Close
Faqja 22 prej 108 FillimFillim ... 1220212223243272 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 1077
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Per mua nuk eshte asnjeri tradhtar. James Belushi eshte amerikan dhe Behrami me shoke jane zvicerian. Sic nuk shof filma vetem se eshte James Belushi, ashtu nuk shof as Zvicren kur loz.
    po ti qyfyre ca je qe i sherben shtetit amerikan? Amerikan je dhe ti? pse nuk kthehesh te bojsh at pun qe bon ne amerik ta bojsh ne shqipri?
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Une them ti pushkatojme,ne emer te atdheut tone qe aq shume e duam virtualisht.
    Popull legen jemi neve.

Pse nuk shihni anen tjeter.Pse nuk pyesni ēka beri FSHF-ja per keta talentet e rinj?Pse nuk u mundua qe se paku tu ofroj edhe vendin rezerve me heret,por mbante nje kombetare me mesatare mbi 30 vjeq.Tash kur e sheh se keta talent jane zbuluar nga dikush tjeter,jane trajnuar nga dikush tjeter dhe jane bere lojtare te medhenje fale shteteve ku jetojne,i bie ndermend FSHF-se ti quaj tradhtare.
    Mund ta imagjinoni dot se po te rriteshin keta 5 futbollistet per te cilet po flitet ketu ne Shqiperi apo Kosove,cila do ishte e ardhmja e tyre.Ju tregoj une,do shisnin cigare rrugeve per mbijetese,pasi vendin e tyre do zinin pseudofutbollistet qe kane prinder biznismen dhe jau lyejne fytin udheheqesve te FSHF-se dhe FFK-se.E sigurte se futbollist profesionist sdo te beheshin.
    Fatos Beqiraj qe luan momentalisht per Dinamo Zagreb,sa ka qene ne Kosove ka qendruar non-stop ne stolin rezerve.Pse?Sepse vendin e tij e zinin bijte e biznismeneve.
    Mos na shisni mend per atdhedashuri,sepse jam i bindur se me shume e duan atdheun keta 5 futbollistet sesa neve qe po shkruajme ketu.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Na plaset me kete "nacionalizmin" kot me kot. Ata jetojne ne Zvicer, mundesite qe ju jane afruar kane qene te medha dhe siguruar nje karriere qe Shqiperia nuk ja u jep dot. Sportisti ka jete te shkurter profesionale dhe ben cmos qe te realizoje endrrat e tij sa me shpejt te jete e mundur. Nuk tregohet patriotizmi ne nje loje futbolli. Jam i sigurt qe ne rast nevoje (lufte ose konflikti) keta sportista do rrjeshtoheshin perkrah vendit te tyre si gjithe te tjeret. Ne shqiptaret e Shqiperise kemi marre kot qe mbas 90-es. A ju kujtohet ndeshja e Flamurtarit me Partizanin e Beogradit? Fadil Vokrri shenoi golin e dyte madje dhe penalltine qe beri Katanec prape ishte Vokrri ai qe e mori (megjithese Cipi i shkrete nuk beri asnje faull po ai kokqypi albitri nga Qipro prape e dha). Dhe kur vjen puna askush nga ne nuk e quajti Vokrrin tradhetar apo te shitur. Fundja fundit sporti eshte i tille.
    Shume e sakte,po te jetonin ketu Ne Kosove ose Shqiperi do punonin si kamarier ose shites cigaresh neper rruge.Aq do ishin rruget e mundesive te tyre per te mbijetuar.
    Eshte e paimagjinueshme se sa talenti i ri shuhet,vetem e vetem per shkaqe te kushteve dhe per shkak te idiotllekut te udheheqesve te te dy federatave,si ne Shqiperi ashtu edhe ne Kosove.

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Loriku ka per tja ka nonat disave sot...

Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    po ti qyfyre ca je qe i sherben shtetit amerikan? Amerikan je dhe ti? pse nuk kthehesh te bojsh at pun qe bon ne amerik ta bojsh ne shqipri?
    Kam lindur ne Shqiperi dhe kam pasaporte shqiptare. Nuk kam nevoj te bej tatuazhe shqiponjash qe te dukem shqiptar.

Nuk mund ta bej ate pune ne Shqiperi se nuk ka. Plus qe as nuk dal ne gazeta te them se ika nga Shqiperia se me kerkoi Sala lek. Nuk kam as bluze te kombtares se Amerikes.

P.S. Nuk po i kerkon njeri Shaqirit te ler Bayernin te vij te Tirana
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Qyfyre : 11-09-2012 mė 13:41

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Ti Shqipėri mė jep nder, mė jep emrin SHQIPĖTAR ! Edhe 10-0 po tė humbiste sonte kombėtarja, do isha i gėzuar, se ngjyrat kuq e zi nuk do tė shuhen kurrė !

FORCA SHQIPĖRI !
    Sui generis

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    974
    Do te ishte "gjynah" ti zhgenjesh gjithe keto tifoze qe kane mbushur shkallet e stadiumit.
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

Ndonje link te vlefshem ku mund te shihet ndeshja ju lutem. Nuk bej dot search ne pune se ma bllokon Barracuda (firewall)...

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    974
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Darius, ke livefutboll.net.
    Ke link dhe nė komentim shqip.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Faqja 22 prej 108 FillimFillim ... 1220212223243272 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •