Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni fetar? (Vetëm për shqiptarët nga Kosova)

Votues
71. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po (ndjek fe, praktika fetare dhe feja është shumë e rëndësishme për mua)

34 47.89%
  • Jo (jam ateist, agnostik, nuk i dua fetë, jam jofetar por mund të bësoj në një fuqi të mbinatyrshme)

37 52.11%
Faqja 16 prej 22 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 213
    Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329
    Prishtina sipas regjistrimit te 2011-es , i kishte 1100 katolik , qe dmth esht kryeqyteti me me se paku katolik ne Europ ?
    Mos don te thuash qe eshte arab-ia e europes!?

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Edhe .....?
    I shkakton kenaqesi.Do rehatohej kur mos ti shoh as ata 1.100 katolik te Prishtines.
    Prishtina nuk ka as 1.100 Musliman,sepse Muslimani i vertet eshte AI qe zgjohet ne mengjez dhe ne temp. -15 C. shkon te falet ne xhami.Kete nuk e bejne as 100 persona.Kaq ka Prishtina musliman !
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    ane oj femer e poshter je ti,nuk di nese je edhe reale keshtu nuk besoj se ke edhe ndonje shoqeri perveq se ta lirojne rrugen e largohen sa munden nga ti!

A ke ndonje postim te hajrit kendej perveq pjesemarrjes ne fyerje vetem tek temat fetare...idiote gru!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    Mos don te thuash qe eshte arab-ia e europes!?
    Ne Amsterdam 25% i ke Musliman. Keshtuqe Kosova drejt Evropes po shkon.

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329
    Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Ne Amsterdam 25% i ke Musliman. Keshtuqe Kosova drejt Evropes po shkon.
    sa te bahen 30% pastaj vjen edhe njehere nje hitler i ri (sikurse ndodhi me cifutet) dhe vihet ne vend balanca!!!!!
    comprende?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    sa te bahen 30% pastaj vjen edhe njehere nje hitler i ri (sikurse ndodhi me cifutet) dhe vihet ne vend balanca!!!!!
    comprende?
    Muslimanet nuk jane 10 milion sikurse cifutet por plot 1 miliard 650 milion.
    Ai Hitleri i ri qe te zgazellon ty duhet ta pyese menderen mire. Ti mendon se jane budallenj Evropa e Amerika qe si hapin lufte Islamit por terrorizmit?

Shumica e Shqiptareve mendojne se ne luften e Amerikes ndaj Serbit ne Kosove doli ne pah drejtesia e Amerikes , sa naive jemi ne Shqiptaret.
    Evropa bushter bashke me Usa e pane se sa e rrezikshme ishte lufta e Bosnjes , lufte qe sensibilizoi per Xhihad Muslimane nga e gjithe bota. Per te parandaluar nje Xhihad gjigand ne Kosove u desh nderhyrja , medemek po mbrojme Shqiptaret.

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329
    Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Muslimanet nuk jane 10 milion sikurse cifutet por plot 1 miliard 650 milion.
    Ai Hitleri i ri qe te zgazellon ty duhet ta pyese menderen mire. Ti mendon se jane budallenj Evropa e Amerika qe si hapin lufte Islamit por terrorizmit?

Shumica e Shqiptareve mendojne se ne luften e Amerikes ndaj Serbit ne Kosove doli ne pah drejtesia e Amerikes , sa naive jemi ne Shqiptaret.
    Evropa bushter bashke me Usa e pane se sa e rrezikshme ishte lufta e Bosnjes , lufte qe sensibilizoi per Xhihad Muslimane nga e gjithe bota. Per te parandaluar nje Xhihad gjigand ne Kosove u desh nderhyrja , medemek po mbrojme Shqiptaret.
    se pari t'10vsha xhihadin! e dyta mqs. ju duan aq shume vellezerit thuaju te pakte ta njohin kete me nder shtetin e kosoves se deri tani vetem perendimi e ka njohur dhe disa "shtete" afrikane kundrejt devizave te pacollit!!!
    sa per numrat e feve ne bote:
    Te Krishteret jane 2.1 miljarde, Myslimanet jane 1.5 miljarde. Arsyeja pse myslimanet bejne me shume zhurme eshte se kane mungese te madhe civilizimi, kane nje ndjenje te theksuar te viktimes, kane nje perqindje me te larte ekstremistesh, dhe mbi te gjitha nuk jane te afte te tolerojne dike ndryshe nga ta.

Ateistet jane 1.2 miljarde, pothuajse sa Myslimanet, e per ta nuk flet nejri fare. Ata as nuk vrasin as nuk presin e as nuk duan te imponojne idete e tyre mbi njerezimin.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Sa shum qe i devijoni temat,ketu nuk ishte pyetja se kush eshte me ,,i fort ose me i dobet''por vetem -A Jeni fetar?A nuk ka kush qe moderon kete forum a? Do te mjaftonte nje PO ose nje JO,dhe mbaroj puna...
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Pyetja eshte se : A jeni fetar apo Ateist.

A besoni, apo nuk besoni !

E jo a e mbani fejen.

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Pyetja eshte se : A jeni fetar apo Ateist.

A besoni, apo nuk besoni !

E jo a e mbani fejen.

po shum mir e ka Le dévoué ,,
    ketu te fillosh te lexosh kane shkrujt fjale qe skan lidhje me temen, e ka disa prej tyree sdin qar te thon e folin veq palidhje per fene tjetrit,
    Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.

Faqja 16 prej 22 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •