Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni fetar? (Vetëm për shqiptarët nga Kosova)

Votues
71. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po (ndjek fe, praktika fetare dhe feja është shumë e rëndësishme për mua)

34 47.89%
  • Jo (jam ateist, agnostik, nuk i dua fetë, jam jofetar por mund të bësoj në një fuqi të mbinatyrshme)

37 52.11%
Faqja 4 prej 22 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 213
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Po ti magjyp qenke?! Sepse tek ne vetem magjypt prashisin...!

Ps. me detyrojne disa qe te tregohem i vrazhd me ta deri ne kete pike...

Ketu ne virtualitet--- ngajn shqipet (ateist) turra urra ne vend te sllavit keta punen me ba... e ndegjon unikatilin nganjeher?

Ti ketu ke votuar per destabiliyim dhe percarje ne mes shqipetareve ne Kosove, sepse realitetin ne Kosove e njeh shume mire dhe e di se sa rrine te rinjt e Kosoves neper forume. Ketu, shumice qe votojne mund te jene edhe nga Shqiperia..
    Votimi eshte i hapur, dhe emrat mund te shihen nga kushdo. Me thuaj sa nga ata jane nga Shqiperia? Si u percaka Kosova nese del dicka qe eshte fakt? Apo ende jeni me kohen e komunizmit, ku faktet duhet te fshihen, e njerezve duhet t'u tregohen perralla.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Jo aspak, unë kam mendim tjetër, t'paktën me aq shqiptarë që njoh n'Kosovë (që mund t'bohen diku te 500 vetë), pothuajse mbi 90% e tyne janë jofetarë. Prandaj ta shohim si kanë me dalë rezultatet e ktij sondazhi. Nëse del ndryshe nga se mendoj, tregon që ata që njoh unë janë pakicë n'Kosovë. Por nuk do me thanë asgja.
    Kanaqe syrin me disa prej vellezerve te tu Shqiptare ne Kosove
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   
    Ndryshuar për herë të fundit nga angmokio : 20-09-2012 më 14:16
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Sondazhi nuk eshte i drejte. Nuk e kuptoj persene e hapjes se sondazheve te tilla, kur dhe vete rezultati nuk pasqyron realitetin. Aq me teper, me nje rezultat me vone te pretendohet margjinalizimi in nje pjese popullsie shqiptare dhe etiketimi i tyre si Ekstremiste.

Une jam kunder kesaj praktike
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Me duket se po ngaterrohet perkatesia fetare me besimin ne ate fe ose praktikimin e saj. Shqiptaret ne Kosove mund te jene dhe 100 % mysliman si perkatesi fetare por pyetja qe Edvin po ben eshte sesa fetar e praktikant te fese jane.
    Eja nje here vizito token e shqipes dhe do shohesh se sa fetare jane. Ec neper qytete e fshatra dhe NO KOMENT do te kesh...

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    ... por pyetja qe Edvin po ben eshte sesa fetar e praktikant te fese jane.
    Lexo pytjen edhe njeher ti...ose i ke lexuar qellimet e mendimit te Edvinit ti?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Sondazhi nuk eshte i drejte. Nuk e kuptoj persene e hapjes se sondazheve te tilla, kur dhe vete rezultati nuk pasqyron realitetin. Aq me teper, me nje rezultat me vone te pretendohet margjinalizimi in nje pjese popullsie shqiptare dhe etiketimi i tyre si Ekstremiste.

Edhe mua kjo me bren, prandaj reagova furishem..

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Nje pjese e madhe e tyre qe kane votuar per ateizem si kam pare ndonjehere me pare ne kete forum
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Me duket se po ngaterrohet perkatesia fetare me besimin ne ate fe ose praktikimin e saj. Shqiptaret ne Kosove mund te jene dhe 100 % mysliman si perkatesi fetare por pyetja qe Edvin po ben eshte sesa fetar e praktikant te fese jane.
    Ne fakt, serbet e ata qe nuk ia duan te miren shqiptareve, kane kohe qe luajne me kete tofjalesh--perkatesi fetare. Sepse u intereson qe Kosova e Shqiperia te dalin myslimane, qe t'i bejne te barabarta me ata myslimanet te cilet kemi kohe qe i kritikojme e t'i fuse tmerrin evropianeve te tjere.

Ne Kosove pastaj ka dhe bektashi, pse keta nuk permenden asnjehere?

Po t'i rikthehemi pyetjes: cfare eshte perkatesia fetare?
    P.sh. nese gjyshi im ka qene fetar, mysliman p.sh. a me ben mua kjo gje mysliman? Megjithese une qesh me perrallat e Kuranit e Bibles, dhe nuk dua t'ia dij per prifterinj e hoxhallare? Une e njoh mire Kosoven, dhe aty eshte bo nje pune e madhe qe t'iu mbushet mendja njerezve qe jane myslimane, dhe ke te rinj qe s'kane qene ndonjehere ne xhami, nuk duan t'ia dine per hoxhe, e bile edhe per Zot nganjehere, e pijne alkool, hane mish derri, bejne seks para martese, vishen me minifunde etj, e kur i pyet, thone jemi myslimane. Nese keta qe permenda, qe jane shumica e te rinjve ne Kosove, quhen myslimane me kete lloj sjelljeje, atehere shume mire mund te quhen edhe katolike, ortodokse, ateiste, e ku ta di une.
    Pra, perkufizimi qe ata jane te nje perkatesie fetare X, nuk qendron. Pse mos te quhen pagane p.sh.?

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin

Pajtoj me kete mendim tendin.
    Kete desha te them edhe une me lart, por "i rash" shkurt. Kujt t`i shpjegohet...

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Bukur,

Pasiqe shumica juaj sic e shoh vegjetoni ne vendlindje, dhe per perendimin vetem keni lexuar ose ndegjuar, atehere po ju njoftoje, se kjo puna e ketij cunit quhe perndryshe populizem dhe sherben per indoktrinime dhe manupulime te proletariatit !!!, kush e ndin tash vehten te prekur ???

Me vjen keq, aman sipas cenzusit qe u publikua para vitin e ri ne kosove jetojn mbi 96% musliman. NUK I DETYROJ kush babushat ta vendojne kryqin ose gishtin aty tek katrori ne kartele, e bene me gjith ZEMER........dhe ky realitet ne aspekte sociologjike meret para sysh ne pune hulumtuese me karakter shoqerore. Perndryshe, edhe perandoria osmane (nuk mund te rri pa mos e permend), gjate gjithe historikut te saje ka patur ne pergjithesi vetem nje epersi te vogel perqindjeje me shume musliman. Ne ballkan sic e shenova para disa diteve perpjesetimet kane qene 25% musliman me 75% jomusliman......tane kohen.........vetem shqiptaret kane qene dallues ne kete, tek neve njihen perqindjet, 90% me 10% sipas deshires time, realisht diku 80% deri 85%......

me nderimet me te sinqerta nga i juaji,

Forrest Gump
    albanish by nature

Faqja 4 prej 22 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •