Tė Mėrkurėn SFIDA E VERTETĖ!!!!
DERBI YJEVE SHQIPTARĖ
FORCA SHQIPĖRI!!!
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Cana po qe deshmoj edhe njeher se eshte shtylla e Kombetares,ne cdo ndeshje jep maksimumin e vet,loz me koke me zemer nuk kursen asgje shembull i mire se si duhet mbrojtur ngjyrat Kuq e Zi
A.Meha fantastik,mbase dhe ylli i ndeshjes,duke marr parasysh dhe faktin qe loz per here te pare
Vija e fundit ne pergjithesi ka qene mire me disa gabime te vogla,duhet shume permirsime ne mesfush.
P.S.Te merkur jo vetem derby![]()
Duket grup i kalueshėm pėr kombėtaren, shpresojmė tė vazhdoj me performancė tė tillė siē ishte ajo sonte do tė ketė sukses.
Forca Shqipėri !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga RaPSouL : 07-09-2012 mė 19:03
Sui generis
goldo, mundėsia e kombėtares sonė ėshtė pėr tė bėrė histori dhe tė gjithė jemi tė lidhur ngusht me ngjyrat Kuq e Zi. Nuk jemi pretendent por shancet janė tė mira![]()
Sui generis
Rezultatet e dites se djeshme jane shume favorizuese per kombetaren tone. Dy ekipet me te kuotuara ne grupin tone si favorite kane humbur mbreme.
Mendoj se ky eshtr grupi me i lehte qe kemi pasur ndonjehere.
Rast brilant per kualifikim.
Meha perfundimisht eshte nje lojtar i vlefshem per Shqiperine. po ashtu edhe Kukeli. Sa per Canen, dihet historia. Sa te kete kosovare do kete Shqiperi.Kosovaret jane lulja e kombit. Do vi shpejt dita jone qe te krenohemi si na takon. Shenjat jane te mira nga Laberia ne Preesheve.Do dhe na ndihmon dhe Zoti( qe ne e mohuam) marim ndonje pike ne Zvicer. Atyre mutave me origjine tonen do ti dridhen kembet perballe Canes e Mehes.
Ndeshja luhet te marten njerz!
6000 bileta me passaporta te huja jan shitur ne CH per ndeshjen me Zvicrren! Derisa derrat Zvicrran e ben vetem me passaport te tyre me marr bilet per kete ndeshje!
Une shyqyr ne fillim kam arrit me i ble nja 5 copa dhe jam ne grupin e tifozeris shqipetare.. kemi me djeg CH-n ...
Dhe duam fitoreeeee!!!!!!!!!!!!!!! bitte.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Krijoni Kontakt