Close
Faqja 18 prej 29 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 290
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Sigurisht qe eshte nje rrezik tej mase i madh qe nese nuk eshte shfaqur ende me te gjithe tmerrin e vet do shfaqet se afermi.

Problemi ketu me disa idiote te kalibrit te larte me te cilet eshte e kote te diskutohet eshte se mire qe e kane humbur per vete instiktin e ruajtjes nga anihilimi(dmth kot sa rrojne) por na quajne "rraciste" sepse kerkojme te ruajme evropen te pandotur nga injoranca e tejskajshme dhe nga rracat e ndyra qe jane bere kancer i shoqerise evropiane.
    Krahasimi me shqiptaret eshte komplet i pabaze dhe tregon thjesht shenja inferioriteti bastarde sepse shqiptaret kane te drejte hyjnore me trashegimi mijeravjeçare te jene pjese e evropes dhe jane evropiane ne te gjitha aspektet. Duhet punuar akoma per te pastruar mbeturinat kulturore aziatike, por kjo per fatin tone te keq nuk eshte diçka qe behet sot per neser, megjithate evropa na ka borxhe te medha per te na shlyer.
    Jo nuk eshte ceshtje e racave, Evropa ka problem 99 % me islamiket. Ne Evrope gjen japoneze, tajlandeze, njerez nga filipinet etj. dhe evropianet nuk kane problem me ta, sepse keta punojne e kontribuojne ne shoqeri dhe e shiqojne punen e tyre, familjen e tyre. Problemi eshte me mentalitetin e myslimaneve te cilet nuk i respektojne vlerat dhe ligjet e evropianeve. Islami eshte i mire per ty, mbaje per vete, mos ia impono tjetrit e mos e trajto ndryshe vetem pse nuk eshte mysliman. E ketu fillon konflikti. Myslimanet turq p.sh. nuk duan qe vajzat e tyre te martohen me djemte gjermane, kjo nuk eshte racizem, racizem eshte p.sh. nese nje gjerman nuk deshiron qe vajza e tij te martohet me nje turk. Raciste jane te dyja palet.

i/e regjistruar Maska e Hanny
    Anëtarësuar
    28-10-2010
    Vendndodhja
    qitu..
    Postime
    349
    duke lexu disa komente ne ket tem m'vjen me menu qe sa mir ja u bojn rracistat ne diaspor disa shqiptarve rracista...ishalla i rrjepin per se gjalli kshtu na pastrojn pak kombin...
    MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga Hanny Lexo Postimin
    duke lexu disa komente ne ket tem m'vjen me menu qe sa mir ja u bojn rracistat ne diaspor disa shqiptarve rracista...ishalla i rrjepin per se gjalli kshtu na pastrojn pak kombin...
    Ti mbase ke qef te behesh me ndonje nip/ mbese apo femije zezak apo arab mor t'keqen, po mua s'ma ka qefi me then te drejten. E kam then dhe e perseris, nuk eshte gabim te ruash sojin tend!

Anëtarësuar
    28-10-2010
    Vendndodhja
    qitu..
    Postime
    349
    Citim Postuar më parë nga white_snake Lexo Postimin
    Ti mbase ke qef te behesh me ndonje nip/ mbese apo femije zezak apo arab mor t'keqen, po mua s'ma ka qefi me then te drejten. E kam then dhe e perseris, nuk eshte gabim te ruash sojin tend!
    ti mbroje sojin tan sa dush, bile mortoju brenda familjes kshtu e ruan sojin edhe ma shum, por kujdes se ai shoku yt Hilteri pati ni fund tragjik, fund qe ju pret tan juve nqs qoni kryt...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    ti mbroje sojin tan sa dush, bile mortoju brenda familjes kshtu e ruan sojin edhe ma shum, por kujdes se ai shoku yt Hilteri pati ni fund tragjik, fund qe ju pret tan juve nqs qoni kryt...
    ...ti qenke i semur nga trute lal!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Shqiptaret nuk e kane pasur kurre zakon te martohen brenda familjes. Ate e bejne ata raca qe ti i mbron me aq pasion. Hitleri ishte nje i cmendur dhe te duash njerezit e kombit tend apo kontinentit tend, nuk ka lidhje me Hitlerin. Eshte si t'i thuash nje afrikani qe eshte racist nese ai do afrikanet e zezaket.

Anëtarësuar
    28-10-2010
    Vendndodhja
    qitu..
    Postime
    349
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Shqiptaret nuk e kane pasur kurre zakon te martohen brenda familjes. Ate e bejne ata raca qe ti i mbron me aq pasion. Hitleri ishte nje i cmendur dhe te duash njerezit e kombit tend apo kontinentit tend, nuk ka lidhje me Hitlerin. Eshte si t'i thuash nje afrikani qe eshte racist nese ai do afrikanet e zezaket.
    Le pash Zotin se nuk hajna bar na ktu…nga shumica e postimeve ne ket tem kuptohet qe ata emigrantet e kontinenteve tjera po i bojn dam Evropes kurse shqiptaret qe jon shefat e droges dhe prostitucionit, i ngasin makinave t’dehun, hyn neper shtepit e njerzve dhe rrahin e dhunojn gra burra e thmi (para pak kohe ke ai lajmi i shqiptarit qe perdhunoj ate plaken e shkret 80 vjeqare!!!!!!!!!) nuk qenkan te demshem per vendet ku emigrojn…hajde pyt pak nje italian nqs perferon emigrantet shqiptare apo ata zezaket e Afrikes, sidomos ata te Afrikes se thell, dhe mandej flasim...

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Kur afganet theren nje shqiptar dhe shoket e tij greke ne Athine, dolen grupe te medha greke e shqiptare, dhe se bashku luftuan me afganet e popullsi te tjera aziatike. Kur vjen fundi megjithese jemi vrare e prere me shekuj, nje evropian me nje evropian tjeter eshte me afer se nje evropian me nje aziatik a afrikan.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Le pash Zotin se nuk hajna bar na ktu…nga shumica e postimeve ne ket tem kuptohet qe ata emigrantet e kontinenteve tjera po i bojn dam Evropes kurse shqiptaret qe jon shefat e droges dhe prostitucionit, i ngasin makinave t’dehun, hyn neper shtepit e njerzve dhe rrahin e dhunojn gra burra e thmi (para pak kohe ke ai lajmi i shqiptarit qe perdhunoj ate plaken e shkret 80 vjeqare!!!!!!!!!) nuk qenkan te demshem per vendet ku emigrojn…hajde pyt pak nje italian nqs perferon emigrantet shqiptare apo ata zezaket e Afrikes, sidomos ata te Afrikes se thell, dhe mandej flasim...
    Meqe per ty shqiptaret qenkan kriminelet dhe rreziku per Evropen, ose nuk del qe t'i shfarosesh e t'i shporresh nga Evropa. Eja e fillo spastrimin me mua se pari, te mirepres. E do adresen time? Na jane bere disa shqiptare nje e dy vetem permendin e hedhin sharje nga me te ndyrat per shqiptaret. A jane kriminelet shqiptare ne % te numrit total te popullsise me shume se le te themi, italianet apo spanjollet?

Po ta them edhe nje here, megjithese ta kam thene me qindra here--shqiptaret jane evropiane, mos m'i fut ne nje thes me gabele zezake.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Nuk mund te mirret veprimi i nje njeriu apo grupi individesh per te gjeneralizu krejt masen. Ne bote ekziston mafia ruse, mafia italiane, mafia turke etj. por nuk do te thote se popujt perkates jane fajtore per shkak te veprimeve te tyre, pasi keta njerez bejne gjera te paligjshme per te arritur me shpejt tek parate e pasuria, e nuk e bejne per shkak te kombesise. Po behesh shume paragjykues.

Faqja 18 prej 29 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •