Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 59
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar më parë nga FreeByrd Lexo Postimin
    Every action the United States takes is called a terrorist act by the Communist and Muslim fanatics. We are accustomed to hearing that old song,

I take that propaganda with a grain of salt.

Çdo veprim Shtetet e Bashkuara merr është quajtur një akt terrorist nga ana e fanatikëve komuniste dhe myslimane. Ne jemi mësuar me të dëgjuar këtë këngë e vjetër,

Unë marrë atë propagandë me një kokërr kripë.
    nuk jane myslimanet armiqte u amerikes, por jane ruset, kinezet, francezet.
    ata nuk i duan popujt te jetojne te lire, ata e duan diktaturen.

i/e regjistruar Maska e Dubai
    Anëtarësuar
    01-08-2012
    Postime
    33
    Such a tragedy! Me cfare kam pare tek CNN, vrasesi duket qe ka qene i mbushur me urrejtje kundrejte minoriteteve te Amerikes. Lajmet tregojne qe ka qene involved in White Supremacy groups... Kjo ngjarje e tmerrshme ka qene forma perfundimtare e shprehjes se urrejtes tij.

Familja e vrasesit ka dhene nje mesazhe ngushellimi per komunitetin e Sikhs...mua mu duk shume heartfelt, megjithese familja humbi djalin e tyre, kishte mjaft inisiative qe te ngushellonte familjet e viktimave.

May all the victims rest in peace!

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    nuk jane myslimanet armiqte u amerikes, por jane ruset, kinezet, francezet.
    ata nuk i duan popujt te jetojne te lire, ata e duan diktaturen.
    Muslims are not our enemies. Muslim fanatics are.
    Christians are not our enemies. Christian fanatics are.

There are many fundamentalist Christians that would suspend the Bill of Rights and Constitution to make the United States a theist state ruled by their interpretation of the Bible (King James Verstion)

They are our enemy as much as the ignorant bigoted Islamic jihadists.

Muslimanët nuk janë armiqtë tanë. Fanatikë muslimanë janë.
    Të krishterët nuk janë armiqtë tanë. Fanatikë të krishterë janë.

Ka shumë të krishterë fundamentaliste që do të pezullojnë Ligjin për të Drejtat dhe Kushtetutën për të bërë në Shtetet e Bashkuara një shtet teiste sunduar me interpretimin e tyre të Biblës (King James Verstion)

Ata janë armiku ynë aq sa injorant fanatik xhihadistët islamikë.
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

i/e regjistruar Maska e Dubai
    Anëtarësuar
    01-08-2012
    Postime
    33

There are many fundamentalist Christians that would suspend the Bill of Rights and Constitution to make the United States a theist state ruled by their interpretation of the Bible (King James Verstion)

Ka shumë të krishterë fundamentaliste që do të pezullojnë Ligjin për të Drejtat dhe Kushtetutën për të bërë në Shtetet e Bashkuara një shtet teiste sunduar me interpretimin e tyre të Biblës (King James Verstion)

That's true. Nuk jane Myslimanet/Krishteret armiqte tane, jane ata qe e transformojne fene ne ekstremizem.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,062
    Citim Postuar më parë nga mint Lexo Postimin
    normalisht qe shtet e bashkuara veprojne per te miren e njerezimit,ata vetem deshirojme me shume demokraci per boten,meqe kan shume per vete duan ta ndajne me te tjeret,dhe ata duan vetem te miren e njerezimit dhe zhdukjen e terroristave te frikshem arab.
    shtetet e bashkuara krijuan al kaiden dhe bin laden , dhe pastaj harxhuan 444 miliard dollare ne 10 vjet per te vrare bin laden

ku eshte demokracia ktu

kane lejuar alienet te rrembejne qytetare ne usa (kunder deshires se tyre) per te marre si shkembin teknologji aliene per aparatin e tyre militar

ku eshte e mira amerikes ketu per ta ndare me te tjeret

ne lidhje me temen

ai qe vrau ne tempullin sikh ishte nje ish ushtar qe kishte sherbyer per 10 vjet ne ushtrine amerikane,nuk mund ta quash te cmendur dhe as fanatik dhe as terrorist

e keqja kesaj rradhe amerikes i ka ardhur nga brenda vetes se vet ,dhe kjo eshte per tu shqetsuar ,por as qe ka per levizur njeri gishtin te beje ndonje gje sepse cdo gje eshte e lidhur me sistemin politik dhe ekonomiko financiar ne usa, ketu eshte gjithe thembra e akilit per ameriken sistemi sistemi dhe vetem sistemi

nese ndryshon sistemi politik-ekonomik ne usa ka edhe shume mundesi 99% te ndryshoje edhe bota ,por korporatat e fuqishme ne usa dhe grupet e fuqishme masone dhe sekrete qe drejtojne fshehurazi ne usa jo vetem e kundershtojne nje gje te tille por edhe te vrasin (kujto xhon dhe bob kenedy) nje gje e tille nje ndryshim i tille do te thote me shume drejtesi sociale ne bote dhe per pasoje me shume dashuri midis njerzve dhe civilizimeve anembane botes

ky eshte ndryshimi i vertete ne usa dhe ne bote,me pas kete ndryshim le ta ndaje me te tjeret, te tjerat jane humbje kohe
    Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 07-08-2012 më 03:46

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Ndryshimi midis terroristeve te feve te ndryshme eshte ZERO !!!

Po, por ka një dallim i madh në frekuencën e akteve terroriste

Hmmm, nuk jam aq i sigurte. Ndoshta nuk kane mbulimin mediatik te duhur ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    243

Thumbs down

Mu aty është problemi. Por për ta kuptuar, duhet të zgjohesh nga gjumi.
    Shko rreje dikend tjetër e guaji puhur syve, ndoshta të beson!

Në fakt me këtë që the bëhesh vetëm qesharak, asgjë më tepër.

Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Kete here islamistet e FSH kane te drejte. Ky debili ka vrare ne emer te fese, nuk i ka vrare se i kishin shkepur gruan apo motrat.

Praktikisht, eshte terrorist kristian. Ndryshimi midis terroristeve te feve te ndryshme eshte ZERO !!!
    Ky ne fakt eshte racist dhe nuk ka vrare ne emer te fese. Eshte "white supremacist", kshuqe dhe zezake te krishtere te ishin, do i kishte vrare.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 07-08-2012 më 09:13

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga ATMAN Lexo Postimin
    shtetet e bashkuara krijuan al kaiden dhe bin laden , dhe pastaj harxhuan 444 miliard dollare ne 10 vjet per te vrare bin laden

ku eshte demokracia ktu

kane lejuar alienet te rrembejne qytetare ne usa (kunder deshires se tyre) per te marre si shkembin teknologji aliene per aparatin e tyre militar

ku eshte e mira amerikes ketu per ta ndare me te tjeret

ne lidhje me temen

ai qe vrau ne tempullin sikh ishte nje ish ushtar qe kishte sherbyer per 10 vjet ne ushtrine amerikane,nuk mund ta quash te cmendur dhe as fanatik dhe as terrorist

e keqja kesaj rradhe amerikes i ka ardhur nga brenda vetes se vet ,dhe kjo eshte per tu shqetsuar ,por as qe ka per levizur njeri gishtin te beje ndonje gje sepse cdo gje eshte e lidhur me sistemin politik dhe ekonomiko financiar ne usa, ketu eshte gjithe thembra e akilit per ameriken sistemi sistemi dhe vetem sistemi

nese ndryshon sistemi politik-ekonomik ne usa ka edhe shume mundesi 99% te ndryshoje edhe bota ,por korporatat e fuqishme ne usa dhe grupet e fuqishme masone dhe sekrete qe drejtojne fshehurazi ne usa jo vetem e kundershtojne nje gje te tille por edhe te vrasin (kujto xhon dhe bob kenedy) nje gje e tille nje ndryshim i tille do te thote me shume drejtesi sociale ne bote dhe per pasoje me shume dashuri midis njerzve dhe civilizimeve anembane botes

ky eshte ndryshimi i vertete ne usa dhe ne bote,me pas kete ndryshim le ta ndaje me te tjeret, te tjerat jane humbje kohe
    Actually, it's just the opposite. Osama bin Laden and al-Qaeda would never have evolved without the Great Satan to rally the faithful against. Israel was not enough. It took a Giant with great power and influence to rally the Muslim fanatics into Jihad. Can you imagine Osama trying to get his boys to jump on their camels for their hate of Canada? Eh?

Yes, Freemasonry is a Jewish front for world domination, or is at least controlled by Jews for this goal. An example of this is the notorious "The Protocols of the Elders of Zion". Hitler outlawed Freemasonry partially for this reason. The covenant of the Palestinian Islamist movement Hamas claims that Freemasonry is a "secret society" founded as part of a Zionist plot to control the world.

You freemasonry conspiracy fruitcakes belong in the same padded cell with the UFO abduction believers and the Scientologists.

I've got something for you legions of conspiracy fanatics including you 9-11 dorks to read. This article has got you nailed.

http://www.martinfrost.ws/htmlfiles/...cy_theory.html

PS
    I know some of you think he's still alive but actually....

Në fakt, ajo është vetëm e kundërta. Osama bin Laden dhe al-Qaeda nuk do të kishte evoluar pa Satanit të Madh për të mbledhur besimtarët kundër. Izraeli nuk ishte e mjaftueshme. Ajo mori një gjigant me fuqi të madhe dhe ndikim për të mbledhur e fanatikë myslimanë në Xhihad. Mund ta imagjinoni Osama duke u përpjekur për të marrë djemtë e tij të hidhen mbi devetë e tyre për urrejtje e tyre të Kanadasë? Eh?

Po, Masoneria është një front hebre për dominimin e botës, ose të paktën të kontrolluara nga hebrenjtë për këtë qëllim. Një shembull i kësaj është famëkeq "Protokollet e të Urtëve të Zionit". Hitleri jashtëligjshme Frankmasoneria pjesërisht për këtë arsye.Besëlidhja e palestinez Hamas lëvizjes islamike pohon se Masoneria është një "shoqëri e fshehtë" e themeluar si pjesë e një komploti sionist për të kontrolluar botën.

Ju fruitcakes konspiracionit Frankmasoneria i përkasin në të njëjtën qeli i mbushur me besimtarët rrembimit UFO dhe Scientologists.

Unë kam marrë diçka për ju legjionet e fanatikë konspirative duke përfshirë ju 9-11 dorks për të lexuar. Ky artikull ka marrë ju gozhdohem.

http://www.martinfrost.ws/htmlfiles/...cy_theory.html

PS
    Unë e di disa prej jush mendoj se ai është ende gjallë, por në të vërtetë ....
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ala nuk ju mbush mendja qeverris e kongresit amerikan qe te mbledhe armet nga rruget shtepite e dyqanet..?

cm.ut shtet demokratik eshte kur cdo zezak me kapuc ne kok ka te drejt te blej mitraloz ne dyqan e te dal te grabise kur ti teket per te blere droge..

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •