Close
Faqja 6 prej 41 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 405
    JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Citim Postuar mė parė nga Gjyka Lexo Postimin
    O Gogi, merre ket vetem si tentim per te mblue "veprimet e mira" te vetat, po nuk u llez kjo. Per shkak te nje filmi qe mundet kushdo me ba, a sheh chka bajne, por ato te vetat nuk i shohin, chfare persekutimesh i bahen besimit te krishtere prej tyne. N'se feja e krishtere asht fe paqesore e nuk chohen ne protesta te pergjakuna, nuk don te thot se nuk rrenqethet trupi nga pamjet kure pritet ne qafe djali i ri vetem pse u konvertue ne krishtenim. Vet aj person qe e ka publikue papirusin qe asht gjete, thote qe nuk mund te vertetohet kurrgja ne baze te asaje qe shkruen aty per arsye qe mungon shume nga shkrimi. Nga ato fjale nuk mund te dihet a ka kene nje nga shembelltyrat qe i perdorte Krishti ne predikimet e tij qe bante apo gje tjeter. Ashtu e kane perdore edhe shembelltyren e mbretit qe krishti ua jep nxansve, kinse Krishti paska pase thane per vehte: bini ketu kundershtart e mij e vritni para meje qe nuk me deshten mue per mbret. Ndachin, aq dijne ata !
    Mua me ka pelqyer fakti se Vatikani ne cdo rast kur kane ndodhur lloj lloj publikimesh, ka reaguar i qet. Edhe ne kete "ungjillin" e gjetur ne Turqi apo te publikuar atje, reagimi ishte i qet. Dmth se pari thane qe dojm ta shohim e pastaj te reagojme. Si shume tjere u pa qe eshte i shkruar kah shek. 15 duke u bazuar ne stilin e gjuhes qe eshte shkruar.

Po ashtu edhe ky shkrim i gjetur eshte mese gjysmak po ashtu edhe i vonshem, jo i kohes se Jezusit apo i shek. te pare.

Ka shume qe dyshojne ne Jezusin edhe pse ai thot "lum ata qe nuk me shohen dhe besojne ne mua" , mirepo ne ket rast te gjithe e dim se ka shkrimtar-bashkohes te jezusit se kane folur per jeten e tij dhe per profecite qe i ka bere.
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Me falni ne se dikend e prek me pyetje qe bej, por vertete jam i habitur ne lidhje me krishterimin. Une e kam lexuar Biblen komplet dhe nuk jam aq i paditur rreth krishterimit..

Ajo qe dua te di une eshte se sa zoter kemi ne sipas te krishtereve, NJE apo DY apo TRE??!!

Ps. nuk eshte pyetje tendencioze kjo, por kam deshire te diskutojme dhe t'i sqarojme keto gjera

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Me falni ne se dikend e prek me pyetje qe bej, por vertete jam i habitur ne lidhje me krishterimin. Une e kam lexuar Biblen komplet dhe nuk jam aq i paditur rreth krishterimit..

Ajo qe dua te di une eshte se sa zoter kemi ne sipas te krishtereve, NJE apo DY apo TRE??!!

Ps. nuk eshte pyetje tendencioze kjo, por kam deshire te diskutojme dhe t'i sqarojme keto gjera
    eshte si kampjonat botnor mer gon

1,allahu xhs

2,jezus

3,jehova the best

4, halaluja

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Problemi madh qe paska pasur nje grua? Te gjith ata qe mbrojne tezen e virgjerise se Jezu Krishtit jane injorante seksualisht te frustruar. Si te gjith meshkujt tjere edhe ai ka kaluar fazat e veta nga femijeria deri ne adoleshence. Kontakti me femra nuk e ben ate "njeri te keq" e as "zot te vogel" sic po frigen ca gjelosha kendeja.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    ^ Po juve sikur jeni edhe moderator i agnosticizem ateizmit, e nga ana tjeter doni te na impononi vecorite e Zotit tone, se cfare cilesish duhet te kete Ai?

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

....ahahahahahah....e paske lexuar Biblen dhe s'paske kuptuar se sa zoter ka sipas te saj??!! Qenke menēuri e gjalle Gon!!
    Jarigas

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    ....ahahahahahah....e paske lexuar Biblen dhe s'paske kuptuar se sa zoter ka sipas te saj??!! Qenke menēuri e gjalle Gon!!
    Jarigas, une nuk po tallem dhe nuk eshte per te qeshur, me trego pra, sa Zoter jane sipas Bibles?!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Pse chuditesh ti Jarigas, e ka lexue djali me sy mshele....chka ti bajsh, kure te lexoj me sy chele ka me di pa pyet. Sherim te shpejte per Gonin.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga Gjyka Lexo Postimin
    Pse chuditesh ti Jarigas, e ka lexue djali me sy mshele....chka ti bajsh, kure te lexoj me sy chele ka me di pa pyet. Sherim te shpejte per Gonin.
    Perse i ik pergjigjes? A je kristiane? Me jep pergjigjen pra pasi qe e di me mire dhe e kupton me mire Biblen, sa Zoter kemi sipas krishterimit?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 22-09-2012 mė 19:05

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Jarigas, une nuk po tallem dhe nuk eshte per te qeshur, me trego pra, sa Zoter jane sipas Bibles?!
    O Gon!! A i ke lexuar 10 urdheresat(komandamentet) e Bibles??! A ma e sjell pak ate te paren fare?! Hajt ke lala, se e paske lexuar siē lexoje librin e matematikes ne shkolle, shkel e shko........ose siē thote Gjyka, "me sy mshele"....ahahahahahah.....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jarigas : 22-09-2012 mė 19:42
    Jarigas

Faqja 6 prej 41 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •