Close
Faqja 20 prej 29 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 290
    Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Prandaj more pjese dhe ti ?
    Më pe gjë se u lodha duke komentuar për ata të llojit tënd, që bëni si viktima nëpër Europë dhe s'u bëtë kurrë njerëz?
    Thjesht po tallesha, me ata që shtiren dhe bëjnë si të veçantë duke 'mbrojtur' me të njëjtat klishe këta arabët e mjerë.

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Absolutisht qe po, multikulturalizmi (racial) te pakten ne Europe eshte i papershtatshem dhe i papranueshem.

Sipas studimeve thuhet qe rrezet diellore terhiqen me shume nga ngjyrat e erreta. Duke pare qe europen e kan zaptuar miljona te zinje, ne si te bardhe ndjejm nje mungese te theksuar rrezesh diellore, bile kohet e fundit edhe frutat e perimet nuk po piqen mire nga ky faktor.

A mos valle keta Afro-Aziatike kan rol kyc ne ngrohjen globale duke thithur me shume sec duhet rreze diellore drejt tokes ? Nese eshte keshtu, zgjidhet kollaj ceshtja e ngrohjes globale
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Ti Xfiles dhe shume te tjere si ty armiq e kundershtare te deklaruar te Islamit nuk mund te presesh komente te tjera vec kesisoj.

Ai film nuk ishte satire por blasfemi dhe ofendim ndaj Kuranit dhe Profetit qe perfaqson mbi 1 miliard e gjysem njerez ne bote.
    Dakord, dakord,
    Edhe per krishtin kane bere jo nje por qindra filma talles dhe satirik me humor, por edhe pse ai eshte Profeti qe perfaqeson akoma me shume se 1 miliard akoma nuk kam pare nje grup te egersuar te krishteresh qe te vrasin e protestojne se u ndjene te ofenduar.

Ajo qe une dua te di eshte pse ky dallim?

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Dakord, dakord,
    Edhe per krishtin kane bere jo nje por qindra filma talles dhe satirik me humor, por edhe pse ai eshte Profeti qe perfaqeson akoma me shume se 1 miliard akoma nuk kam pare nje grup te egersuar te krishteresh qe te vrasin e protestojne se u ndjene te ofenduar.

Ajo qe une dua te di eshte pse ky dallim?
    shume keq. nuk qenke i informuar.
    para nja 2 vitesh ne indi u paraqit nje portret i Jezu Krishtit me nje birre dhe nje sigare ne dore...
    te krishteret u cuan ne protesta dhe filluan perleshjet me hinduistet. u dogjen disa shtepi e disa objekte kulti. nuk e kujtoj a kishte viktima.

gjithashtu ne indi perpara nje viti u be nje film blasfem mbi Krishtin. u bene protesta sa te duash.

po as per protestat e te krishtereve perpara daljes se kodit te da vincit nuk di gje?

qeshtja eshte se te krishtereve ne europe e ne amerike nuk ia ndjen fare nese tallet kush me Jezu Krishtin. kjo eshte e vertete.
    ik tallu ti ne filipine e ne vende te tjera. ik provoje.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    evropianet te gjithe jane te ardhur, femije emigrantesh
    nje vend qe s`ka emigracion eshte i destinuar te vdes.
    prandaj amerikanet marin 300 mije vete ne vit nga e gjithe bota. e keqja e evropes eshte zhvillimi i kines, brazilit...

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    shume keq. nuk qenke i informuar.
    para nja 2 vitesh ne indi u paraqit nje portret i Jezu Krishtit me nje birre dhe nje sigare ne dore...
    te krishteret u cuan ne protesta dhe filluan perleshjet me hinduistet. u dogjen disa shtepi e disa objekte kulti. nuk e kujtoj a kishte viktima.

gjithashtu ne indi perpara nje viti u be nje film blasfem mbi Krishtin. u bene protesta sa te duash.

po as per protestat e te krishtereve perpara daljes se kodit te da vincit nuk di gje?

qeshtja eshte se te krishtereve ne europe e ne amerike nuk ia ndjen fare nese tallet kush me Jezu Krishtin. kjo eshte e vertete.
    ik tallu ti ne filipine e ne vende te tjera. ik provoje.
    Ti sikur po na i lavdroje Indianet ? Apo vetem Indianet myslimane jane per tu lavdruar dhe duhen sjell ne Gjermani per informatik

Pune Indiansh i thojm ne ketej kur e katranos nje pune qe po ben

Ne Kanada e vetmja pune qe din indianet eshte o shofer taksie o dyqan xhinglash, me duket se njelloj edhe ne USA.

d.m.th Afro-Aziatiket si perfundim jan si ai malli Kinez
    Revolution 1848

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    evropianet te gjithe jane te ardhur, femije emigrantesh
    nje vend qe s`ka emigracion eshte i destinuar te vdes.
    prandaj amerikanet marin 300 mije vete ne vit nga e gjithe bota. e keqja e evropes eshte zhvillimi i kines, brazilit...
    Ashtu siç vdiq Shqipëria. Mos të kishin ardhur serbët e turqit emigrantë, ne do të kishim vdekur të gjithë tani....

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ashtu siç vdiq Shqipëria. Mos të kishin ardhur serbët e turqit emigrantë, ne do të kishim vdekur të gjithë tani....
    Mos e mban Shqiperine ti per ndonje vend te zhvilluar ekonomikisht ?

C'fare ka ndonje veper te jashtezakonshme Shqiperia qe te jene dashur emigrantet?

Emigracioni eshte i domosdoshem ne vendet e zhvilluara e jo ne Shqiperi e Kosove , ku fukarallaku dhe papunesia eshte ne kulm.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Mos e mban Shqiperine ti per ndonje vend te zhvilluar ekonomikisht ?

C'fare ka ndonje veper te jashtezakonshme Shqiperia qe te jene dashur emigrantet?

Emigracioni eshte i domosdoshem ne vendet e zhvilluara e jo ne Shqiperi e Kosove , ku fukarallaku dhe papunesia eshte ne kulm.
    Pse Norvegjine emigrantet e zhvilluan? U zhvillua Norvegjia, e atehere filluan te vershojne afrikane e aziatike, per te marre perfitimet nga zhvillimi i Norvergjise. Apo Finlanda qe u zhvillua, e u mbush me afrikane, e tani po u shtyn me forma te ndryshme qe te lene Finlanden.

Faqja 20 prej 29 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •