Close
Faqja 13 prej 17 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 164
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Se te huajt punojne per me pak euro, por kjo eshte e perkohshme. Sa ta marrin veten, kerkojne me shume, dhe pastaj keto shtete detyrohen t'i zevendesojne me te huaj te tjere qe kerkojne me pak, e keshtu vazhdin cikli, ndersa numri stok i te huajve ne vend rritet e rritet.
    cfare kategorishe... lol
    te huaj stok??? hahaha. c'jane keto?

ti ne cilen kategori hyn? ndere te huajte qe punojne per pak euro? nder te huajte qe kane punuar per pak euro dhe tani pretendojne me shume?
    apo nder te huajt stok?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    cfare kategorishe... lol
    te huaj stok??? hahaha. c'jane keto?

ti ne cilen kategori hyn? ndere te huajte qe punojne per pak euro? nder te huajte qe kane punuar per pak euro dhe tani pretendojne me shume?
    apo nder te huajt stok?
    Te huajt stok jane te huajt qe rrine megjithese u ka skaduar leja. Une hyj ne kategorine e atyre qe nuk punojne per pak euro e qe nuk shkojne ne vende te tjera per pune apo per euro. Dhe as kam punuar per pak euro e as kam nder mend te punoj. Kudo kam krijuar vete biznesin e nuk kam pasur nevoje t'i kerkoj njeriut pune. Ketu ku jam, jam per arsye personale dhe jo per arsye ekonomike dhe mund te ik kur te dua nese dua. Pastaj o admiral djali, une jam evropian, e jo aziatik apo afrikan. Jam me patriot se patriotet evropiane, dhe per mua Evropa duhet te jete e evropianeve e jo e kontinenteve te tjera. Mos harro se dhe Shqiperia eshte Evrope, dhe ne evropianet mund ta kemi gabim, mund te kemi ligje te padrejta, por keshtu i kemi. Nese nuk u pelqejne te tjereve, dera eshte e hapur te ikin.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Te huajt stok jane te huajt qe rrine megjithese u ka skaduar leja. Une hyj ne kategorine e atyre qe nuk punojne per pak euro e qe nuk shkojne ne vende te tjera per pune apo per euro. Dhe as kam punuar per pak euro e as kam nder mend te punoj. Kudo kam krijuar vete biznesin e nuk kam pasur nevoje t'i kerkoj njeriut pune. Ketu ku jam, jam per arsye personale dhe jo per arsye ekonomike dhe mund te ik kur te dua nese dua. Pastaj o admiral djali, une jam evropian, e jo aziatik apo afrikan. Jam me patriot se patriotet evropiane, dhe per mua Evropa duhet te jete e evropianeve e jo e kontinenteve te tjera. Mos harro se dhe Shqiperia eshte Evrope, dhe ne evropianet mund ta kemi gabim, mund te kemi ligje te padrejta, por keshtu i kemi. Nese nuk u pelqejne te tjereve, dera eshte e hapur te ikin.
    aha. dmth paska edhe nje kategori tjeter te huajsh... apo kjo kategori eshte e perbere vetem nga ti???

ti je europian??? c'eshte kjo "europian"? europian nuk eshte popull.
    - ruset jane europiane, por vetem ruset qe jetojne ne perendim te uraleve. ata qe jane ne lindje te uraleve jane nje popull tjeter??? moska eshte qyteti me i madh i europes.
    - turqit jane europiane, por vetem turqit qe jetojne ne gjysmen e stambollit dhe me ne perendim, jane te tille. turqit e tjere jane popull tjeter??? stambolli eshte qyteti i dyte me i madh ne europe.
    - kazaket jane europiane, por vetem kazaket qe jetojne ne pjesen perendimore te kazakistanit. te tjeret jane nje popull tjeter???
    - armenet, gjeorgjianet, azerbaixhanasit jan te gjithe europiane...

e di ti se ""europiane"" jane argjentinasit, brazilianet, uruguajanet e shumica derrmuese e amerikano-latineve qe jetojne ne europe? kjo sepse stergjysherit e tyre kane qene emigrante "europiane" dhe sipas ius sanguinis ata marrin menjehere nenshtetesine e stregjysherve.

p.s. ke qene ndonjehere ne malte? bej nje xhiro. maltezet jane "europiane" sipas teje.
    e di ti se cfare eshte gjuha malteze? eshte nje dialekt arab. pra gjuha malteze (dialekt arab) eshte gjuhe zyrtare e bashkimit europian. hahaha.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 18-09-2012 mė 07:21
    Vasudhaiva Kutumbakam

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    as un nuk jam fan i madh i bashkimit europian, pasi popujt europiane nuk do jene kurre te bashkuar. eshte nje organizem totalisht artificial.
    sdq e di si flet ti? sikur BE- te jete krijuar para 10 vitesh. tani europa eshte ne krize ekonomike dhe thua fajin e ka BE-ja. apo e llogarit fillimin atehere kur nderroi emer.
    te kujtoj qe traktatet e romes jane firmosur ne vitin 1957. atehere eshte krijuar bashkimi ekonomik europian.
    dhe pas firme kemi pasur:
    mrekulline ekonomike italiane ne vitet 60-70, ate gjermane e austriake deri ne vitet 80 (wirtschaftswunder), ate spanjoll deri ne vitet 70 (milagro espańol) etj.

hahaha. po shqiptaret qe jetojne e punojne ne itali e greqi? te marrin plackat ata? jo per gje por atyre i bie te perballen me idiote ksenofobe qe nuk i duan ne vendin e tyre. shiko lega nord e ajo partia fashiste ne greqi. lindja e arte a ku di une si quhet.
    ALBANESI, TUTTI APPESI eshte nje moto ne itali. do te thote: SHQIPTARET, GJITHE TE VARUR.
    bejne pjese ne te njejtin grup ku futesh ti ata qe nxjerrin marrezira te tilla.

Kjo "mrekulli" ndodhi vetem per shkak te dy arsye: (1) Plani Marshall dhe e (2) shpenzimet per mbrojtjen e Evropes u mbulua nga Amerika, dicka qe vazhdon dhe sot.

Per arsyen e pare, Evropa filloj te prodhoj sepse Amerika blinte mallrat kurse per te dyten, gjith ato leke qe Evropianet nuk shpenzuan per mbrojtjen e vendeve te tyre, i shpenzuan per shume gjera te tilla si programe sociale, ndertime, etj.

Problemi i Evropes gjithnje do jen ligjet sociale dhe ligjet e taksave, mbi regullimin (regulation), burokracia e madhe ne Bruksel...

Shif diferencen ndermjet Amerikes dhe Evropes. Ky eksperimente te ndryshme, njera qendron e fort, tjetra eshte ne pike te shembjes.
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga niku-nyc Lexo Postimin
    Shif diferencen ndermjet Amerikes dhe Evropes. Ky eksperimente te ndryshme, njera qendron e fort, tjetra eshte ne pike te shembjes.
    po kjo eshte normale se nje amerikan nga new york eshte shume me i lidhur me nje amerikan nga chicago sesa nje "europian" nga madridi me nje "europian" nga varshava.
    bashkimi europian nuk eshte bashkim. vendet europiane nuk kane te njejtat politika. nuk gjejne marrveshje per shume probleme...

shembull tipik ishin emigrantet qe shkuan ne itali kur ishte lufta ne afrike te veriut. italia nuk arrinte ti perballonte te gjithe dhe kerkonte ndihme. askush nuk e ndihmonte.
    atehere c'beri? i paisi te gjithe me leje qendrimi te vlefshme ne tere zonen schengen, ne menyre qe te shkonin ku te donin. ata donin te shkonin kryesisht ne france. atehere franca filloi te ankohej e vendosi kontroll ne ventimiglia. etj etj.
    ka raste sa te duash.
    europa nuk eshte bashkim. eshte thjeshte nje grumbull shtetesh e popujsh qe ndodhen ne nje pjese te caktuar te globit.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga Norēa.li Lexo Postimin
    [SIZE="3"][FONT="Palatino Linotype"]Mjedisor,
    po si i paske harruar dofare te drejta te njeriut
    Cfar po me lexojne syte !

Kush po flet per te drejta njeriu ?

Po keni len gje pa i ndaluar njeriut ju ndjeksit shembullore te traditave Arabe ?

Tani po akuzojne BE-ne per te drejta njeriu. Kulmi !
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Cfar po me lexojne syte !

Kush po flet per te drejta njeriu ?

Po keni len gje pa i ndaluar njeriut ju ndjeksit shembullore te traditave Arabe ?

Tani po akuzojne BE-ne per te drejta njeriu. Kulmi !
    Mos u cudit se sic tha nje arab nje dite
    ju qe punoni tha te pakten merrni rroge dyfishe per krishtlindje
    kurse ne me ndihme sociale sna jep njeri dyfish per krishtlindje

sja vlen te punosh me kur sheh te tille monstra qe jane me mijra ne nje vend qe ka vec 8 milion banore si austria
    as punojn vec pjellin femi e marrin nga sociali me shume se ne qe punojme
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    Mos u cudit se sic tha nje arab nje dite
    ju qe punoni tha te pakten merrni rroge dyfishe per krishtlindje
    kurse ne me ndihme sociale sna jep njeri dyfish per krishtlindje

sja vlen te punosh me kur sheh te tille monstra qe jane me mijra ne nje vend qe ka vec 8 milion banore si austria
    lere punen, lerja vendin dikujt qe nuk ka pune, meqense nuk qenke i kenaqur
    aty ku punmon ti patjeter qe te trajtojne si hajdut se e dine qe je shqiptar
    te gjithe duan ti largojne shqiptaret nga evropa

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    perkthe pak atyre qe e mendojne si ti! a me duket mua apo ministria e puneve dhe e ceshtjeve sociale austriake thote keshtu:“Wichtig ist auch zu wissen, dass unter allen SozialhilfebezieherInnen der Migrantenanteil unterproportional zu deren Bevölkerungsanteil ist."

http://www.bmask.gv.at/cms/site/atta...mythen_web.pdf

http://derstandard.at/1268700636403/...ialschmarotzer

lini marrezirat aman. hiqni syzet e propagandes mediatike se lete nam. shihni boten me syte tuaj e jo me syte e mediave.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Admiral me gjithe respektin dhe njohurite tuja
    une nuk solla artikuj gazete per te ba propagande nuk i perkas as straches as fayman e as gruneve
    po shpreha ate qe shprehin dhe vete qytetaret e thjeshte koleget e mi te regionit karnten
    spo flas per vien salzburg graz etj
    tashi sbesoj se do kesh ma njohuri se une per kete region
    vershimi i ceceneve arabve etj qe ndertojne jeten vetem me ndihma sociale ka ba qe ky region te shkoje drejt falimentimit
    Mohoe si te dush
    une nuk kam asi lloj interesi as per ti mbrojt as per ti sha
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 13 prej 17 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •