Close
Faqja 25 prej 34 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 335
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    S'doja fare te hyja ne kete teme,se te tilla tema jane vetem per zenka,por me ty e di qe s'do zihem ndaj dua te te bej nje pyetje: ti je kunder ketyre martesave se serbi eshte armiku yne,apo ke hallin e diferences se moshes?
    ne fakt korazon un jam kundra cdo martese me jo shqiptar sidomos serb e grek dhe rraca jo te bardha
    por kur kto martesa ndodhin me deshir nuk me bohet vone se se kush i din vete punet e veta

kurse kto rastet qe pleqt serb po pagujn per vajza shqiptare sa gjysma e tyne ne mosh me duket krim.

dhe fajtoret kryesor jan prindrit e vajzave pastaj kto organizatat qe merren me kto pune.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Citim Postuar mė parė nga Ziti Lexo Postimin
    ik mor extremist
    ti je anti-shqiptar
    Gabohesh Zeqir, une jam shqiptar i paster ne shpirt e ne gjak. Shqiperia me driten e Zotit do te behet perfudimisht e shqiptareve te vertete edhe pse me quan apo jo shqiptar.
    Une i drejtohem shqiptareve vetem, mos "fut hundet" kur nuk ndeihesh aq me teper kur nuk je i tille.
    Paqe!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Ca ka me te keqe se varferia o Admiral?????????
    c'pyetje. mendoja se vetem ajo me siper nuk e kuptonte, por qenkan disa.

zhdukja si popull. dmth ASIMILIMI eshte shume me i keq se varferia.

ti do pelqeje me shume te ishim asimiluar nga greket psh??? do kishim qene pak me te pasur, por do kishim folur greqisht.
    Vasudhaiva Kutumbakam

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Zhdukja????? Asimilimi? Per ca kokrra, gjithe ky shqetesim?! Po per ato qindra, mijera qe Jane martuar ne Italy, France, USA, Angli, Australia, Canada, Germany etc etc ca ke per te thene??!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Gabohesh Zeqir, une jam shqiptar i paster ne shpirt e ne gjak. Shqiperia me driten e Zotit do te behet perfudimisht e shqiptareve te vertete edhe pse me quan apo jo shqiptar.
    Une i drejtohem shqiptareve vetem, mos "fut hundet" kur nuk ndeihesh aq me teper kur nuk je i tille.
    Si the Shqiperia do te behet e Shqiptareve?

Po pse e kujt eshte Shqiperia tani a nuk eshte e Shqiptareve?

Ik o kokerr Serbi , ik e mos na trego Shqiptarine tate se ska kush nevoje per te.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Po qe nuk kemi simpati per turqit e arabet kjo nuk diskutohet, por c'te shtyn te mendosh qe duhet te kemi simpati per serbet?! Juve ju ka shpelare feja trute! E do vrasesin e shqiptare vetem se paska besimin tend?! Te pakten mos u shprehni kaq hapur si antikombetar ne nje forum shqiptar. Se mos ke ngaterru forumin, Lol?!
    Per cfare "simpatie" po flet o mia@?
    Nuk mund te gjykojme nje vajze shqiptare ne shek e XXl pse u martua me nje serb. Kete e kane bere shqiptaret shekuj e shekuj me pare, nuk eshte ndonje lajm sensacional, ndersa nje rast i vetem marteseje shqiptare kristiane me turk do te quhej me gjithe mend i tille.
    Feja e njeriut t'i lan, ti pastron, t'i mban ne vend trute keshtu ka bere historikisht.
    Kush mendim i shprehur te ndihmoi te dalesh ne konkluzionin se duhet te kemi simpati per serbet? E kam theksuar dhe me pare,serbet na i pruri historia ne nje vend dhe per hir te se ardhmes duhet te bejme te pamunduren te kemi mardhenie paqesore me ta edhe pse nuk jane engjej.
    Sa per "antikombetar" qe me cileson, informohu me pare per kombin e eja me thuaj per antikombin. Nuk kam ngaterruar forumin te jeni e bindur, dhe nese, nuk kam ngaterruar postimin te pakten.
    Paqe!
    Paqe!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-06-2012
    Postime
    199
    Cfare pasurie shifni ne ta , kinse nga varferia iken
    Ne Shqiperi shume me mire jetojne ata me te varferit se keto vajza qe shkuan per Serb .

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Si the Shqiperia do te behet e Shqiptareve?

Po pse e kujt eshte Shqiperia tani a nuk eshte e Shqiptareve?

Ik o kokerr Serbi , ik e mos na trego Shqiptarine tate se ska kush nevoje per te.
    Perderisa ne trojet shqiptare ekzistojne mbeturina turko-afgane, gabelo-egjiptiane(figurativisht e perkedhelur) qe po semurin token tone e qe i thone vehtes shqiptare, Shqiperia nuk eshte e shqiptareve (simbol).
    Ti plako c'te duhet me punet e shqiptareve, apo "dasem eshte, hajde te hame ndonje kocke....."
    Paqe!
    Paqe!

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga Blizoo Lexo Postimin
    Cfare pasurie shifni ne ta , kinse nga varferia iken http://www.youtube.com/watch?v=QSDyJBcBnco
    Ne Shqiperi shume me mire jetojne ata me te varferit se keto vajza qe shkuan per Serb .
    I kane mare hua ca para,vetem sa ti blejn ato femra tani kur i marrin i qojne me bart dru ne mal

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Po cfar grini sallat kot me kot .jo u martu ,jo su martu me serb, kush eshte me shqiptar ,e kush me atdhetar,
    nuk dua ta ul si njeri ate vajzen qe u martua me serb,por flet vete intervista.nji viktim e radhes...si shum
    femra te tjera shqiptare,

Faqja 25 prej 34 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •