Postuar më parë nga
Nuh Musa
O locka jem, une kam diku 15000 shkrime ne forumin te gazetes me prestigjioze te austrise "der standard", dhe mbi 10 000 nje forumin politik te gjermanise, ku 99% e shkrimeve te mia ka karakter politik, dhe ne keto shkrime perseri 90% jane te lidhur drejtperdrejt me politiken e kosoves dhe rreth kosoves. Bashke me mua, ka patur aty edhe plot shqiptare (perkatesine fetare sot e kesaj dite nuk ja u dij, dhe as qe me ka interesiar, vetem njerit ja dij, eshte nga familja Simoni dhe eshte poashtu nga vjena), dhe te gjitghe bashkarisht nuk i kemi lan serbet te marren fryme me propaganden e tyre.
Perkatesia MUSLIMANE e shqiptareve nuk ka RRENDESI politike aman HIC, ZERO !!!; kjo eshte nje trillim i kishes per te ja u care barkun juve deleve te krishtit !!!, Autsrohungaria nuk e anektoj BOSNJEN MUSLIMANE dhe nuk i thuri ligjet e lirise fetare qe para luftes pare (ku e garantoin lirine ABSOLUTE te fese dhe islamin e ben FE ZYRTARE me te njejtat te drejta si ato krishtere) se i donte muslimanet, ose se i interesoj islami..............ajo bashke me gjermanine u pergjak ne anen e turqise.......ne jemi "edhe" popull musliman, dhe vendin e kemi ne zemer te europes, kurse islami per europen eshte qe nga shek. i 7 dicka "normale".....
Cka ju brengos pash shpirtin e muzatit, cka ???
hajt tung
Krijoni Kontakt