Po (ndjek fe, praktika fetare dhe feja është shumë e rëndësishme për mua)
altruisti_ek84, Cen Durimmadhi, eldonel, fisniku-student, gatusso, Genti.., Gimi3, Gogi, Gon!, Illyri, Instrumenti, l-island, Le dévoué, letaa, Lexuesi_, prishtina75, Se7en, strange, Tori, Vista
20 45.45%
Jo (jam ateist, agnostik, nuk i dua fetë, jam jofetar por mund të bësoj në një fuqi të mbinatyrshme)
ane, bili99, drague, Drenica 97, Enkeleu, EuroStar1, fattlumi, Fishtani1, halla mine, Hillirian-zo, hot_prinz, illyrian rex, MaxPower, Mexhi, Milkway, Orteku, Pa_doreza2, PoQari, safinator, Sharri-Liburna, shofer, Sizifi, trestenik, zANë
24 54.55%
-------------------------------
Sondazh jo fer,nje pjese e madhe kane votuar ata qe jane shqiptare nga Maqedonia.
Te verteten ne Kosove e dijne vetem ata qe jetojne perdite ketu,e njeri nder ta jam une.
P.sh.Nese Prishtina ka afer 200.000 banore,supozojme se 50.000 nga ata jane te rritur qe mund te shkojne neper xhami dhe te kryejne ritualet fetare.A mbushen xhamite te premteve ne Prishtine me 50.000 musliman?
JO.
Atehere lerini dokrrat,shqiptaret e Kosoves jane njerezit me afetare te Evropes.Edhe ata qe shkojne te falin bajramin,ne mbremje shkojne per ta "festuar"ne ndonje party me birre.Kjo eshte e verteta ne Prishtine dhe ne Kosove.
Te tjerat jane propagande fetare xhihadiste.
Krijoni Kontakt