Close
Faqja 34 prej 34 FillimFillim ... 24323334
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 335 prej 335
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Mos u ndje fare i nderuar sepse ne jeten reale "njihem" si demaskuese genjeshtaresh patologjik
    Njoh disa te tille si ty ....
    ke jete reale???
    vertete? mahnitese kjo. jo per gje, por ngaqe mbake mend te gjitha """genjeshtrat""" qe kam shkruar rreth vehtes ne 3 vite forum...

p.s. cilat jane genjeshtrat? qe me pelqen te eksploroj boten? relativisht e vertete pasi deri tani kam qene ne 24 shtete nder 4 kontinente. kam postuar edhe foto ne nenforumet e fotove
    qe flas 5 gjuhe? besoj se shpesh here nga gazetat qe kam cituar, e kam provuar kete gje.
    qe jam i gjate 2m? me kane bere edhe te postoj nje foto te kartes se identitet.
    kot se koti te njihkan si demaskuesgenjeshtaresh patologjike. qenke e deshtuar ne kete "profesion".
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    na cat bi.then me kte temė..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    na cat bi.then me kte temė..
    Ske faj ti jo...

Tek ne thone; duhet te ringjallet Hitleri edhe nje here qe te perfundoj punen e tij te pa kryer...

Kurse ne Shqiperi vertete duhet te ringjallet Enveri, ose te lind nje i ngjashem me te...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    ke jete reale???
    vertete? mahnitese kjo. jo per gje, por ngaqe mbake mend te gjitha """genjeshtrat""" qe kam shkruar rreth vehtes ne 3 vite forum...

p.s. cilat jane genjeshtrat? qe me pelqen te eksploroj boten? relativisht e vertete pasi deri tani kam qene ne 24 shtete nder 4 kontinente. kam postuar edhe foto ne nenforumet e fotove
    qe flas 5 gjuhe? besoj se shpesh here nga gazetat qe kam cituar, e kam provuar kete gje.
    qe jam i gjate 2m? me kane bere edhe te postoj nje foto te kartes se identitet.
    kot se koti te njihkan si demaskuesgenjeshtaresh patologjike. qenke e deshtuar ne kete "profesion".
    Natyrisht se kam jete reale ,krahasojme numrin e postimeve
    Ndonese ky debat eskaloi ne nje fare menyre ,dhe te jesh i sigurt se nuk ka asgje personale ,ti ndoshta mund te jesh ashtu siq e pershkruan vehten por nuk permenden keto vecuri gati se ne secilin postim .Edhe une kam shetit ndonese jo sa ti(13 shtete dhe 3 kontinente) dhe cka eshte me e rendesshme keto i kam bere ne cilesine e turistit dhe nga Kosova ,kam jeten qe ne Kosove eshte per tu patur zili ,nga pamja fizike konsiderohem e bukur por mua nuk me pelqen te mburrem ....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Te jap verejtje serioze, nese diskuton me mua, cfaredo diskutimi te jete ai, te lutem mos me quaj turkofil me u kuptuam?? Sepse me ofendon rende, kurse une flas vetem realitetin dhe asgje tjeter pos tij. Sikur te mveshja une ndonje FILI si do te dukej ty? A do te ndiheshe rehat sikur te quaja une serbofile? Jo nuk do te ndiheshe, sepse mendoj qe nuk je e tille. Me e mira eshte qe te mos jemi nen pushtimin e askujt, por cfare te besh, shqipetari eshte mesuar te jete cdo here i pushtuar, kjo i eshte bere normale dhe e natyrshme sa qe kane filluar edhe te zgjedhin pushtuesit, ky do te ishte me i mire te na pushtonte, kurse ai tjetri me i keq...!!!! Eshte per t'u habitur apo jo! Une them se ne kemi armiq Francezet dhe per kete jam mese i bindur, kjo mbeshtetja qe franca ka filluar te na e jap koheve te fundit eshte vetem formalitet, ose me mire te themi 'detyrim' nga fuqia boterore 'Amerike'. Ndersa miqet tani nuk po i permend fare.

Ps. tani sllavet na llogarisin si zionista, neve shqipetareve te Kosoves. Tani, n'kofsh bektesh merre vesh...!
    Nuk mund te jete patriot personi qe nuk i pengon e aq me pak perkrah azanin(kopjen e shemtuar operistike) 5 here ne dite ne gjuhe te huaj.Ne sjemi patriot ,mund te mashtrojme vehten por me mashtrim skemi bere gje ,gjermanet para 5 shekujsh perkthyen biblen ne gjuhe e tyre....
    Sllavet na konsiderojne zionista??!
    SI kemi qejf ti bejme qejfin vehtes hahhahah
    Nuk e di a e ke pare nje dokumentar per Millosheviqin ,ku thoshte luften e Kosoves e finacuan portieret e FIVE AVENYE ,me thuaj njihen hebrenjet si portiere ,bukepjekes e qebaptor??!!

Faqja 34 prej 34 FillimFillim ... 24323334

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •