Close
Faqja 28 prej 34 FillimFillim ... 182627282930 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 335
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Ti ke ik nga qejfi jashte dhe nuk shoqerohesh me shqiptar. Ti po asimilohesh me deshire, lol, me keq se ato qe e bejne per nje cope buke.
    se c'e keni kete ves te poshter te merreni me te tjere pa i njohur fare...
    nuk me njeh mua (dhe nuk te intereson te me njohesh), prandaj mos fol kot rreth meje.

ke gje per te kundershtuar at gjergj fishten edhe ti??????? do dalesh edhe ti "me e kshtene se papa"???

nuk shoqerohem me shqiptar? kush e tha kete? kam miq shqiptar sa te duash, thjeshte kam thene qe me ka ndodhur te lidhem gjithmone me vajza te huaja, sepse keshtu ka dashur rastesia. jo sepse kam dashur une me cdo kusht.

p.s. nuk besoj se une po asimilohem.
    thuajse cdo dite te jetes sime flas 5 gjuhe, por kur vie puna per te folur/shkruar shqip, mendoj se ia arrij mjaft me mire se disa te tjere qe fusin fjale anglisht vetem per p**dhe dhe na bejne si nacionaliste.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin

Ku i ke shkronjat arabe ketu?
    "MUHAMMEDI salAllahu Alejhi ve Selem"

eshte arabisht.

Cfare kuptimi dhe domethenje ka arabishtja mbi simbolin kryesor te kombit shqiptar?

Perndryshe, asnje shqiptar i fese muslimane, i cili nuk dine arabisht, nuk e kupton fare ate shprehje arabe mbi simbolin kombetar...

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Antiproanti Lexo Postimin

eshte arabisht.

Cfare kuptimi dhe domethenje ka arabishtja mbi simbolin kryesor te kombit shqiptar?

Perndryshe, asnje shqiptar i fese muslimane, i cili nuk dine arabisht, nuk e kupton fare ate shprehje arabe mbi simbolin kombetar...
    Shkronja arabe mbi flamurin e Gjergjit lol

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga Antiproanti Lexo Postimin

eshte arabisht.

Nese do lije menjane kompleksitetin dhe Islamofobine do shikoje qe ne ate foto tjeter mesazh jepet.

''Te duash Atdheun eshte detyre mbi detyrat e cdo Muslimani''

Kete shprehje e ka thene Profeti Muhamed s.a
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    angmok..
    pak lakmus per ty..

cfar mendon ti.. ne se te del nji katundar peje e te thot..un or shoq i dola ne prit sabahete tolajt dhe e vrava..
    un i dola ne prit tahir zemes e ja vrava djalin e nipin..
    si do reagoje ti o angmok?
    Mos mu hidh dege me dege si majmuni por dil ku do te dalesh?

Sa per Sabahete Tolaj i ndriste shpirti atje ku eshte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    informohu se nga vjen ky shkrim i fishtes pastaj fol... KE GJE PER TA KUNDERSHTUAR???

edhe sikur te kisha qendruar ne shqiperi, nuk do kisha qene fukara, pasi per fat te mire, familja ime ka gjendje te mire ekonomike.
    sikur te kisha ndenjur ne shqiperi, ndoshta do kisha pasur me shume para se c'kam tani.

nuk i bej llogarite sic i ben ti (kete po le te kuptosh). pra nuk vrapoj pas parase. di te gjej lumturine ne menyra te tjera.

hahahahah. nuk e kemi ne kufi??? nuk e kemi ne kufi sot.
    i ke parasysh kufinjte e perandorise osmane ti?
    Gjendja jote financiare ishte shume e mire por ti kishe shpirt rebeli e doje te exploroje boten duke kerkuar azil apo??Po e zeme se te besojme .... por nje gje sqaroje ,ti the se nuk ka gje me te keqe se asimilimi ndersa per vehten thua nuk me pengon martesa me raca e popuj te ndryshem ...nuk eshte pak kontradiktore??!!
    Ndersa per kufi e pata fjalen per ne kufi me turkofolesit jo per kufijte politik.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Gabim.

Shqiptaret historikisht kane qene me fukara sesa jane sot,mirepo moralin dhe dinjitetin nuk e kane shitur,aq me pak nje prind ta shes vajzen e tij per nje grusht parash.

Kur kane qene shqiptaret me te pasur sesa sot?
    Nese je nga Kosova duhet ta dish shume mire se te te kaluaren jane shit e jane ndrru vajzat si bageti ...babai ka shit vajzen ,babai ka ndrru vajzen per grua etj
    Dinjiteti blihet lire tek te varferite ...

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Nese do lije menjane kompleksitetin dhe Islamofobine do shikoje qe ne ate foto tjeter mesazh jepet.

''Te duash Atdheun eshte detyre mbi detyrat e cdo Muslimani''

Kete shprehje e ka thene Profeti Muhamed s.a
    Nese..., atehere do te vinet ne shprehje arabofobia...

Zoti ose Allahu askund nuk e kane thene se te gjithe besimtaret musliman duhet ta mesojne apo flasin arabishten. Prandaj nuk ka asnje arsye qe tjeret te detyrohen ta mesojne, flasin apo kuptojne arabishten.
    Perdorimi i nje mbishkrimi arab mbi apo ne simbolin kryesor te kombit shqiptar nga shumica dermuese e shqipetareve (pa dallim feje) mund te trajtohet dhe trajtohet vetem si provokim dhe fyerje... e besimtarve radikal shqiptar dhe nuk ka asnje domethenje tjeter relevante. Sepse, sic e thashe edhe me pare, shumica dermuese e shqipetareve nuk e kuptojne arabishten dhe kete e dine edhe ata qe vendosin keso mbishkrimesh. Pra, qellimi primar nuk eshte shperndarja e fjales apo keshillave te Allahut apo Zotit per tu kuptuar nga besimtaret qe iu dedikohet, por kryesisht shperndarja e propagandes pro-arabe ne emer te fese muslimane.

Pervetesimi "ilegal" ose keqperdorimi i simbolikes kryesore kombetare per qellime (radikale) fetare nuk eshte dicka e re ose e pazakonshme per Ballkanin etj. Megjithate, shqipetaret deri ne kohet apo vitet e fundit nuk kane lejuar gjera te tille, ne permasa cfare na paraqiten qe disa vite. Jane kryesisht radikalet vendor dhe te huaj ata, te cilet e keqperdorin lirine dhe demokracine per te propaganduar te kunderten...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    une e kam te veshtire apo ti?!

Une me 3 fjali u shpreha shume qarte ca me larte. Aty ku ka varferi nuk ka asgje. As krenari, as dinjitet asgje. Sepse varferia ta ul koken, hunden ta ben njesh me token. Mjerimi o ti shok, sjell dhe paditurine, injorancen, mentalitetin kafsherore e shume faktore qe ndikojne ne jeten e tyre te varfer. Ti me tregon veten tende. Nuk mund te gjykosh as ti as kushdo tjeter ketu, pozicionin e tyre, SEPSE nuk je ne ate pozicion, ske qene dhe mos qofsh. Te japesh femijen per 5 mije euro eshte varferi e madhe dhe padituri. Jane viktima already. Ske c'tu gjykosh atyre njerezve. Qe disa bejne gam e ham ketu. Shkoni kerkoni zgjidhjen e ketij problemi diku tjeter(Ato qe vertete jane pergjegjes) nese vertete u ardhka keq qe po asimilohen e zhduken me martesat e tyre ne kete menyre. Duke bere ketu gam e ham, asgje nuk beni, nje vrime ne uje. Kot, kush te hiqet me 'i zgjuar' se tjetri.

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    jo moj pink. sa veshtiresi ke te me kuptosh. nuk ishte puna per ca kokrra.
    nuk jam kundra lidhjeve me te huaj/a. une vehte nuk jam lidhur ndonjehere me vajza shqiptare, por vetem me te huaja. une nuk e kam problem te marr kineze, indiane apo braziliane. mjafton qe ta dua dhe te me doje.
    lexoje pak ate firmen time dhe do kuptosh shume.

futa ne mes zhdukjen e asimilimin, pasi ti nuk po dije gje me te keqe se varferia.
    turku na la ne varferi (gje e keqe), por nje gje me e keqe qe do kish mundur te na bente, por nuk na e beri, ishte qe te na asimilonte, te na zhdukte gjuhen dhe zakonet shqiptare...

varferia eshte nje e keqe me e vogel.
    p.s. turku per 500 vjet nuk beri ate qe beri greku ne cameri. lexo pak fishten. ai ka qene edhe prift, por ne shqiptaret duam te jeme "me te kshtene se papa" themi ne shkoder.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    une e kam te veshtire apo ti?!

Une me 3 fjali u shpreha shume qarte ca me larte. Aty ku ka varferi nuk ka asgje. As krenari, as dinjitet asgje. Sepse varferia ta ul koken, hunden ta ben njesh me token. Mjerimi o ti shok, sjell dhe paditurine, injorancen, mentalitetin kafsherore e shume faktore qe ndikojne ne jeten e tyre te varfer. Ti me tregon veten tende. Nuk mund te gjykosh as ti as kushdo tjeter ketu, pozicionin e tyre, SEPSE nuk je ne ate pozicion, ske qene dhe mos qofsh. Te japesh femijen per 5 mije euro eshte varferi e madhe dhe padituri. Jane viktima already. Ske c'tu gjykosh atyre njerezve. Qe disa bejne gam e ham ketu. Shkoni kerkoni zgjidhjen e ketij problemi diku tjeter(Ato qe vertete jane pergjegjes) nese vertete u ardhka keq qe po asimilohen e zhduken me martesat e tyre ne kete menyre. Duke bere ketu gam e ham, asgje nuk beni, nje vrime ne uje. Kot, kush te hiqet me 'i zgjuar' se tjetri.
    Pink , ne kohen e Enverit te gjithe fukarenj kemi qene dhe nuk ishte fukaralleku ajo qe na ulte koken por mungesa e lirise.

Te varfer kemi qene por si kemi shitur motrat apo vajzat.

Nje femije nuk matet me vlere monetare , paramendo veten tende sikur te ishe ne skamje a do ta shisje djalin tend? (Jam i sigurte qe edhe sikur te te jepnin gjithe boten sdo ta beje)

Pra nuk eshte varferia qe te ben legen apo maskara por eshte karakteri dhe shpirti i keq e njeriut. Ai maskara qe shet vajzen edhe sikur te ishte i pasur do bente ndonje pisllek tjeter paksa te perafert.

Faqja 28 prej 34 FillimFillim ... 182627282930 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •