Close
Faqja 14 prej 17 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 164
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    Admiral me gjithe respektin dhe njohurite tuja
    une nuk solla artikuj gazete per te ba propagande nuk i perkas as straches as fayman e as gruneve
    po shpreha ate qe shprehin dhe vete qytetaret e thjeshte koleget e mi te regionit karnten
    spo flas per vien salzburg graz etj
    tashi sbesoj se do kesh ma njohuri se une per kete region
    vershimi i ceceneve arabve etj qe ndertojne jeten vetem me ndihma sociale ka ba qe ky region te shkoje drejt falimentimit
    Mohoe si te dush
    une nuk kam asi lloj interesi as per ti mbrojt as per ti sha
    une nuk solla artikuj gazete por dicka te bere publike nga ministria e puneve dhe ceshtjeve sociale...
    e di c'them? qe koleget e tu (me gjithe respektin qe mund te keme lol) ia fusin kot... jepja pak ate broshuren e ministrise e shohim c'do thone.
    per te vertetuar se sa di populli i thjeshte po te tregoj dicka qe kam pas lexuar njehere ne itali. italianet ne baze te nje sondazhi te gjere per cdo te huaj, shihnin kater. hahah. e imagjinon?
    e kam vertetuar edhe une. kam pyetur dhjetra vete ne itali se sa mendonin se eshte numri i te huajve. me thonin ca shifra te ekzagjeruara. kush thoshte 15 milione, kush 20, nderkohe qe jane vetem 5.
    kjo per te treguar se cfare sheh populli.

puna eshte se europa eshte ne krize e njerezit duan te gjejne fajtorin e drejtojne gishtin drejt emigranteve. sikur ata te jene shkaktar i krizes.

p.s. as une nuk kam asnje interes. thjeshte jam realist.
    p.p.s po te pyesesh italianet se sa banore mendojne se ka republika e shqiperise, do te thone 20 milione. hahah.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    pėrjashtuar
    Postime
    1,008
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    Admiral me gjithe respektin dhe njohurite tuja
    une nuk solla artikuj gazete per te ba propagande nuk i perkas as straches as fayman e as gruneve
    po shpreha ate qe shprehin dhe vete qytetaret e thjeshte koleget e mi te regionit karnten
    spo flas per vien salzburg graz etj
    tashi sbesoj se do kesh ma njohuri se une per kete region
    vershimi i ceceneve arabve etj qe ndertojne jeten vetem me ndihma sociale ka ba qe ky region te shkoje drejt falimentimit
    Mohoe si te dush
    une nuk kam asi lloj interesi as per ti mbrojt as per ti sha
    Ti a ju beson me shume shokeve e shoqeve q flasin brockulla apo entit social, i cili dhe i paguan/financon ata.
    Enti po thot (ti po e din ama s'pa ta ka endja) se mesatarja e atyre qe marrin ndihma sociale eshte me e madhe ajo e vendasve se e te huajve ne proporcion me numrin e personave.

*

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Norēa.li Lexo Postimin
    Ti a ju beson me shume shokeve e shoqeve q flasin brockulla apo entit social, i cili dhe i paguan/financon ata.
    Enti po thot (ti po e din ama s'pa ta ka endja) se mesatarja e atyre qe marrin ndihma sociale eshte me e madhe ajo e vendasve se e te huajve ne proporcion me numrin e personave.

*
    sa i menēem je mer bukurosh.ku i ke lexu kto prralla?

a e ke pa filmin 1001 e nji net?

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin

Me gjej nje shkrim tendin ne forum, qe nuk ke ngritur lart lindjen dhe ke ulur perendimin !
    cdo here qe kam thene qe shteti duhet te jete laik dhe se shteti e feja duhet te jene te ndare. (si ne perendim)
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    cdo here qe kam thene qe shteti duhet te jete laik dhe se shteti e feja duhet te jene te ndare. (si ne perendim)
    Ne perendim , se aty ku te rreh zemra ne lindje !
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    the admiral , futja nacistave mir edhe forrt .

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Largimi i Afro-Aziatikeve dhe izolimi i tyre ne tokat e tyre te shkreta, mendoj se do ti sillte nje frymarrje ( pothuajse) te lire botes perendimore. Ja disa pika qe bota perendimore do te perfitonte duke larguar virusin Afro-Aziatik

Aktet terroriste do zhdukeshin pothuajse totalisht

Do shtoheshin vende pune dhe do minimizohej papunsia

Do ruhej kultura dhe tradita e pa perzier

Do ulej importimi i viruseve te rrezikshme ku me e rrezikshmja eshte AIDS

Do ulej kriminaliteti dhe vagabondazhi qe perfaqsohet nga Algjerjanet, Marokenet dhe Tunizinet

Prostitucioni qe vjen nga vende si Senegal, Nigeria etj bashk me to dhe viruset

Shperndarja e droges qe ne 90% te rasteve jane po keta nenshtetas qe e shperndajne dhe e importojne ne vendet perendimore

Fuqizimi i ekonomise duke mos harxhuar fonde te panevojshme per asistenca , ushqim dhe strehuar azilkerkuesit.

Taksa paguesit po paguajn dhe ushqimin e tyre ne burgjet qe jane tejmbushur.

Une do shtoja dhe nderprerjen e miljarda dollareve qe shkojne cdo vit ne keto vende per ti ushqyer, veshur etj. Keto miljarda dollare po keq perdoren dhe ne vend qe te perdoren per qellimin e duhur, po vidhen dhe po perdoren per financim te grupeve terroriste ne vend dhe ne perendim. Terheqja e disa ambasadave nga keto vende, mendoj qe ishte hapi i pare qe USA dhe UE po ndermer. Shpresoj qe te shkojne dhe me tutje

p.s

Dikush , sidomos keta talebanet e forumit do thone qe edhe Shqiptaret apo perendimoret meren me pikat e lartpermendura. E kam theksuar qe ne fillim se : Do kishte permisim te ndjeshem te situates ne vendet perendimore.... dhe jo zhdukje totale te fenomeneve qe kam permendur ne liste
    >>> Sikur mos t'ia pinte gjakun perendimi atje ku kane lindur do donin te vdisnin edhe ata.
    La verita' ti rendera' libero!

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Largimi i Afro-Aziatikeve dhe izolimi i tyre ne tokat e tyre te shkreta, mendoj se do ti sillte nje frymarrje ( pothuajse) te lire botes perendimore. Ja disa pika qe bota perendimore do te perfitonte duke larguar virusin Afro-Aziatik

Aktet terroriste do zhdukeshin pothuajse totalisht

Do shtoheshin vende pune dhe do minimizohej papunsia

Do ruhej kultura dhe tradita e pa perzier

Do ulej importimi i viruseve te rrezikshme ku me e rrezikshmja eshte AIDS

Do ulej kriminaliteti dhe vagabondazhi qe perfaqsohet nga Algjerjanet, Marokenet dhe Tunizinet

Prostitucioni qe vjen nga vende si Senegal, Nigeria etj bashk me to dhe viruset

Shperndarja e droges qe ne 90% te rasteve jane po keta nenshtetas qe e shperndajne dhe e importojne ne vendet perendimore

Fuqizimi i ekonomise duke mos harxhuar fonde te panevojshme per asistenca , ushqim dhe strehuar azilkerkuesit.

Taksa paguesit po paguajn dhe ushqimin e tyre ne burgjet qe jane tejmbushur.

Une do shtoja dhe nderprerjen e miljarda dollareve qe shkojne cdo vit ne keto vende per ti ushqyer, veshur etj. Keto miljarda dollare po keq perdoren dhe ne vend qe te perdoren per qellimin e duhur, po vidhen dhe po perdoren per financim te grupeve terroriste ne vend dhe ne perendim. Terheqja e disa ambasadave nga keto vende, mendoj qe ishte hapi i pare qe USA dhe UE po ndermer. Shpresoj qe te shkojne dhe me tutje

p.s

Dikush , sidomos keta talebanet e forumit do thone qe edhe Shqiptaret apo perendimoret meren me pikat e lartpermendura. E kam theksuar qe ne fillim se : Do kishte permisim te ndjeshem te situates ne vendet perendimore.... dhe jo zhdukje totale te fenomeneve qe kam permendur ne liste
    Ka raste qe kthehem e lexoj gjera qe kam shprehur ne te shkuaren dhe me vjen turp nga vetja. Nuk e di per ty, po a kthehesh ndonjehere e i lexon shkrimet e vjetra? Ky shkrimi ketu eshte nje nga ata shkrime qe duhet te te vije turp nga vetja.Nejse,mendohu njehere perpara se te shperthesh me ofendime. Qu'est ce qu'il t'ont fait les marocain et les algerien? Va branleur va te secouer..

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Pershendetje

Evropa eshte raciste , nuk eshte vetem faji i afrikaneve dhe aziatikeve.
    Eshte gabim te pergjithesohen njerezit, kete e bejne disa raciste.
    Shume shqiptare bejne gjera ilegale ne perendim por eshte gabim te pergjithesohen njerezit e te krahasohen krejt shqiptaret me ata njerezit qe bejne sto gjera ilegale.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Thorolld ON
    Postime
    224
    Kame ve re se i njejti antare hap tema qe te behet ne qender te diskutimit.Me disa nga shrimet e tij te peshtira mundohet te tregohet i zgjuar dhe ironik i holle, por ne realitet ky antar eshte komplet Rro*k nga mendja

Faqja 14 prej 17 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •