Close
Faqja 22 prej 29 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 290
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    duhen sjellur apo nuk duhen sjellur...... thjeshte them qe eshte shteti gjerman qe KA NEVOJE per informaticienet indian.
    ky realitet te djeg sepse kesnofobia si cdo fobi tjeter, eshte nje lloj shqetesim qe nuk ka te beje me llogjiken, por mund te kurohet.

ne kanada e ne USA????
    wow. ti me te vertete s'di c'flet.
    http://www.usadiversitylottery.com/g...uary252009.php

Data released by the U.S. Citizen & Immigration Services showed that in 2008, for the second year running, many of these visas went to Indian IT services companies that were sending engineers to the U.S. temporarily to work. In effect, a visa that had been designed for U.S. corporations to remain competitive at a time of talent shortage had become a blessing for the U.S. operations of global Indian companies, allowing them to send engineers from India, rather than hiring locally.

shteti indian ankohet per ate "brain drain" te informaticieneve kryesisht ne USA e ti thua qe merren vetem me dyqane xhinglash.
    cfare marrezie.
    informohu se le nam!
    O admiral, po pse për miliona indianë paska nevojë Europa? Në këtë temë po flas për Europën, e jo për SHBA që është e krijuar nga emigrantët që bënë gjenocid ndaj lëkurëkuqve. Pse IT janë ata miliona të zinj që po djegin Parisin e Londrën?

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    E shoh që shqetësimi më i madh i disave këtu në forum, është se shumica e atyre emigrantëve që do të dëbohen janë talibanë që po kërkojnë shkatërrimin e Europës. Nëse e urreni kaq shumë këtë kontinent, ikni. Ka 5 kontinente të tjera.
    Kurse ajo përralla që Europa ka nevojë për emigrantë, çuditërisht është shumë e përhapur të forumistat tanë. Unë jetoj në Europë dhe nuk e kam dëgjuar këtë përrallë nga asnjë europian joshqiptar. Të gjithë ankohen për presionin e madh që po i bëjnë emigrantët aziatiko-afrikanë Europës. Finlanda po mundohet t'i largojë emigrantët me të mirë.
    Ne duhet të ndjekim shembullin e Arabisë Saudite, Dubait e Japonisë, kur minutin që të mbaron kontrata e punës, të vjen policia e të thotë që duhet të largohesh nga vendi.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    O admiral, po pse për miliona indianë paska nevojë Europa? Në këtë temë po flas për Europën, e jo për SHBA që është e krijuar nga emigrantët që bënë gjenocid ndaj lëkurëkuqve. Pse IT janë ata miliona të zinj që po djegin Parisin e Londrën?
    ata qe po "djegin" parisin e londren vetem per faktin qe jane te zinj te ben te mendosh se jane te huaj???
    dole aty ko deshe te dalesh. tek ngjyra e lekures... bah.

p.s. nje femije i lindur nga dy te zinje, dy te kuq, dy te verdhe apo ty aliene ne paris apo londer, qe eshte rritur dhe jeton aty, ka po aq te drejta ligjore dhe morale per te jetuar ne ate vend sa kene homologet e tyre te bardhe.

Unë jetoj në Europë dhe nuk e kam dëgjuar këtë përrallë nga asnjë europian joshqiptar. Të gjithë ankohen për presionin e madh që po i bëjnë emigrantët aziatiko-afrikanë Europës
    vetem per "presionin e madh" qe po i bejne emigrantet aziatiko-afrikane ankohen??? shko ne itali dhe degjo nese ankohen me shume per aziatiket e afrikanet apo per shqiptaret e romunet!!!
    shko ne zvicer dhe degjo per "presionin e madh" qe po i bejne italianet.
    shko ne spanje dhe shiko per ke ankohen me shume!!!
    apo ti mendon ne ate marrezine e popullit europian???
    europianet nuk jane nje popull.
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 17-09-2012 më 13:04
    Vasudhaiva Kutumbakam

duhen sjellur apo nuk duhen sjellur...... thjeshte them qe eshte shteti gjerman qe KA NEVOJE per informaticienet indian.
    ky realitet te djeg sepse kesnofobia si cdo fobi tjeter, eshte nje lloj shqetesim qe nuk ka te beje me llogjiken, por mund te kurohet.

ne kanada e ne USA????

Data released by the U.S. Citizen & Immigration Services showed that in 2008, for the second year running, many of these visas went to Indian IT services companies that were sending engineers to the U.S. temporarily to work. In effect, a visa that had been designed for U.S. corporations to remain competitive at a time of talent shortage had become a blessing for the U.S. operations of global Indian companies, allowing them to send engineers from India, rather than hiring locally.

shteti indian ankohet per ate "brain drain" te informaticieneve kryesisht ne USA e ti thua qe merren vetem me dyqane xhinglash.
    cfare marrezie.
    informohu se le nam!
    Ato vizat e punes jane shume pak dhe aq indiane sa vijne me ato, nuk jan as 1% e indianeve ne Amerike. Po se me ca merren indianet ne Amerike e Kanada veshtire ta gjesh. Besoj se jane si gjithe te tjeret. Nga punen me te rendomta e deri te me te mirat.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    ata qe po "djegin" parisin e londren vetem per faktin qe jane te zinj te ben te mendosh se jane te huaj???
    dole aty ko deshe te dalesh. tek ngjyra e lekures... bah.

p.s. nje femije i lindur nga dy te zinje, dy te kuq, dy te verdhe apo ty aliene ne paris apo londer, qe eshte rritur dhe jeton aty, ka po aq te drejta ligjore dhe morale per te jetuar ne ate vend sa kene homologet e tyre te bardhe.

vetem per "presionin e madh" qe po i bejne emigrantet aziatiko-afrikane ankohen??? shko ne itali dhe degjo nese ankohen me shume per aziatiket e afrikanet apo per shqiptaret e romunet!!!
    shko ne zvicer dhe degjo per "presionin e madh" qe po i bejne italianet.
    shko ne spanje dhe shiko per ke ankohen me shume!!!
    apo ti mendon ne ate marrezine e popullit europian???
    europianet nuk jane nje popull.
    Ore, kur te vershojne turmat aziatike e afrikane, do te detyrohemi te luftojme krah serbeve e grekeve per te ruajtur kete toke qe kemi, ashtu sic kemi bere ne shekullin e 14 kur luftuan kundra hordhive turke te bashkuar. Nuk do te thote qe do t'i duam serbet e greket, por po them qe do te arrije puna aty sa te besh aleance te perkohshme me ta, per te luftuar nje rrezik me te madh. Nuk e kuptoni qe po behet lufte per territore, por nje lufte e pashpallur boterore? Dhe ata aziatike e afrikane qe ke ne mesin tuaj ne anen e kujt do te jene kur te shfaqen hordhite aziatike e afrikane ne kufijte e Europes?

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Mire ta ka venee pseudonimin Nuh ty (Mandi Nishtulles) .

Profeti Muhamed a.s ndikoi ne jeten e miliardave njerez qe prej shekullit te 6 e deri me sot e nje plehre si Sam Bacile ben Satire.

Meqe je i krishtere shko e bej Satire me emrin e Nene Terezes ne Indi dhe shiko po nuk ti hodhen trute ne ere.
    Ai se beri ne Arabi Saudite por ne Amerike. Dhe ne Amerike nuk eshte krim.

Dhe Nene Teresa eshte shembulli me i mire. Eshte share ketu ne forum pa fund, dhe nuk eshte sulmuar ndonje ambasade.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ore, kur te vershojne turmat aziatike e afrikane, do te detyrohemi te luftojme krah serbeve e grekeve per te ruajtur kete toke qe kemi, ashtu sic kemi bere ne shekullin e 14 kur luftuan kundra hordhive turke te bashkuar. Nuk do te thote qe do t'i duam serbet e greket, por po them qe do te arrije puna aty sa te besh aleance te perkohshme me ta, per te luftuar nje rrezik me te madh. Nuk e kuptoni qe po behet lufte per territore, por nje lufte e pashpallur boterore? Dhe ata aziatike e afrikane qe ke ne mesin tuaj ne anen e kujt do te jene kur te shfaqen hordhite aziatike e afrikane ne kufijte e Europes?
    wow. ti paske nje film fantastikoshkencore ne koke ore...

si po shkojne punet, do luftojne aziatiket per te mbrojtur territoret e tyre.
    ik bej nje xhiro ne azi dhe do vesh re qe pushtimi po ndodh ne ane te kundert. ik shiko pak c'behet andej! kam pas permendur nje here bangkokun dhe influencen europiane atje.
    eshte me e madhe se influenca aziatike ne cdo metropol europian.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Dhe Nene Teresa eshte shembulli me i mire. Eshte share ketu ne forum pa fund, dhe nuk eshte sulmuar ndonje ambasade.
    hahaha o qyfyre po pse o ditzi ambasadori Amerikan u vra se u sha profeti Muhamed a.s ne forumin Shqiptar? Hajde mendje hajde
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    hahaha o qyfyre po pse o ditzi ambasadori Amerikan u vra se u sha profeti Muhamed a.s ne forumin Shqiptar? Hajde mendje hajde
    Jo, per nje nga milarda videot e youtubit

ne kanada e ne USA????

cfare marrezie.
    informohu se le nam!

Kan thon kritiket Indian

Hajde artikull hajde

WTF
    Revolution 1848

Faqja 22 prej 29 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •