Kush je ti qe pyet? Kush je ti qe ne duhet te japim pergjigje (llogari) ty? Kush....? Kush....?
Se kush je ketu, ne virtualitet, une e di...me intereson se kush je ne realitet....
ku e keni friken ju fetaret per ket pytje
ky asht ni sondash i thjesht si qindra te tjer ne ket forum po deshet pergjigjuni po nuk deshet mos u pergjigjni
heu kto dun me dit se kush asht njeri dhe ne jeten e perditshme
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Haha, d.m.th. Enveri i paska bërë shqiptarët ateistëHajgare e fortë kjo! Ateist apo agnostik bohesh kur studion dhe merr informacion mbi atë që të rrethon. Kur lexon vetëm përrallat me babagjysha të vitit të ri, kuptohet që do të besosh gjëra të tjera.
Po ta kishe lexuar postimin tim që shoqëronte sondazhin, nuk do të bëje këto komente e pyetje që ke bërë më lart. Po e përsëris edhe një herë: disa fetarë këtu në forum kanë thënë që kombi shqiptar është me shumicë dërrmuese fetare, por janë shqiptarët e Shqipërisë ata që nuk janë fetarë, kurse ata të Kosovës janë të gjithë fetare. Meqë e njoh mirë Kosovën siç të thashë, desha që t'ia bëj fakt të kryer angmokios me shokë duke u nisur nga rezultatet e votimit këtu në forum, që siç e prisja, tregojnë realitetin.
O burr i dheut, nuk ka popull t'Kosovs, ka popull shqiptar. Ça përçarje futka një pyetje që ti e të tjerët i keni dhanë përgjigje në regjistrimin e popullsisë n'Kosovë?
Nese ka ndonje vend ku toleranca fetare gjen Harmoni ateher eshte Kosova.Pastaj ka qene ne mos gabohem para 5 viteve ne Ruters nje artikul ku fliste pikerisht per fete dhe popullin e Kosoves,ishte shembull Kosova qe te gjithe duhet ta ndiqnin!
P.S.E kam theksuar disa here ketu besoj ne Zot,jam muslimane tradicionalisht edhe pse nuk e praktikoj,dh ene fakt nuk njof ndonej qe e praktikon me perpikmeri ketu :S
Krijoni Kontakt