Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni fetar? (Vetëm për shqiptarët nga Kosova)

Votues
71. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po (ndjek fe, praktika fetare dhe feja është shumë e rëndësishme për mua)

34 47.89%
  • Jo (jam ateist, agnostik, nuk i dua fetë, jam jofetar por mund të bësoj në një fuqi të mbinatyrshme)

37 52.11%
Faqja 9 prej 22 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 213
    . Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Votova JO................

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Me lejoni te ju tregoj sa "fetare" jane "muslimanet e Kosoves,ju betohem se do jem e paanshme
    Afer 99% e quajne vehten musliman por qe bej be e nuk frikohem se nga ky 99% vetem 3% mund ta kene lexuar kuranin,1-2 % e femrave jane te mbuluara,afer 5-10% agjerojne ramazanin (gjate veres),ne dimer kjo % rritet dhe shkon deri 20-30%,95% e meshkujve pijne alkoo,l femrat shume me pak ,namazin e falin pleqte zakonisht ,tek te rinjet eshte shifer e vogel(ndoshta 5% e te rinjeve dhe kjo dukuri eshte e kohve te fundit),praktika islame siq eshte martesa me kusherinje 100% i neverit ,98%poligamine e shohin si dicka te degjeneruar dhe qe mund ta bejne vetem te degjeneruarit, 95% thone feja islame eshte fe e mire dhe e paster (edhe pse nuk kane lexuar kuranin) por muslimanet nuk jane te mire se jane duke e "keqkuptuar" fene ,dhe ne fund 99% nuk hane mishin e derrit !
    Besoj se isha mjaft e sakte ,jam e hapur per verejtje dhe sugjerime

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Aspak

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Me lejoni te ju tregoj sa "fetare" jane "muslimanet e Kosoves,ju betohem se do jem e paanshme
    Afer 99% e quajne vehten musliman por qe bej be e nuk frikohem se nga ky 99% vetem 3% mund ta kene lexuar kuranin,1-2 % e femrave jane te mbuluara,afer 5-10% agjerojne ramazanin (gjate veres),ne dimer kjo % rritet dhe shkon deri 20-30%,95% e meshkujve pijne alkoo,l femrat shume me pak ,namazin e falin pleqte zakonisht ,tek te rinjet eshte shifer e vogel(ndoshta 5% e te rinjeve dhe kjo dukuri eshte e kohve te fundit),praktika islame siq eshte martesa me kusherinje 100% i neverit ,98%poligamine e shohin si dicka te degjeneruar dhe qe mund ta bejne vetem te degjeneruarit, 95% thone feja islame eshte fe e mire dhe e paster (edhe pse nuk kane lexuar kuranin) por muslimanet nuk jane te mire se jane duke e "keqkuptuar" fene ,dhe ne fund 99% nuk hane mishin e derrit !
    Sepaku nje here pash qe fole pa hiperbola dhe pa hedhur thumba ane e kend. Sinceriteti te ofron me cdo njeri shoqeri pa rezerva dhe te ben te te rrespektojne te gjithe..

Mund t'i marrim si pjeserisht te sakta keto statistikat e tua, por prap je larg realitetit ne Kosove..

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Pershendetje ane, eshte shum e vertet, por dua qe ti shtoj edhe pak. Po parashikoje shqiptaret e Kosoves, po ta keshin standardin e shteti gjerman ose te EU, te betohem se ky GON, eshte dasht te shkon ne xhami dhe te flet me muret e saj ! Pse po e them ket sepse shqiptaret qe jetojn ne EU, pyti sa her ne ditje shkojn ne xhami, dhe a kane kohe te falen pese her ne dite, per vetem atyre qe jane ne gjendje sociale ose azil kerkues te tjeret nuk kane kohe te bollshme ase per familjen e vet, punojne dite dhe nate per te bere nje jet sadopak nermale. Kur te vjen fundi i muajt duhet te pagoj banesen uji korrenti sigurimet shebdetesore etj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Pa_doreza2 : 20-09-2012 më 18:27
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Oops tani Lexova qe qenka vetem per Shiptaret e Kosoves.

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Une du me i tregu botes perendimore te mbushur me rrenat e serbeve, qe shqiptaret jane me shumice derrmuese jofetare, prandaj pretendimet e tyre qe shqiptaret jane myslimane e po pushtojne Evropen, bien menjehere.
    "Aahh...ta honkt evropa ty intelektin me nivelin zero"...kshtu do t`kish thene leci, ne njeren nga komedite e tij, sikur te kish lexuar keta rreshta.

Ti ke mbet t`i tregosh evropes se cfare jemi ne shqiptaret ne Kosove apo gjetiu...

Si te te humbet koha (eshte ari), e te bisedohet me ty me tutje?

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    O locka jem, une kam diku 15000 shkrime ne forumin te gazetes me prestigjioze te austrise "der standard", dhe mbi 10 000 nje forumin politik te gjermanise, ku 99% e shkrimeve te mia ka karakter politik, dhe ne keto shkrime perseri 90% jane te lidhur drejtperdrejt me politiken e kosoves dhe rreth kosoves.
    Aha ne Forumin e gazetes,mendova qe shkruan ne gazeten "der Standard" ...me shkoi mendja mos je kolumnist i tyre,por u deshperova ! Arritje e madhe ,te lumte !
    Reference qe do i impresionoj edhe gazetaret e "Vanity fair" .

Per temen : Qafir nga Maqedonia...
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 21-09-2012 më 01:39
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Shikoni cfare don t'i tregoj botes perendimore per shqipetaret e Kosoves Edvini , me nje sondazh te forumit shqipetar . Perendimoret jane te gjithe ne Kosove dhe e njohin 100% me mire se Edvini mentalitetin e shqipetareve te Kosoves, por ky nuk e di kete

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    mendova se do behej pak me serioz ky sondazh dhe se anetaret do i permbaheshin atij rregulli te vetem qe eshte vene nga hapesi i temes (qe te votojne vetem shqiptaret nga kosova), por c'e do....
    nuk jemi per rregulla ne shqiptaret.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 9 prej 22 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •