Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni fetar? (Vetëm për shqiptarët nga Kosova)

Votues
71. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po (ndjek fe, praktika fetare dhe feja është shumë e rëndësishme për mua)

34 47.89%
  • Jo (jam ateist, agnostik, nuk i dua fetë, jam jofetar por mund të bësoj në një fuqi të mbinatyrshme)

37 52.11%
Faqja 10 prej 22 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 213
    Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Aha ne Forumin e gazetes,mendova qe shkruan ne gazeten "der Standard" ...me shkoi mendja mos je kolumnist i tyre,por u deshperova ! Arritje e madhe ,te lumte !
    Reference qe do i impresionoj edhe gazetaret e "Vanity fair" .

Per temen : Qafir nga Maqedonia...
    O bilbil, cfare lavdate sheh ???, une nuk kam nevoje per lavdata, une thjesht te jap nje REFERENCE ne lidhje me BRENGEN e nismetarit te temes. Mund VETVETIU ta verifikosh vertetesine e asaj (bile edhe me ke lexuar nese me kujtohet tamam tash). THJESHT, une te tregova nje PUNE qe e kam bere per ndere te popullit tim !!!, nuk e kam bere per teje !, dhe aty nuk kam qene VET, por kam pasur PLOT VELLEZER ku bashkarisht i kemi mbrojt interesat tona. Une i njoh shume mire, ARMIQET e shqiptareve. Andaj edhe ketu nuk kam "emocione" te nxehta ose armiqesore kunder juve "lockave" te mij....thjesht, edhe sa te piskatni, une ju rrah shpatullave dhe ju them "take it easy, do behet me mire".....ose "miiiiire, qetesohu, qetesohe, ja ku vjen mjeku me vaksinen, miiiire, buuuukur".......

tungi
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    O locka jem, une kam diku 15000 shkrime ne forumin te gazetes me prestigjioze te austrise "der standard", dhe mbi 10 000 nje forumin politik te gjermanise, ku 99% e shkrimeve te mia ka karakter politik, dhe ne keto shkrime perseri 90% jane te lidhur drejtperdrejt me politiken e kosoves dhe rreth kosoves. Bashke me mua, ka patur aty edhe plot shqiptare (perkatesine fetare sot e kesaj dite nuk ja u dij, dhe as qe me ka interesiar, vetem njerit ja dij, eshte nga familja Simoni dhe eshte poashtu nga vjena), dhe te gjitghe bashkarisht nuk i kemi lan serbet te marren fryme me propaganden e tyre.

Perkatesia MUSLIMANE e shqiptareve nuk ka RRENDESI politike aman HIC, ZERO !!!; kjo eshte nje trillim i kishes per te ja u care barkun juve deleve te krishtit !!!, Autsrohungaria nuk e anektoj BOSNJEN MUSLIMANE dhe nuk i thuri ligjet e lirise fetare qe para luftes pare (ku e garantoin lirine ABSOLUTE te fese dhe islamin e ben FE ZYRTARE me te njejtat te drejta si ato krishtere) se i donte muslimanet, ose se i interesoj islami..............ajo bashke me gjermanine u pergjak ne anen e turqise.......ne jemi "edhe" popull musliman, dhe vendin e kemi ne zemer te europes, kurse islami per europen eshte qe nga shek. i 7 dicka "normale".....

Cka ju brengos pash shpirtin e muzatit, cka ???

hajt tung
    Vetem mos me thuaj se paraqitesh si shqiptar...

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    mendova se do behej pak me serioz ky sondazh dhe se anetaret do i permbaheshin atij rregulli te vetem qe eshte vene nga hapesi i temes (qe te votojne vetem shqiptaret nga kosova), por c'e do....
    nuk jemi per rregulla ne shqiptaret.
    komm admiral, cka ke prit ???..........nuk e sheh "nivelin" e mundesive per "zgjedhje" ???, pastaj, historikisht edhe pjesa veriore e maqedonise eshte "kosove", pra gjith pollogu me shkup e kumanove....eshte me rrendesi kjo ???

Nismetarit i thash mua te me vendoje me faktorin 10 ne anen e muslimaneve, por lere se nuk e mori ne konsiderate kerkesen time, edhe ma fshiu postimin !!!

Pra, nga fakti se moderatori tregon anshmeri, mungesa e detajuar e perzgjedhjes (hyp se te vrava, zdryp se te vrava), dhe kufizimi i pjesemareve ne kontekste te shtremberuara historike (meret para sysh copetimi shkavellian), sondazhi i perket kategorise "jooooooj isuse dragi".......dhe duke e krahasuar kete tallava me pritjen e nismetarit te temes (me i treguar europes se kush jemi), mund lirshem te perfundojme se kemi te bejme me pune te kategorive Muharem Ahmeti dhe Mandi Nishtulla....pra, qe keto dy te japin vleresime shkencore ne rrangun e ndonje doktori mbi "muziken".............t'u regjistrua filmi ne koke tash ???, eh, bukur....

tung
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Vetem mos me thuaj se paraqitesh si shqiptar...
    ...a e din ajo halla (haxhica) se ku gjindesh ti tan diten ???, oj qyqe, do mbetesh pa burr !!!, kujdes ....

tungi

PS: njeren nofke e kam "Bardhili", pra, prehistorik.....mvaret nga intelekti i lexuesve (serbet jane me te trashe dhjetra here se shqiptaret), a e kuptojne ate si "shqiptare"....

PPS: mos u frigo, pjesa dermuese e shkrimeve ka karakter politik !!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nuh Musa : 21-09-2012 më 06:36
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Pershendetje ane, eshte shum e vertet, por dua qe ti shtoj edhe pak. Po parashikoje shqiptaret e Kosoves, po ta keshin standardin e shteti gjerman ose te EU, te betohem se ky GON, eshte dasht te shkon ne xhami dhe te flet me muret e saj ! Pse po e them ket sepse shqiptaret qe jetojn ne EU, pyti sa her ne ditje shkojn ne xhami, dhe a kane kohe te falen pese her ne dite, per vetem atyre qe jane ne gjendje sociale ose azil kerkues te tjeret nuk kane kohe te bollshme ase per familjen e vet, punojne dite dhe nate per te bere nje jet sadopak nermale. Kur te vjen fundi i muajt duhet te pagoj banesen uji korrenti sigurimet shebdetesore etj.
    Pershendetje ,natyrisht qe eshte ky faktor qe paske permend ,papunesia dhe me papunsi vjen varferia si ekonomike ashtu edhe intelektuale ,keto dyja shkojne perhere bashke...ndonese njoh njerez te cilet gjendjen ekonomike nuk e kane aq te rend por ate intelektuale zhag per toke .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    ...a e din ajo halla (haxhica) se ku gjindesh ti tan diten ???, oj qyqe, do mbetesh pa burr !!!, kujdes ....

tungi

PS: njeren nofke e kam "Bardhili", pra, prehistorik.....mvaret nga intelekti i lexuesve (serbet jane me te trashe dhjetra here se shqiptaret), a e kuptojne ate si "shqiptare"....

PPS: mos u frigo, pjesa dermuese e shkrimeve ka karakter politik !!!
    Or DEBILI azilkerkuar ne Viene ,kam burre une ,mos ke ate dert
    Halla "sigurisht" tani eshte shendrru ne hyri dhe eshte me takam ne dore tu ju sherby burrave te devotshem ne ahiret
    Por ty te lutem ,ben cka te besh vetem mos u paraqit si shqiptar ,aq besoj se mund te besh

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Or DEBILI azilkerkuar ne Viene ,kam burre une ,mos ke ate dert
    Halla "sigurisht" tani eshte shendrru ne hyri dhe eshte me takam ne dore tu ju sherby burrave te devotshem ne ahiret
    Por ty te lutem ,ben cka te besh vetem mos u paraqit si shqiptar ,aq besoj se mund te besh
    ....... e sheh si na deshmon se edhe GJAKUN tend baballare e perbuz !!!, te pasqyrohet defekti, apo nuk te arrine niveli i "inteligjences" ???

Don hala ??

Mos u kruj me mua, e din se ne do raste jam i pameshirshem, edhe pse njihem per butesine dhe urtesine gati te nje evlijaje ne forum......kajher duhet te flakerojn edhe shuplakat, dhe pustolleqet i kam te rrenda, keshtuqe duhet me ja u pat drojen....ta kap edhe kete "inteligjenca" ???

tungi

SP: e kam kuptuar se ke Burr, inshallah deri ne vdekje, aman kujdes mos mar vesh se nga endesh tan diten dhe cfare budallakia je ka fol........
    albanish by nature

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Nuha m'duket si puna e ktyne

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Sapo erdha nga Xhamia tash kuptojeni se sa jam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    ....... e sheh si na deshmon se edhe GJAKUN tend baballare e perbuz !!!, te pasqyrohet defekti, apo nuk te arrine niveli i "inteligjences" ???

Don hala ??

Mos u kruj me mua, e din se ne do raste jam i pameshirshem, edhe pse njihem per butesine dhe urtesine gati te nje evlijaje ne forum......kajher duhet te flakerojn edhe shuplakat, dhe pustolleqet i kam te rrenda, keshtuqe duhet me ja u pat drojen....ta kap edhe kete "inteligjenca" ???

tungi

SP: e kam kuptuar se ke Burr, inshallah deri ne vdekje, aman kujdes mos mar vesh se nga endesh tan diten dhe cfare budallakia je ka fol........
    Nuk permend kurani hyrija e takama?!!!
    Ku e sheh "perbuzjen" .. nuk besoni ne kuran me?!!!
    Pse perhere sikletoseni nga kurani?!!

Mos u kruj me mu thote hhhahhaha
    Me frikesove

P.S "vija ajrore" ne mes kompjuterit tim dhe komjuterit te burrit tim eshte e gjate 1.70 cm ,keshtu qe ska shance te shkruaj tinez

Faqja 10 prej 22 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •