Close
Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 164
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Cfare ngaterrese pe ne komentin tim? Nese shqiptaret vijne ketu ku jam une e kerkojne azil e te hane e te pijne me taksat e mia, do te isha une i pari qe do t'i ktheja. Pse ca u bona une, nene Tereza?
    me fal po per nje tem qe eshte hapur per emigracion e nje pjese te popullates te ketij globi ku jetojme,ti e perzieve me Rome,,sllave,grek dhe ceshtje te tjera qe nuk kan te bejne me emigracionin,ketu e shikoj un ngaterresen,puna e azilit eshte dicka tjeter,ata qe marrin azil jan te ndjekurit politikisht nga vendet e tyre dhe per ta ekziston nje status tjeter emigracioni,ti apo un psh nuk mund te marrim azil,nuk marrin te gjithe emigrantet azil,azili eshte nje kategori tjeter,dhe po ta perseris dhe nje here qytetaret evropiane i mundon me teper kriminaliteti sesa puna e azilit qe permend ti gati ne cdo shkrim qe ben,pra nga ky aspekt tu pergjigja se duke pare sjelljen e emigranteve ne pergjithesi nqs evropianet do kishin mundesine qe te zgjidhnin emigrane me baze te kombesise te jesh i sigurt se me pare do zgjidhnin ata qe shan ti se bashatdhetaret tane,po do mund ta argumentoj kete.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ore , ke mar vesh ti se UE do antarsoje edhe Afro-Aziatiket ? C'me ben derr derr gjoja po argumenton ? C'pun ke me emigrantet Shqiptar ? Ne jemi ne Europe. Nese kan vajtur Shqiptar ne Afrike ose Azi dhe ju ka zen frymen atyre atje, le ti perzene dhe le te rehatohen vendalit. Mos me bej krahasime mes nesh dhe atyre "me nder" se si shume i permenda dhe akoma s'kam ngren darke
    UE le te antaresoj ke te do,problemi yt ku eshte?lete anterezohemi ne ne here te pare pastaj te shohim te tjeret,lexo pergjigjet e mia dhe do e kuptosh pse flas per emigrantet shqiptare,si vend jemi ne europe,por mentaliteti qe kemi akoma per fat te keq veten europes nuk i perket..

Citim Postuar mė parė nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    UE le te antaresoj ke te do,problemi yt ku eshte?lete anterezohemi ne ne here te pare pastaj te shohim te tjeret,lexo pergjigjet e mia dhe do e kuptosh pse flas per emigrantet shqiptare,si vend jemi ne europe,por mentaliteti qe kemi akoma per fat te keq veten europes nuk i perket..
    E mire, hap i teme per mentalitetin e emigranteve Shqiptar dhe mbaj shenime

Ketu po flasim per ato , si e kan emrin....!
    Revolution 1848

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    me fal po per nje tem qe eshte hapur per emigracion e nje pjese te popullates te ketij globi ku jetojme,ti e perzieve me Rome,,sllave,grek dhe ceshtje te tjera qe nuk kan te bejne me emigracionin,ketu e shikoj un ngaterresen,puna e azilit eshte dicka tjeter,ata qe marrin azil jan te ndjekurit politikisht nga vendet e tyre dhe per ta ekziston nje status tjeter emigracioni,ti apo un psh nuk mund te marrim azil,nuk marrin te gjithe emigrantet azil,azili eshte nje kategori tjeter,dhe po ta perseris dhe nje here qytetaret evropiane i mundon me teper kriminaliteti sesa puna e azilit qe permend ti gati ne cdo shkrim qe ben,pra nga ky aspekt tu pergjigja se duke pare sjelljen e emigranteve ne pergjithesi nqs evropianet do kishin mundesine qe te zgjidhnin emigrane me baze te kombesise te jesh i sigurt se me pare do zgjidhnin ata qe shan ti se bashatdhetaret tane,po do mund ta argumentoj kete.
    D.m.th. romet, sllavet e greket ishin vendas ne trojet tona apo jo? Me thuaj nese e kam kuptuar gabim ate qe do te thuash. Romet a erdhen nga India? Apo mbine ashtu nga toka ketu ne Shqiperi? Azilantet tani jane pothuajse 90% persona qe duan te jetojne falas ne token e tjetrit. Po te nisesh nga ajo qe po iken nga vendi jot se mendon se je ne rrezik, Evropa duhet te prese 3 miliarde njerez, se pothuajse gjysma e botes eshte ne rrezik.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    D.m.th. romet, sllavet e greket ishin vendas ne trojet tona apo jo? Me thuaj nese e kam kuptuar gabim ate qe do te thuash. Romet a erdhen nga India? Apo mbine ashtu nga toka ketu ne Shqiperi? Azilantet tani jane pothuajse 90% persona qe duan te jetojne falas ne token e tjetrit. Po te nisesh nga ajo qe po iken nga vendi jot se mendon se je ne rrezik, Evropa duhet te prese 3 miliarde njerez, se pothuajse gjysma e botes eshte ne rrezik.
    erdhen o zoteri nga india nuk kam kundershtim ketu,por romet ,sllavet dhe greket per te cilet flet,nuk kane te bejne me emigracionin e sotem per te cilin flasim.
    nuk esht aq e thjesht dhenja e azilit sa e kujton ti,nuk jane idiote europianet dine cbejne,keshtu ska shance ata 3miliarde qe thua ti te marrin azil.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    erdhen o zoteri nga india nuk kam kundershtim ketu,por romet ,sllavet dhe greket per te cilet flet,nuk kane te bejne me emigracionin e sotem per te cilin flasim.
    nuk esht aq e thjesht dhenja e azilit sa e kujton ti,nuk jane idiote europianet dine cbejne,keshtu ska shance ata 3miliarde qe thua ti te marrin azil.
    Idiote jane perderisa austria e bukur dhe e kultures u permbyt nga cecen uzbek armen tunizian egjiptian pakistanez e afgan
    mos fol per shtete qe nuk njeh te lutem
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e shpresa vranari
    Anėtarėsuar
    16-12-2007
    Vendndodhja
    boston
    Postime
    95
    ORE EUROSTAR!
    Ne cilen pjese te planetit jetoke ti??? Me keto ultimatume per racat e tjera dhe keto analiza te deformuara tregon se je krejt jashte orbite. Pa shiko bej njecike analizen e prejardhjes tende se ne mos nuk do gjesh ndonje cope gen nga aziatiket te siguroj qe nga AFROT do kesh patjeter ...se tek ne shqiptaret ka shume pigment.
    terhiqi keto plehra qe ke shkruar se nuk kane asnje vlere njerezore.
    elsa vrana

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Ore, paguaj une gjysmen e rroges ne taksa, e vjen ai talibani nga india e pakistani, e kur kapet ne kufi kerkon azil e thote qe do te rrije ne Estoni se ka marre vesh se eshte vend i mire dhe e mbajne me leke pa punuar. Dhe ha e pi ky tipi pa punuar asnje ore, me leket qe paguaj une, ndersa une punoj nate e dite.
    .
    Pse po te mos vije ky ''talebani'' juve sdo paguani me taksa!?
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga shpresa vranari Lexo Postimin
    ORE EUROSTAR!
    Ne cilen pjese te planetit jetoke ti??? Me keto ultimatume per racat e tjera dhe keto analiza te deformuara tregon se je krejt jashte orbite. Pa shiko bej njecike analizen e prejardhjes tende se ne mos nuk do gjesh ndonje cope gen nga aziatiket te siguroj qe nga AFROT do kesh patjeter ...se tek ne shqiptaret ka shume pigment.
    terhiqi keto plehra qe ke shkruar se nuk kane asnje vlere njerezore.
    Gabimi eshte i moderatoreve qe nuk e kane bllokuar kete teme.
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar Maska e shpresa vranari
    Anėtarėsuar
    16-12-2007
    Vendndodhja
    boston
    Postime
    95
    I lexova me nje ndjenje peshtirosjeje dhe m'u dhimbet per kete kapacitet qytetar( minimal) qe shpalosni ketu me AQ KRENARI.
    Ejjjjj cpo ndodh me ju te dashur Brezi i ri moderrn?????
    Ktheni koken pas dhe shihni nga vini...mos u beni kaq "Arian" se do te qeshin me Ju. Hidhni syte rreth e rreth familjes, kusherinjve, konshijve dhe ...shihni dhe veten ne pasqyre...dhe mblidhni mendjen e behuni NJEREZ. RRRITUNI!
    elsa vrana

Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •