Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni fetar? (Vetëm për shqiptarët nga Kosova)

Votues
71. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po (ndjek fe, praktika fetare dhe feja është shumë e rëndësishme për mua)

34 47.89%
  • Jo (jam ateist, agnostik, nuk i dua fetë, jam jofetar por mund të bësoj në një fuqi të mbinatyrshme)

37 52.11%
Faqja 18 prej 22 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 213
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Po (ndjek fe, praktika fetare dhe feja është shumë e rëndësishme për mua)

altruisti_ek84, Cen Durimmadhi, eldonel, fisniku-student, gatusso, Genti.., Gimi3, Gogi, Gon!, Illyri, Instrumenti, l-island, Le dévoué, letaa, Lexuesi_, prishtina75, Se7en, strange, Tori, Vista
    20 45.45%

Jo (jam ateist, agnostik, nuk i dua fetë, jam jofetar por mund të bësoj në një fuqi të mbinatyrshme)

ane, bili99, drague, Drenica 97, Enkeleu, EuroStar1, fattlumi, Fishtani1, halla mine, Hillirian-zo, hot_prinz, illyrian rex, MaxPower, Mexhi, Milkway, Orteku, Pa_doreza2, PoQari, safinator, Sharri-Liburna, shofer, Sizifi, trestenik, zANë
    24 54.55%
    -------------------------------
    Sondazh jo fer,nje pjese e madhe kane votuar ata qe jane shqiptare nga Maqedonia.
    Te verteten ne Kosove e dijne vetem ata qe jetojne perdite ketu,e njeri nder ta jam une.

P.sh.Nese Prishtina ka afer 200.000 banore,supozojme se 50.000 nga ata jane te rritur qe mund te shkojne neper xhami dhe te kryejne ritualet fetare.A mbushen xhamite te premteve ne Prishtine me 50.000 musliman?
    JO.
    Atehere lerini dokrrat,shqiptaret e Kosoves jane njerezit me afetare te Evropes.Edhe ata qe shkojne te falin bajramin,ne mbremje shkojne per ta "festuar"ne ndonje party me birre.Kjo eshte e verteta ne Prishtine dhe ne Kosove.
    Te tjerat jane propagande fetare xhihadiste.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Kur s'ju pëlqejnë sondazhet - atëherë nuk janë fer.
    kur ju pëlqejnë - bërtitni ja shikojeni, shikojeni...

po ikni se na qat b*then me këto marrëzira, budallenj... mbetet tu na shikua me çka merremi na....
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Kur s'ju pëlqejnë sondazhet - atëherë nuk janë fer.
    kur ju pëlqejnë - bërtitni ja shikojeni, shikojeni...

po ikni se na qat b*then me këto marrëzira, budallenj... mbetet tu na shikua me çka merremi na....
    Nuk po thotë që nuk i pëlqen rezultati i sondazhit, por fakti që të tjerë që nuk janë në Kosovë fare votojnë në një pyetje që bëhej për Kosovën. Sidoqoftë, edhe me nderhyrje, prape duket bindshëm që edhe shqiptarët në Kosovë janë jofetarë.

i/e regjistruar Maska e Hanny
    Anëtarësuar
    28-10-2010
    Vendndodhja
    qitu..
    Postime
    349
    Po jam, sikur shumica e shqiptarve te Kosoves...pavarsisht rrenave te disa ateisteve ktu n'forum qe tentojn me pasqyru Kosoven sikur vend ateist apo i krishtert..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hanny : 26-10-2012 më 19:19
    MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON

i/e regjistruar Maska e Besa001
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Postime
    59
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Megjithëse është hapur një sondazh i tillë këtu, dhe regjistrimi i popullsisë në Shqipëri nxori më shumë se 70% të popullsisë jofetare, ka prentendime nga disa anëtarë të këtij forumi se shqiptarët e Kosovës janë shumë fetarë.

Prandaj dua të di:

A jeni fetar? Përgjigjuni vetëm nëse jeni nga Kosova ose banoni në Kosovë.
    Po ti ,i nderuar, nga forumi do mesosh nese shqiptaret e Kosoves jane apo s'jane fetar!?

Ka kaluar koha e kufijeve, mund te vizitosh Kosovesn shume lehte dhe te kuptosh te verteten.

Tjetra, opsionet qe ke vene jane ekstreme "po, shume shume fetar" dhe "ateist", cka me bene te kuptoje se vertete nuk e njihni Kosoven.

Pasiqe votimit nuk iu pergjigja (me perket vetem mua ajo qe besoje), po te jap nje shembull, sa per kurreshtjen tuaj, ne lidhje me temen.

..Ne kohen e luftes ne Kosove, andej kah Dukagjini (ata qe jane te asaje ane besoje e dijne), Kisha njoftonte kohen e Iftarit (gjate ramazanit) per te njoftuar besimtaret musliman se erdhi koha e iftarit, pasiqe rrethanat ishin te tilla qe s'mund te behej njoftimi nga xhamia (sic eshte zakon).
    Ndryshuar për herë të fundit nga Besa001 : 27-10-2012 më 10:12

i/e regjistruar Maska e Notorious
    Anëtarësuar
    27-10-2012
    Postime
    19
    E vetmja her kur xhamit n`Kosove mushen osht festa e Bajramit, tjera her kurr. E sa i perket kishave ato smushen kurr.

Rreth 10 % munet me kon perqindja e njerzve qe e praktikojn religjionin n`Kosov a pjesa tjeter jon asi qe n`mengjes e falin Bajramin n`mramje shkojn pijn birra, tequila e vodka :P

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Jo nuk jam fetar,feja kembe e kry eshte nje gnjeshter qe manipulon njerzit gjoja ne emer te zotit
    Mos i bej dikujt ate,qe nuk ke deshire te ta bej dikush

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Sondazh i leshit.

Nga njera ana e kemi kete koqen Cen Durimmadhi i cili nuk eshte fare nga Kosova dhe ka votu se eshte fetar. Troll i peshtire.

Ne anen tjeter e kemi te madhin drague qe e ka 'trus' opsionin tjeter, e nuk dihet se a ka qene ndonjehere ne Kosove, e lere me qe te jete nga Kosova
    allahile, pse jeni ashkali ju te Kosoves?.

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Me falni qe votova ,nuk e vrejta qe ky sondazh ishte hapur vetem per Shqiptaret nga Kosova
    Mos i bej dikujt ate,qe nuk ke deshire te ta bej dikush

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    allahile, pse jeni ashkali ju te Kosoves?.
    Nuk te kuptova.

?

Faqja 18 prej 22 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •