Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 27
    "ENIGMA" Maska e c0d3r
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Memedhe
    Postime
    88

Sulmohen aktivistët e AK-së gjatë denoncimit të Qeverisë

Aktivistët e Aleancës Kuq e Zi janë sulmuar fizikisht të enjten nga persona të paidentifikuar gjatë një proteste që ata zhvilluan pranë Stacionit të Trenit këtu në Tiranë.

Aktivistet e Aleances Kuq e Zi po lexonin nje deklarate per gjendjen e mjeruar te hekurudhave shqiptare, kur disa persona qe ndodheshin aty, sipas deshmitareve, punonjes te Hekurudhes nisen te ofendojne te rinjte aktiviste. Me pas per disa sekonda situate degjeneroi ne perleshje fizike.

Nepermjet nje deklarate per median ne lidhje me kete incident Aleanca Kuq e Zi thote se “shpreh keqardhjen per polarizimin e shoqerise shqiptare ne blu dhe roze. Rasti i sotem eshte nje pasqyre dramatike e realitetit qe shqiptaret po jetojne thuhet ne vijim te deklarates, per shkak te urrejtjes se induktuar mes tyre prej forcave politike qe per 22 vjet vetem kane grabitur pasurite e shqiptare, duke varferuar dite pas dite jeten e qyetareve te ketij vendi.

Burimi: Ama-News.Al
    Best File compression around "DEL *.*" = 100% compression

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Bjerini bjerini, se po tregoni fytyren tuaj. Keto jane shenjat e nje bishe te plagosur qe mjeti i vetem i ka mbetur dhuna.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    leshokuqua.. njihet tashme si provokator..
    vet ha m.ut vet provokon vet shpif..
    eshte nje gore e keqe..

une u kam then miletit qyqykuri.. dmth dhe lalucerisht u a kam then..mo shkoni prapa kuqos se dokle rucit se do ta hani..
    mirpo ata i shkojne..
    edhe myrtove u thac..mo shkoni..ata vane..
    leshkuqua eshte aq i babezitur per te vjedhur ..pra do pushtet kaq urgjentisht.. sa ka per te bere shum djallezira te rrezikshme e do haj koka njerzish..

kush nuku do te shkoj si qeni ne rrush.. mos ti shkoje ketij maskarai.. prapa se do e pesojnë si ziver hekuran myrto lekso morracaket..qe van pas allateve te miliardereve per ca para te qelbura..
    e miliardaret vet u strehuan ne bordellot lart.. e hakabakerine e lan posht .. te benj lufte me shtet..

larg nga edvin rucua.. larg nga kreshnik erion veli tau ballo dokle..

..

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    a jane keto faqezinjte qe shpifen per autobuzin e krrabes ...?!

.
    "They will not control us, We will be victorious"

Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    leshokuqua.. njihet tashme si provokator..
    vet ha m.ut vet provokon vet shpif..
    eshte nje gore e keqe..

une u kam then miletit qyqykuri.. dmth dhe lalucerisht u a kam then..mo shkoni prapa kuqos se dokle rucit se do ta hani..
    mirpo ata i shkojne..
    edhe myrtove u thac..mo shkoni..ata vane..
    leshkuqua eshte aq i babezitur per te vjedhur ..pra do pushtet kaq urgjentisht.. sa ka per te bere shum djallezira te rrezikshme e do haj koka njerzish..

kush nuku do te shkoj si qeni ne rrush.. mos ti shkoje ketij maskarai.. prapa se do e pesojnë si ziver hekuran myrto lekso morracaket..qe van pas allateve te miliardereve per ca para te qelbura..
    e miliardaret vet u strehuan ne bordellot lart.. e hakabakerine e lan posht .. te benj lufte me shtet..

larg nga edvin rucua.. larg nga kreshnik erion veli tau ballo dokle..
    Po Saliu qe nuk ka lene njeri pa shpifur o brar dhe akoma ska ngren dru , si tja bejme ? Fut ndonje ne burg thuaj dhe mos ha m.. kot me akuza

Do thuash ti e ka ina ne dore, po kur e ka ina pse na be derr derr si prokuror gjith diten ne TV
    Revolution 1848

Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    me thuaj 1 qe ka shpifur saliu.. o po vetem 1.. dhe je i falur..ndryshe po nuku the te erdha me dru..

psh a ka then saliu se duket jan mafioza..
    e kush me mir se ty e di qe ashtu jan..

kudo te hedhc syt ne shijak a durres xhafzot a rrashbull.. ata e kan gllaberuar..
    po pse baba yt nuku ka te drejt te ket nje magaze mo qe te benj biznes..
    ka..
    po nuku i kan len gje..mafia..

apo ke hall ti pse shau tau ballen saliu..

kte hall ke mo..
    u i ziu ti.. ne chall ke ren..

Fakte brar ka Saliu ?

Nese i ka le ti fuse ne prokurori dhe hopa ne burg

Po lere o brar se a ishte Ai sali qe i tha Theodhriut qe vetem po se mora pushtetin se do te fus ne burg dhe do te kalb brenda . Ja e mori pushtetin Saliu dhe i rrujti topet

Une nuk them se sjane te ndyre, te ndyre jane edhe ata edhe keta, po nuk po shohim nje ne burg more aman

aaaaa e ka fajin ina hurva

a popull bajge qe eshte ky i yni, si kalamajt i hane perralat e politikaneve tane
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Qenkan persona te pa identifikuar sulmuesit.
    Nga e folura qen malokshe me siguri shkurt maloke te paidentifikuar.
    Ahahahahaha
    Albania Uber Alles

E pskeni semundje ju te PS-se gegrishten dhe geget

domosdo , pasardhes te gjirokastritit jeni
    Revolution 1848

Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    leshkuqua i ka pasur mundesite ta video-zoje mitingun e tij e te na e cfaqe ne ekran..
    e te shohim se cfar beri leshkuqi me te vetet e cfar te tjeret..

ku e ka videon leshkuqua..kerkund..

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •