Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni fetar? (Vetëm për shqiptarët nga Kosova)

Votues
71. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po (ndjek fe, praktika fetare dhe feja është shumë e rëndësishme për mua)

34 47.89%
  • Jo (jam ateist, agnostik, nuk i dua fetë, jam jofetar por mund të bësoj në një fuqi të mbinatyrshme)

37 52.11%
Faqja 3 prej 22 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 213
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    mor po ku po te prish pun ty e kam llafin? apo keni tute se skan mu dal shifrat sikur doni ju?

per deri sa nuk ka shkelje te rregullores edhe ti munesh me cel cka do lloj sondazhi qe ke qef ndash me magar ndash me pela ndash me mushka.
    Nesër kanë me dalë shifrat zyrtare të regjistrimit të popullsisë n'Kosovë. Dikush që hidhet përpjetë nëse e pyet për diçka që pretendon se e mbron me krenari, tregon që i djeg, dhe ka diçka me fshehë...

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Kush je ti qe pyet? Kush je ti qe ne duhet te japim pergjigje (llogari) ty? Kush....? Kush....?

Se kush je ketu, ne virtualitet, une e di...me intereson se kush je ne realitet....
    Unë jam Edvini siç e sheh te nofka. Në realitet jam shqiptar, atdhetar që punoj për atdheun.

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Haha, d.m.th. Enveri i paska bërë shqiptarët ateistë Hajgare e fortë kjo! Ateist apo agnostik bohesh kur studion dhe merr informacion mbi atë që të rrethon. Kur lexon vetëm përrallat me babagjysha të vitit të ri, kuptohet që do të besosh gjëra të tjera.

Po ta kishe lexuar postimin tim që shoqëronte sondazhin, nuk do të bëje këto komente e pyetje që ke bërë më lart. Po e përsëris edhe një herë: disa fetarë këtu në forum kanë thënë që kombi shqiptar është me shumicë dërrmuese fetare, por janë shqiptarët e Shqipërisë ata që nuk janë fetarë, kurse ata të Kosovës janë të gjithë fetare. Meqë e njoh mirë Kosovën siç të thashë, desha që t'ia bëj fakt të kryer angmokios me shokë duke u nisur nga rezultatet e votimit këtu në forum, që siç e prisja, tregojnë realitetin.

O burr i dheut, nuk ka popull t'Kosovs, ka popull shqiptar. Ça përçarje futka një pyetje që ti e të tjerët i keni dhanë përgjigje në regjistrimin e popullsisë n'Kosovë?
    Populli shqiptare ne pergjithesi ne shpirt eshte laik...

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Zakonet Islame ke 500 vjet qe i ndjek . Kosova jo qe ka shume fetare por i ke 90% Muslimane. Kjo eshte ajo qe ta heq trurin fare ty
    Jo aspak, unë kam mendim tjetër, t'paktën me aq shqiptarë që njoh n'Kosovë (që mund t'bohen diku te 500 vetë), pothuajse mbi 90% e tyne janë jofetarë. Prandaj ta shohim si kanë me dalë rezultatet e ktij sondazhi. Nëse del ndryshe nga se mendoj, tregon që ata që njoh unë janë pakicë n'Kosovë. Por nuk do me thanë asgja.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Ne Kosove jan 98% musliman.

Vetëm 0.3% ateist.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin

Vetëm 0.3% ateist.
    Sondazhi po tregon ndryshe.....

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar më parë nga zANë Lexo Postimin
    Nese ka ndonje vend ku toleranca fetare gjen Harmoni ateher eshte Kosova.Pastaj ka qene ne mos gabohem para 5 viteve ne Ruters nje artikul ku fliste pikerisht per fete dhe popullin e Kosoves,ishte shembull Kosova qe te gjithe duhet ta ndiqnin!

P.S.E kam theksuar disa here ketu besoj ne Zot,jam muslimane tradicionalisht edhe pse nuk e praktikoj,dh ene fakt nuk njof ndonej qe e praktikon me perpikmeri ketu :S
    I di ky te gjitha, oj zanë. Problemi eshte se ky dehsiron vetem te na ngacmoj. Per kete arsye duhet edhe te injorohet, te mos perfillet fare...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    un prashis ara t hallkut se vet skam tok.
    Po ti magjyp qenke?! Sepse tek ne vetem magjypt prashisin...!

Ps. me detyrojne disa qe te tregohem i vrazhd me ta deri ne kete pike...

Ketu ne virtualitet--- ngajn shqipet (ateist) turra urra ne vend te sllavit keta punen me ba... e ndegjon unikatilin nganjeher?

Ti ketu ke votuar per destabiliyim dhe percarje ne mes shqipetareve ne Kosove, sepse realitetin ne Kosove e njeh shume mire dhe e di se sa rrine te rinjt e Kosoves neper forume. Ketu, shumice qe votojne mund te jene edhe nga Shqiperia..

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin

Vetëm 0.3% ateist.
    Me duket se po ngaterrohet perkatesia fetare me besimin ne ate fe ose praktikimin e saj. Shqiptaret ne Kosove mund te jene dhe 100 % mysliman si perkatesi fetare por pyetja qe Edvin po ben eshte sesa fetar e praktikant te fese jane.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Po ti magjyp qenke?! Sepse tek ne vetem magjypt prashisin...!

Ps. me detyrojne disa qe te tregohem i vrazhd me ta deri ne kete pike...

Ketu ne virtualitet--- ngajn shqipet (ateist) turra urra ne vend te sllavit keta punen me ba... e ndegjon unikatilin nganjeher?

Ti ketu ke votuar per destabiliyim dhe percarje ne mes shqipetareve ne Kosove, sepse realitetin ne Kosove e njeh shume mire dhe e di se sa rrine te rinjt e Kosoves neper forume. Ketu, shumice qe votojne mund te jene edhe nga Shqiperia..
    allahile me han palla mu fort sa i vrazhd tregohesh ti lol.

ti je musliman un ateist ti npun tane un pun time

heccccc

ni sondazh i thjesht va qoj puplat perpejt e ja niset me lloj lloj akuzash
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Faqja 3 prej 22 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •