Close
Faqja 15 prej 17 FillimFillim ... 51314151617 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 164
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,079
    Citim Postuar mė parė nga niku-nyc Lexo Postimin

Shif diferencen ndermjet Amerikes dhe Evropes. Ky eksperimente te ndryshme, njera qendron e fort, tjetra eshte ne pike te shembjes.
    amerika borxhin e brendshem e ka 3 trilion dollare ndersa borxhin e jashtem po arrin 17 trilion dollare ,

po plasen keto borxhe piramidale amerika behet me keq se shqiperia ne 97

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    sa i menēem je mer bukurosh.ku i ke lexu kto prralla?

a e ke pa filmin 1001 e nji net?
    Drague,si po e kalon sot?
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Une medoj qe :

Duhen shperndare njerzit ne vendet e tyre. C'do kush te rrije me rracen e tije dhe te gjejne te miren e perbashket. Normalisht qe te kene mardhenje ekonomike industriale, turizem etj me vendet e tjera. Jam totalisht kundra emigrimit apo dhenjes se nenshtetsise te huajve ne vendet e tjera. Jam totalisht martesave mes te huajve.

Kesaj i thone qe : Duke pasur shtepin time, te vij dhe te jetoj te e jotja se ti e ke me te bukur

Une duhet te punoj qe edhe shtepia ime te behet si e jotja, bile edhe me e bukur PIKE
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    ndoshta e woodo lagohen ...

http://www.youtube.com/watch?v=zA4TIFS3yzo

... nje kang shum te bukur .....

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Duke ēu perendimoret ne Afrik e Azi

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Duke ēu perendimoret ne Afrik e Azi
    Australi edhe Amerik.....

edhe sa kontinete po mbesin ???

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Citim Postuar mė parė nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Drague,si po e kalon sot?
    Kush eshte kjo, Bleona Qerreti?

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anėtarėsuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    nuk bejme dot pa ata ne..

kush do beje aheng ne dasma nqs perzeme jevgjit??
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Une medoj qe :

Duhen shperndare njerzit ne vendet e tyre. C'do kush te rrije me rracen e tije dhe te gjejne te miren e perbashket. Normalisht qe te kene mardhenje ekonomike industriale, turizem etj me vendet e tjera. Jam totalisht kundra emigrimit apo dhenjes se nenshtetsise te huajve ne vendet e tjera. Jam totalisht martesave mes te huajve.

Kesaj i thone qe : Duke pasur shtepin time, te vij dhe te jetoj te e jotja se ti e ke me te bukur

Une duhet te punoj qe edhe shtepia ime te behet si e jotja, bile edhe me e bukur PIKE
    Shtepia jote eshte me e bukur, vetem sepse kishte dhe ka padrejtesi ne bote. Jo pse ti (ose une9 ke merituar nje shtepi me te bukur se cdo afrikan i krahasueshem etj...

Nese deshiron te jetosh ne shtepi te bukur edhe per nje kohe te papercaktuar, duhet patjeter ti shfrytezosh afrikanet, aziatiket etj. Ne te kunderten, do te duhet te heqesh dore nga shtepia e bukur dhe jeta dukshem me e "mire" se e shume afrikaneve etj...

Perndryshe, nga perspektiva te ckatuara (individuale) edhe keqberesit me te madh te botes i duket se i ka merituar te gjitha te mirat materiale qe i ka grumbulluar padrejtesisht.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Une medoj qe :

Duhen shperndare njerzit ne vendet e tyre. C'do kush te rrije me rracen e tije dhe te gjejne te miren e perbashket. Jam totalisht kundra emigrimit apo dhenjes se nenshtetsise te huajve ne vendet e tjera. Jam totalisht martesave mes te huajve.
    a nuk te duket se je pak vone te kerkosh nje gje te tille??? a nuk te duket perralle kjo qe thua?
    po ato miliona e miliona metise qe jetojne ne amerika, (bashkim i rraces se bardhe me nativet amerikane), po ato miliona mulate, (bashkim i rraces se bardhe me rracen e zeze), cili eshte vendi i tyre???
    apo t'i vrasim te gjithe dhe te fillojme nga fillimi?

thuaja atyre mijera familjeve shqiptare qe mbijetonin vetem fale parave qe i nisnin te afermit nga jashte, se je kundra emigrimit...

kjo qe thua ti nuk eshte gje tjeter, vecse nje utopi.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 15 prej 17 FillimFillim ... 51314151617 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •