E shoh që shqetësimi më i madh i disave këtu në forum, është se shumica e atyre emigrantëve që do të dëbohen janë talibanë që po kërkojnë shkatërrimin e Europës. Nëse e urreni kaq shumë këtë kontinent, ikni. Ka 5 kontinente të tjera.
Kurse ajo përralla që Europa ka nevojë për emigrantë, çuditërisht është shumë e përhapur të forumistat tanë. Unë jetoj në Europë dhe nuk e kam dëgjuar këtë përrallë nga asnjë europian joshqiptar. Të gjithë ankohen për presionin e madh që po i bëjnë emigrantët aziatiko-afrikanë Europës. Finlanda po mundohet t'i largojë emigrantët me të mirë.
Ne duhet të ndjekim shembullin e Arabisë Saudite, Dubait e Japonisë, kur minutin që të mbaron kontrata e punës, të vjen policia e të thotë që duhet të largohesh nga vendi.
ata qe po "djegin" parisin e londren vetem per faktin qe jane te zinj te ben te mendosh se jane te huaj???
dole aty ko deshe te dalesh. tek ngjyra e lekures... bah.
p.s. nje femije i lindur nga dy te zinje, dy te kuq, dy te verdhe apo ty aliene ne paris apo londer, qe eshte rritur dhe jeton aty, ka po aq te drejta ligjore dhe morale per te jetuar ne ate vend sa kene homologet e tyre te bardhe.
vetem per "presionin e madh" qe po i bejne emigrantet aziatiko-afrikane ankohen??? shko ne itali dhe degjo nese ankohen me shume per aziatiket e afrikanet apo per shqiptaret e romunet!!!Unë jetoj në Europë dhe nuk e kam dëgjuar këtë përrallë nga asnjë europian joshqiptar. Të gjithë ankohen për presionin e madh që po i bëjnë emigrantët aziatiko-afrikanë Europës
shko ne zvicer dhe degjo per "presionin e madh" qe po i bejne italianet.
shko ne spanje dhe shiko per ke ankohen me shume!!!
apo ti mendon ne ate marrezine e popullit europian???
europianet nuk jane nje popull.
Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 17-09-2012 më 13:04
Vasudhaiva Kutumbakam
Ore, kur te vershojne turmat aziatike e afrikane, do te detyrohemi te luftojme krah serbeve e grekeve per te ruajtur kete toke qe kemi, ashtu sic kemi bere ne shekullin e 14 kur luftuan kundra hordhive turke te bashkuar. Nuk do te thote qe do t'i duam serbet e greket, por po them qe do te arrije puna aty sa te besh aleance te perkohshme me ta, per te luftuar nje rrezik me te madh. Nuk e kuptoni qe po behet lufte per territore, por nje lufte e pashpallur boterore? Dhe ata aziatike e afrikane qe ke ne mesin tuaj ne anen e kujt do te jene kur te shfaqen hordhite aziatike e afrikane ne kufijte e Europes?
wow. ti paske nje film fantastikoshkencore ne koke ore...
si po shkojne punet, do luftojne aziatiket per te mbrojtur territoret e tyre.
ik bej nje xhiro ne azi dhe do vesh re qe pushtimi po ndodh ne ane te kundert. ik shiko pak c'behet andej! kam pas permendur nje here bangkokun dhe influencen europiane atje.
eshte me e madhe se influenca aziatike ne cdo metropol europian.
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt