Kur e kam pare nje video vajza e re e ishte shitur per nje serb le se ngjante si vampir,me mire te rrinte pa martuar!Ata qe nuk mund te martohen se u ka ra nataliteti ,u rafte ende me shume,turren nga Shqipria te gjejn nuse
Kushedi sa here e shan, se kan ne gjak me i sha shqiptart ata![]()
1.Fukara e krenar nuk ekziston.
2.Fukarane thone pleqte se don as Zoti e lere me njerezit.
3.Varferia nuk eshte antivetmi dhe ne kete rast me mire i vetmuar e i pasur se i vetmuar e fukara.
4.Kjo eshte pasoje e varferise ekstreme.
5.Edhe kjo eshte pasoje e varferise ,pamundesise per tu shkolluar.
6.Prape me mire i burgosur e i pasur se i burgosur fukara.
Keshtu qe zoteri Angmokio ,te jesh fukara ne kete bote eshte mallkimi me keq qe mund ti ndodh nje njeriu ,perveq vdekjes dhe ndonje semundje te pasherueshme. !
jo moj pink. sa veshtiresi ke te me kuptosh. nuk ishte puna per ca kokrra.
nuk jam kundra lidhjeve me te huaj/a. une vehte nuk jam lidhur ndonjehere me vajza shqiptare, por vetem me te huaja. une nuk e kam problem te marr kineze, indiane apo braziliane. mjafton qe ta dua dhe te me doje.
lexoje pak ate firmen time dhe do kuptosh shume.
futa ne mes zhdukjen e asimilimin, pasi ti nuk po dije gje me te keqe se varferia.
turku na la ne varferi (gje e keqe), por nje gje me e keqe qe do kish mundur te na bente, por nuk na e beri, ishte qe te na asimilonte, te na zhdukte gjuhen dhe zakonet shqiptare...
varferia eshte nje e keqe me e vogel.
p.s. turku per 500 vjet nuk beri ate qe beri greku ne cameri. lexo pak fishten. ai ka qene edhe prift, por ne shqiptaret duam te jeme "me te kshtene se papa" themi ne shkoder.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 03-08-2012 mė 18:30
Vasudhaiva Kutumbakam
Prifti katolik proturk?!!
Nuk besoj ,keto shkrime jane nga zemra e plaste siq thome ne kendej ...
Nje pyetje kam per ty ,pse nuk qendrove ne Shqiperi fukara ku do qendroje shqiptar me nipa e sternipa por ike ne perendim ku per femijet e nipat e tu mundesia e asimilimit eshte e pashmangshme ne te ardhmen??!!!
Turqia nuk na ka sjelle asnje te mire ,kur do ta kuptoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
informohu se nga vjen ky shkrim i fishtes pastaj fol... KE GJE PER TA KUNDERSHTUAR???
edhe sikur te kisha qendruar ne shqiperi, nuk do kisha qene fukara, pasi per fat te mire, familja ime ka gjendje te mire ekonomike.
sikur te kisha ndenjur ne shqiperi, ndoshta do kisha pasur me shume para se c'kam tani.
nuk i bej llogarite sic i ben ti (kete po le te kuptosh). pra nuk vrapoj pas parase. di te gjej lumturine ne menyra te tjera.
hahahahah. nuk e kemi ne kufi??? nuk e kemi ne kufi sot.
i ke parasysh kufinjte e perandorise osmane ti?
Vasudhaiva Kutumbakam
Pse nuk u perpoq thua ti?! Mos shko shume larg. Trecereku i shqiptareve te lindur ne fillim te 1900 ishin analfabet. Thua zgjodhen te mos mesonin te shkruanin gjuhen shqipe? Dija per nder atyre prifterinjve qe gjuha shqipe nuk u zhduk fare, se dhe ne sot do flisnim turqisht. Ti ke ik nga qejfi jashte dhe nuk shoqerohesh me shqiptar. Ti po asimilohesh me deshire, lol, me keq se ato qe e bejne per nje cope buke.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 03-08-2012 mė 19:29
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt