Per qudi askund nuk shkruan ekstremist terrorist i krishter ,po te kishte pasur emrin musliman tani gjitha faqet do ta kishin quajtur terrorist islamik,
Me vjen mir qe po deshmohet e verteta
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
nuk po du me te hutu,thjesht po diskutojme
gjuha sanskrite nuk flitet me se eshte zhdukur , pas-ardhsja e kesaj gjuhe me 90% ngjashmeri eshte bengalishtja qe flitet ne shtetin e bengalit ,edhe gjuha pashtun qe flitet ne shtetin e afganistanit (vend mysliman) prejardhjen e ka nga gjuha sanskrite
varja se e mbylla edhe une
Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 06-08-2012 më 12:22
prape s'mjafton! duhe ta kishin quajtur me se sbene terrorist te krishter! mbeten duke na diskriminu ne islamistat e shkreteedhe pse ne mesatarisht brenda vitit mundet te kryejme mbi 100 akte terroriste ne emer te allallahut, nderkohe qe keta supremacistat e bardhe mund te harbojne na nje here ne kaq ne gjithe vitin,ne prape ngelemi te keqinjte. se kuptoj psene e gjithe kesaj
![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Every action the United States takes is called a terrorist act by the Communist and Muslim fanatics. We are accustomed to hearing that old song,
I take that propaganda with a grain of salt.
normalisht qe shtet e bashkuara veprojne per te miren e njerezimit,ata vetem deshirojme me shume demokraci per boten,meqe kan shume per vete duan ta ndajne me te tjeret,dhe ata duan vetem te miren e njerezimit dhe zhdukjen e terroristave te frikshem arab.
per njerez si puna jote ,qe kokrren e kripes e keni ne koke,akoma sot besoni se kawbojsat ishin djmete e mire dhe te paster ,ndersa indianet ishin te keqinjte qe perdhunonin grate e te bardheve dhe o grabsinin pronat.
siqerisht as qe me plas fare se si e mer ti .
Krijoni Kontakt