Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 59
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    ngatrrohen shum kollaj darius sidomos per derdimenat e amerikes

mjekrra, ngjyra kaf e lekures dhe callma ne kok vetem kaq mjafton per ni amerikan te thjesht te te identifikoje si musliman
    ngjajne shume nga pamja e jashme kjo eshte shume vertete

une kam punuar me indiane dhe e di mire se ne perendim i ngaterrojne shume me muslimanet
    Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 06-08-2012 më 09:17

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    ngatrrohen shum kollaj darius sidomos per derdimenat e amerikes

mjekrra, ngjyra kaf e lekures dhe callma ne kok vetem kaq mjafton per ni amerikan te thjesht te te identifikoje si musliman
    Ketu ku jam une sikh dallohen si dreqi nga myslimanet. Qe nga menyra sesi mbajne turbanet, nga mjekrat e sidomos nga veshja. Nejse se ska ndonje rendesi per temen ky koment sidoqofte.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Ketu ku jam une sikh dallohen si dreqi nga myslimanet. Qe nga menyra sesi mbajne turbanet, nga mjekrat e sidomos nga veshja. Nejse se ska ndonje rendesi per temen ky koment sidoqofte.
    me siguri kur ben krahasimet ke parasysh arabet e gadishullit arabik dhe sikh ,por nese shikon muslimanet ne pakistan me turbantet e tyre dhe sikh me siguri qe do ndryshosh mendim

nesje kemi dale jashte teme dhe nuk kane rendesi keto detaje

PS: sa shpejt e mbylle ate temen tjeter ,gjeta nje video qe ishte publikuar ne web per hapjen e lojrave dhe simboliken masone,fundja mund ta trasferoje temen ne nje vend tjeter ku ka tema kospirazioni

Wade Michael Page, 40 vjec eshte autori. Ka qene per 6 vjet ne ushtrine amerikane.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    I lumte pushka ameriqanit.
    Mo duket se efektet e drogave qe ka pase mare si ushtar si kishin dale akoma

Wade Michael Page ishte pjese e grupeve neonaziste.

Ne artikull thuhet dhe se pas sulmeve te 11 shtatorit, ka pasur nje rritje ne numrin e incidenteve raciste kunder sikheve. Ata ngaterrohen shpesh me myslimanet per shkak te mjekrave dhe callmave qe mbajne.

http://www.boston.com/news/nation/ar...s_sikh_temple/
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 06-08-2012 më 11:41

Citim Postuar më parë nga ATMAN Lexo Postimin
    me siguri kur ben krahasimet ke parasysh arabet e gadishullit arabik dhe sikh ,por nese shikon muslimanet ne pakistan me turbantet e tyre dhe sikh me siguri qe do ndryshosh mendim
    Ore se po na hutoni tani. Sikh jane indiane te Punjabit, clidhje kane ata me arabet apo myslimanet? Jo vetem tradita dhe kultura e tyre por edhe gjuha (sanskritishtja) ska asgje te pebashket me arabet. Varja, e mbylla me kete teme.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Ore se po na hutoni tani. Sikh jane indiane te Punjabit, clidhje kane ata me arabet apo myslimanet? Jo vetem tradita dhe kultura e tyre por edhe gjuha (sanskritishtja) ska asgje te pebashket me arabet. Varja, e mbylla me kete teme.
    come on darius

ti menon se ni redneck from texas ose ohio dallon ndryshimin e traditave midis pakistanezve dhe indjanve te punjabit

ne e dim se ato skan kurgjo te perbashket po shumica derrmuse e amerikanve te thjesht nuk e din.

se kuptoj cka per tu nxe ktu.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

O Darius, po nuk merret njeri me zakonet, traditat dhe gjuhen e tyre, se shumica e amerikaneve nuk kane folur ndonjehere apo te kene takuar nje sikh. Thjesht kalon me makine mes nja lagje me sikh dhe shikon mjekra e callma e rroba te cuditshme, pastaj kalon ne nje lagje myslimane e shikon prap mjekra e callma e rroba te cuditshme dhe i duken njesoj.

Nuk eshte se jane shume te perhapur ne Amerike dhe besoj se jane zakonisht ne lagje te vecanta ku rrine te grupuar. Ka dhe ne NY nje lagje ne Queens qe eshte vetem me sikh, se s'para i shef ne asnje vend tjeter jashte lagjeve te tyre.

Pas kesaj qe u be lajm tani, mbase jane edukuar shume vete dhe kane mesuar ndryshimin mes sikh dhe myslimaneve.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    sikh i mbajne mustaqet si esat pasha njehere e dikur. lol
    Plus ata se qethin leshin e kokes kurre, prandaj turbanet i kane si tope mbi koke.

Keta jane sikh me pak fjale, dallohen lehte nqs i sheh fillimisht e pastaj te mesohet syri lehte ti dallosh.
    Kjo, pa diskutim, nuk vlen per ameriqanet, te cilet po sqeve redneck, te fusin te gjithe ne nje qyp

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •