Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do të jetë fitues i Superkupës së Spanjës?

Votues
21. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • FC Barcelona

15 71.43%
  • Real Madrid

6 28.57%
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 127
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-06-2012
    Postime
    661
    Ajo "perplasja" midis messit dhe pepes shume qesharake. shume qesharak ky pepe

dy golat e realit ishin kot fare, faji komplet i mbrojtjes barcelones, ishin gola qe mund te shmangeshin fare lehte. Si edhe nje gol dhurate ndeshjen e pare. Kjo ishte dhurate e barcelones ndaj Realit

Zevendesuesi me i mire nga te dyja skuadrat ishte Montoya. Edhe Modric shume i mire ishte per ato pak minuta qe luajti.

Kush e quan gol ate mundesine kur e mbajti Adriano Ronaldon? Sa here doli Ronaldo ne Euro 2012 i vetem perballe portierit e nuk shenoi gol?

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga A.LePuLush Lexo Postimin

Kush e quan gol ate mundesine kur e mbajti Adriano Ronaldon? Sa here doli Ronaldo ne Euro 2012 i vetem perballe portierit e nuk shenoi gol?
    he? sa here?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-06-2012
    Postime
    661
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    he? sa here?
    disa here?

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    disa here?
    ti e di qe ronaldo (se bashku me 5 te tjere) ka qene golshenuesi me i mire i europianit dhe ka cuar ekipin deri ne gjysemfinale. patjeter qe e di.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    U shkriven bardhoshkat! :D
    Gjithe kete mburje e bejne per nje trofe te cilin ua dhuruam vete. :P

Nejse, urime per Super-kupen. :)

Ne te dyja ndeshjet Barcelona ka qene shume me lart nga bardhoshkat.

Sonte vetem ne pjesen e pare ato luajten me mire, mos harojme se te dy golat i shenuan fale gabimeve amatore te lojtareve tane, ose me mire te themi, i paten dhurate. (Edhe ne ndeshjen e pare Valdes ua fali nje gol) lol

Ne pjesen e dyte i morem perpara, edhe pse ishim me nje lojtar me pak ne fushe, kjo nuk binte ne sy aspak. U duk sikur Reali po luan me nje lojtar mangut lol, u mbyllen te gjithe para portes se tyre. :D Po te kishim pak fat, do e kishim barazuar rezultatin. Nja 5 raste te mira per gol tek per tek me Casillasin i kemi huq.
    Biles kemi luajtur me nje formacion remix, mungesa shume te rendesishme ne mbrojtje, si Alves dhe Puyol.

Gjithsesi, ne ua urojme fitoren kundershtareve, tamam si burrat. Nuk jemi ekip qe dalim ne shtyp dhe quravitemi pas cdo humbje. ;)

Ne fund, po e mbyll me keto:

Tito Vilanova: "Nëse ndonjëherë unë kam qenë krenar për lojtarët e mi është sot"

Casillas: "Barcelona ka treguar një karakter shumë të madh duke qëndruar në mes të fushës në momentin e ceremonisë. Ju faleminderit shumë për këtë!"

FC Barcelona - Més que un club

Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 29-08-2012 më 23:58
    #VamosArgentina

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-06-2012
    Postime
    661
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    ti e di qe ronaldo (se bashku me 5 te tjere) ka qene golshenuesi me i mire i europianit dhe ka cuar ekipin deri ne gjysemfinale. patjeter qe e di.
    Ekipi nuk cohet ne gjysem finale nga nje lojtar i vetem, por nga bashkepunim i shume lojtareve. Dhe te shikosh lojtaret qe ka Portugalia nuk eshte ndonje gje e madhe.

Cristiano R. golshenuesi me i mire? Me i mire ka qene Torres. edhe balotelli ishte me i mire lol

Nuk mund te quhet me i miri kur ka pese te tjere para tij. Ka shenuar njesoj sa ka shenuar Balotelli por me me shume perpjekje hahaha, pfft.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-06-2012
    Postime
    661
    hahaha, se po shikoj fotografine e Albitrit. po i fliste disa lojtareve, mamin e kisha prane dhe tha "ky nuk di kujt ti flasi me pare"

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Urime per Realin .

Nje pjese e pare katastrofike nga Barcelona , nuk e mbaj mend te kem pare nje mbrojtje kaq te dobet (e para mbas Rajkardit ) . Tre gola te dhuruar .

Reali perveq pjeses se pare te lojes se dyte qe ka qen mbi Barcen , ne pergjithsi nuk e ka meritu te ngreje trofeun .

Edhe nje , si cdo here tjeter shifet se gjithe barra po bie mbi Messin , dhe ai i vetem me pak ndihme te Iniestes kan mbajt shpirtin mbreme .
    Por nuk luhet me 10 lojtar ne mbrojtje , si nje ekip i kategorise se dyte , plus me nje lojtar me pak .

Per fund , u pa njerzia dhe pse Barcelona eshte ekipi shume larg me i mire se gjithe te tjerat . Pavarsishte prej rivalitetit , ata qendruan ne fushe per ti uruar lojtaret e Realit , njelloj sikur para 3 viteve kur qendruan ne fushe per Kupen e Mbretit , kete nuk e kan bere asnjeher lojtaret e Realit .

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Per fund , u pa njerzia dhe pse Barcelona eshte ekipi shume larg me i mire se gjithe te tjerat . Pavarsishte prej rivalitetit , ata qendruan ne fushe per ti uruar lojtaret e Realit , njelloj sikur para 3 viteve kur qendruan ne fushe per Kupen e Mbretit , kete nuk e kan bere asnjeher lojtaret e Realit .
    mos leni nam me kete konstatim..e permendin disa ketu..a e dini se barcelona e reali jan ekipe profesioniste dhe nuk jane ekiper e kamzes apo vores.. do ishte skandal nese njera skuader do ikte nga fusha pa rrespektuar skuadren tjeter..tjeter eshte ndeshja e tjeter eshte pasndeshja..nese do kishte fituar barca dhe reali nuk do e kishte rrespektuar ate do e cilesoja skandalin me te madh te real madridit ..keshtu edhe per barcelonen..

kush na reklamon pjesen e dyte si superiore te barces gabim e ka..barca nuk kishte rruge tjeter..do luante cicimic per te hutuar realin..kishte nje lojtar mangut dhe do bente loje te tille qe te mbante topin sa me gjate..nje loje krejtesisht e lexueshme ..i duhej realit te ishte shume i kujdesshem per kete loje te tyre pasi ne cdo moment mund te goditeshin..edhe reali ne disa raste ra ne lojen e barces dike e qarkulluar topin ne gjysemfushen e tyre gje qe nuk eshte ne natyren e tyre..i degjonit fishkellimat e publikut..publiku madrilen nuk eshte mesuar me loje te merzitshme cicimici..eshte mesuar me spektaket..reali sapo e merr topin sheh drejt portes kundershtare e jo te tallet ne mesfushe..

perfundimisht reali ja ka mesuar lojen barcelones ..vazhdoj te them se nese reali do vazhdoje me ate loje qe beri gjate 2 ndeshjeve te fundit me barcelones nuk ka gje qe i del para..nese do luaje siq luajti me gedafen kam frike se nuk do hyje as nje pjesen e champions...por reali nuk eshte ai si me gedafen...

ju rrofte pleshti ju..ate dite qe nuk eshte ne forme ai ju beheni me keq se nje ekip i kategorise inferiore..
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 30-08-2012 më 05:26
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ata qe thone qe barcelona ka qene shume me lart se reali mbreme, ose nuk e kane pare ndeshjen fare, ose subjektivizmi i tyre eshte aq i semure, sa nuk i lejon te arsyetojne fare.
    18 gjuajtje reali (+nje shtylle) dhe 10 barca.
    7 ne porte reali dhe 4 barca.
    2 gola reali dhe 1 barca

Cristiano R. golshenuesi me i mire? Me i mire ka qene Torres. edhe balotelli ishte me i mire lol
    Nuk mund te quhet me i miri kur ka pese te tjere para tij. Ka shenuar njesoj sa ka shenuar Balotelli por me me shume perpjekje hahaha, pfft.
    5 perpara tije??? ke? ti qenke shkence fare.
    je duke ia futur kot, por aq kot se nuk ia ke idene.
    thashe qe ronaldo ka dale golshenuesi me i mire i europianit se bashku me 5 te tjere.
    edhe torres, edhe balotelli shenuan 3 gola (ashtu si ronaldo).
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •