Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni fetar? (Vetëm për shqiptarët nga Kosova)

Votues
71. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po (ndjek fe, praktika fetare dhe feja është shumë e rëndësishme për mua)

34 47.89%
  • Jo (jam ateist, agnostik, nuk i dua fetë, jam jofetar por mund të bësoj në një fuqi të mbinatyrshme)

37 52.11%
Faqja 7 prej 22 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 213
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    .

Pra, cka don ti me fituar ???, na trego, ndoshta mund te te ndihmojme......
    tungi
    Une du me i tregu botes perendimore te mbushur me rrenat e serbeve, qe shqiptaret jane me shumice derrmuese jofetare, prandaj pretendimet e tyre qe shqiptaret jane myslimane e po pushtojne Evropen, bien menjehere.
    Jo se kam gje kundra te qenit myslimane te shqiptareve, por e di qe nuk jemi, prandaj eshte cmenduri te bejme lojen e serbit, kur vete as nuk jemi fare.
    Edhe une shume vite perpara thoja jam mysliman, dhe u thoja te huajve se jemi myslimane, por atehere isha i ri dhe nuk mendoja shume se ca do te thote te jesh mysliman. Kur u mendova nje dite rreth kesaj gjeje, dhe pasi mora informacione rreth islamit, pashe qe ne nuk jemi fare myslimane, e as fetare. Jemi si popujt nordike qe mburren qe nuk jane fetare, dhe kjo i ka bere qe te perparojne ne shkence, e te mos jene te kapur nen darat e fese e cila nuk te le te mendosh, nese me te vertete e beson.

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    .........kete nuk e kuptoj ????
    E prisja. E bera thjesht per te qene politikisht korrekt.

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Une du me i tregu botes perendimore te mbushur me rrenat e serbeve, qe shqiptaret jane me shumice derrmuese jofetare, prandaj pretendimet e tyre qe shqiptaret jane myslimane e po pushtojne Evropen, bien menjehere.
    Jo se kam gje kundra te qenit myslimane te shqiptareve, por e di qe nuk jemi, prandaj eshte cmenduri te bejme lojen e serbit, kur vete as nuk jemi fare.
    Edhe une shume vite perpara thoja jam mysliman, dhe u thoja te huajve se jemi myslimane, por atehere isha i ri dhe nuk mendoja shume se ca do te thote te jesh mysliman. Kur u mendova nje dite rreth kesaj gjeje, dhe pasi mora informacione rreth islamit, pashe qe ne nuk jemi fare myslimane, e as fetare. Jemi si popujt nordike qe mburren qe nuk jane fetare, dhe kjo i ka bere qe te perparojne ne shkence, e te mos jene te kapur nen darat e fese e cila nuk te le te mendosh, nese me te vertete e beson.
    O locka jem, une kam diku 15000 shkrime ne forumin te gazetes me prestigjioze te austrise "der standard", dhe mbi 10 000 nje forumin politik te gjermanise, ku 99% e shkrimeve te mia ka karakter politik, dhe ne keto shkrime perseri 90% jane te lidhur drejtperdrejt me politiken e kosoves dhe rreth kosoves. Bashke me mua, ka patur aty edhe plot shqiptare (perkatesine fetare sot e kesaj dite nuk ja u dij, dhe as qe me ka interesiar, vetem njerit ja dij, eshte nga familja Simoni dhe eshte poashtu nga vjena), dhe te gjitghe bashkarisht nuk i kemi lan serbet te marren fryme me propaganden e tyre.

Perkatesia MUSLIMANE e shqiptareve nuk ka RRENDESI politike aman HIC, ZERO !!!; kjo eshte nje trillim i kishes per te ja u care barkun juve deleve te krishtit !!!, Autsrohungaria nuk e anektoj BOSNJEN MUSLIMANE dhe nuk i thuri ligjet e lirise fetare qe para luftes pare (ku e garantoin lirine ABSOLUTE te fese dhe islamin e ben FE ZYRTARE me te njejtat te drejta si ato krishtere) se i donte muslimanet, ose se i interesoj islami..............ajo bashke me gjermanine u pergjak ne anen e turqise.......ne jemi "edhe" popull musliman, dhe vendin e kemi ne zemer te europes, kurse islami per europen eshte qe nga shek. i 7 dicka "normale".....

Cka ju brengos pash shpirtin e muzatit, cka ???

hajt tung
    albanish by nature

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    E prisja. E bera thjesht per te qene politikisht korrekt.
    Doktori se kuptoj, sepse i mungon senzi per sarkazmen nga serioziteti qe e ka mesuar. Kurse nuha t'u pergjigj............
    albanish by nature

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    E ke shumë gabim.
    Unë jam me nënë dhe babë musliman (të kuptohemi as nëna dhe as babai nuk e kanë praktikuar fenë), për rjedhoj unë kur më pyesin them jam musliman por nuk e kam fare haberin e fesë.
    Ju më llogarisni edhe mua për musliman por kjo është pes me hiç.
    Po sigurisht dhe ty , xhenazen kur te vdesesh hoxha do te ta fale
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Po ata fetaret ju i keni përjashtuar nga forumi me pretekstin se duhet te shkojnë ne arabi ku me votua ata?
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Po ata fetaret ju i keni përjashtuar nga forumi me pretekstin se duhet te shkojnë ne arabi ku me votua ata?
    Pse nuk ka ne Arabi Internet ?

Apo nuk e kap antena forumin shqiptar atje ?
    Revolution 1848

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Pse nuk ka ne Arabi Internet ?

Apo nuk e kap antena forumin shqiptar atje ?
    Po kushtet e mira ju ne shtime i pasket shume... ata ne arabi s'besoj se i kanë kështu kushtet.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Paska votu dhe nje Qafir nga Shijaku
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Po shoh qe ka votuar dhe dikush nga Shqiperia (ka votuar JO). Tema eshte hapur vetem per besimtaret myslimane nga Kosova. Ju lutem mos ngaterroni votimet kot.

Faqja 7 prej 22 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •