    sa per informim drejtesia bashke me mjeksine ne Shqiperi jane sektoret me te korruptuar te vendit!

he he hee... Maska e halla mine
    Anėtarėsuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojė
    Postime
    1,466
    Akuzat ndaj Kreshnikut dhe AKZ-se jane te natyres se njejte me ato qe ne Kosove i drejtohen Albinit dhe Vetevendosjes. Urrejtje, sulme, shpifje nga militantet pa asnje baze. Njelloj sikur serbia qe sot akuzon ēdokund ne Evrope e bote shqiptaret e Kosove per dhune ndaj pakices serbe.. edhe pse kjo jo qe s'egziston por eshte e kunderta, ata vet po ushtrojne terror ndaj popullates shqiptare ne veri. Kjo eshte shkolla e Kumrofcit qe me sa po shihet sala e hashimi pasi e kane studiuar mire.. dhe deleguar militanteve sylesh perkates, e perdorin ndaj kundershtareve politik.

Krejt rrena jane. Militanteve te sales e hashimit s'duhet besuar m'sa shkijeve.
    Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-09-2012
    Postime
    12
    shqiperis i duhet nje parti nacionaliste se kemi humbur identitetin si popull . mendjen te gjith e kane tek paraja . edhe para nese nuk do kem borxh do i marr qe te kthehem te votoj per aleancen kuq e zi provuam si popull salen nanon meten dhe te gjithe mbushen xhepat dhe e kan katandisur popullin ne gjendje te mjerueshme

Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Meqė e ke parė emisionin, a mund tė na i pėrmbledhės shkurt pėrgjigjet e Nikut? Dhe a ka ndonjė mundėsi pėr ta parė kėtė emision nė internet?
    Une nuk e di a ka mundesi per tu ripare emisioni, por gjithsesi te keshilloj te mos e shohesh. Ishte nje turp per news24. Cdo pyetje e lexonte baba-rama ne SMS dhe ja bente Kreshnikut, sa qe disa here Kreshniku u tall me te duke i thene qe : Berisha po ti dergon sms me pyetjet. E vuri dhe e vuri mire e mire ne loje baba-ramen dhe si perfundim e la me gisht ne goje duke i thene qe une kam dosjen e pregatitur per PS dhe PD....Ne burg e kan vendin.

Po kur i tha qe ti je i fiksuar pas Saliut Filloji baba-rames duke ngaterruar pyetje dhe data e i beri lemsh e li gallat hesapi

E ka te fituar degjomeni mua
    Revolution 1848

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Kreshniku verteton me se miri qe eshte nje shqiptar puro ne mentalitet.
    Mentaliteti i shqiptarit eshte si e si ti bej keq komshiut .....nuk shikon si te perparoj vete.
    Edhe ky Kreshnikua njesoj si te tjeret eshte.......as qe i rruhet per popullin

Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •