Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 40
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Darius, e ndoqa ceremonine dhe analizova gjithe ato elemente qe u shfaqe dhe mjaftonte nje shikim i detajuar tek tema qe ke hapur ti ne lidhje me ceshtjen ne fjale dhe bera kete analize te shkurter.
    -Mbi bazen e cilave njohuri analizove gjithe ato elemente?
    -Pas analizes qe bere cili ishte perfundimi i interpretimit qe bere?
    -Po mire, ku qendroka e keqja se masonet paskan bere skenarin e lojerave olimpike?
    -Si na perbeka kjo gje nje "problem nderkombetar"?
    -E ke idene se sa i detyrohet njerezimi pikerisht atyre mendjeve te ndritura masone qe kane luftuar dhe jane martirizuar qe ti sot te kesh mundesine me lirine tende te plote te informohesh mbi çdo gje dhe te ndriçosh mendjen?

Keto temat me masone jane bere boze fare, permenden pa piken e lidhjes vend e pa vend.

Do ta shikoj videon e hapjes dhe do ta zberthej une simboliken qe fshihet pas, te shohim nese eshte "e erret" apo "e ndritur"
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 03-08-2012 më 11:16

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Po i ipet me shume rendesi se qe duhet ketyre gjerave . Nese vertet ka konspiraci te nivelit boterore ,ateher si ka mundesi qe gjithe njerzimi po i di sekretet e tyre ?

Njerzit duke u marre mas ketyre gjerave (me qellim te ketyre) po largohen nga rruga e vertet qe duhet ndjekur .
    Njerzimi per mrekulli po ndjek rrugen qe jane duke e shtruar keta .
    E vertete.

Per injorancen nuk duhet te egzistoje asnje lloj meshire. Kusht i domosdoshem dhe i pazevendesueshem per lirine individuale eshte pergjegjesia individuale. Te papergjegjshmit nuk mund te jene te lire, nuk jane, dhe nuk e meritojne te jene, prandaj njerezimi ndjek rrugen e shtruar per ta, dhe nese rruga çon ne gremine atehere ashtu qofte sepse dikush duhet te mendoje per nje tufe delesh pa tru dhe jashte kontrollit per me teper qe shumohen si parazite mbi faqen e dheut.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    U demaskuan sërish "illuminatët" në internet ë?
    Si s'lodhen njerëzit duke shpërndarë frikë kot më kot, krijo paranoja, demasko gjasme plane satanike masonike që së shpejti jo vetëm do bëjnë kasaphanë botën, e ku di unë se çfarë satanërirash të tjera. Tani me pas frikë me pa edhe një fëmijë me akullore me kaush në dorë, se me siguri ai kaushi ka për të dalë simbol illuminatësh.

P.S: Që mos të harroj; mos shihni më shfaqje madhështore me stil artistik, se me siguri ka në të konspiracion; mos dëgjoni më Bach se ka qenë rosenkreuz – rrjedhimisht muzika e tij ishte nga gjemometria e shenjtë e satanait; mos bëni gabim kot kshu të shihni edhe padashje ndonjë nga tre operat më madhështore: Magic Flute, Fidelio dhe Parsifal sepse janë me rituale masonësh; mos vizitoni qytete europiane me arkitekturë të veçantë sepse janë krijuar nga masonët satanist me simbole të tyre; mos bëni gabim të shkoni në biblioteka sepse shumica e autorëve më të mëdhenj të njerëzimit kanë qenë mason – kështu që do influencoheni nga mësimet e tyre djallëzore.
    Mos përdorni "këtë" e "atë", sepse shumica prej tyre i kemi nga masonët...dhe domosdo kanë simbolet e tyre në shpikjet dhe veprat që na i kanë dhënë kështu "qofte te daja".
    E shihni sa dëm i kanë sjellur njerëzimit këta satanistat apo jo?
    Kushedi çfarë hataje na pret në vazhdim...brrrrrrrr fillova edhe unë të trembem si ata fëmijët e vegjël në krevat tek shfaqja aty.
    Bukur fare ke fol Yes

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Gomarlliku nuk ka brire !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    243

Thumbs down

Në rregull bre burra!

Nëse këto janë vetëm konspiraci,
    atëherë a ka mundësi këtu një njeri
    i mençur të i interpretojë simbolizimet
    e ritualit të hapjes së lojrave olimpike?

Ato me siguri përcjellin një mesazh? A apo?
    Cilin mesazh mesazh të dreqit?

Unë për vete ose jam qorruar ose diçka këtu s'është
    në rregull: unë këtu diçka të mirë nuk pashë!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ajo hapja ishte nje cik weird ne fakt. lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 03-08-2012 më 12:35
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    T'pakten kte show qe beri Mbretria Bashkuar, ne shqiptaret nuk mund ta bejme edhe 800 mije vjet!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    -Mbi bazen e cilave njohuri analizove gjithe ato elemente?
    -Pas analizes qe bere cili ishte perfundimi i interpretimit qe bere?
    -Po mire, ku qendroka e keqja se masonet paskan bere skenarin e lojerave olimpike?
    -Si na perbeka kjo gje nje "problem nderkombetar"?
    -E ke idene se sa i detyrohet njerezimi pikerisht atyre mendjeve te ndritura masone qe kane luftuar dhe jane martirizuar qe ti sot te kesh mundesine me lirine tende te plote te informohesh mbi çdo gje dhe te ndriçosh mendjen?

Keto temat me masone jane bere boze fare, permenden pa piken e lidhjes vend e pa vend.

Do ta shikoj videon e hapjes dhe do ta zberthej une simboliken qe fshihet pas, te shohim nese eshte "e erret" apo "e ndritur"
    Dallon ideologjia e përkrahësit dhe kundërshtarit të një fenomeni të çfardollojshëm shoqëror, në këtë rast ti si përkrahës ke të drejt me zbërthimin tënd, mirëpo un jo, ndërsa arsyet pse nuk përkrahë gjërat të tilla janë të shumta dhe më të mëdha në numër se arsyet për ti përkrahur.

kiss
    Sui generis

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    U demaskuan sërish "illuminatët" në internet ë?
    Si s'lodhen njerëzit duke shpërndarë frikë kot më kot, krijo paranoja, demasko gjasme plane satanike masonike që së shpejti jo vetëm do bëjnë kasaphanë botën, e ku di unë se çfarë satanërirash të tjera. Tani me pas frikë me pa edhe një fëmijë me akullore me kaush në dorë, se me siguri ai kaushi ka për të dalë simbol illuminatësh.

P.S: Që mos të harroj; mos shihni më shfaqje madhështore me stil artistik, se me siguri ka në të konspiracion; mos dëgjoni më Bach se ka qenë rosenkreuz – rrjedhimisht muzika e tij ishte nga gjemometria e shenjtë e satanait; mos bëni gabim kot kshu të shihni edhe padashje ndonjë nga tre operat më madhështore: Magic Flute, Fidelio dhe Parsifal sepse janë me rituale masonësh; mos vizitoni qytete europiane me arkitekturë të veçantë sepse janë krijuar nga masonët satanist me simbole të tyre; mos bëni gabim të shkoni në biblioteka sepse shumica e autorëve më të mëdhenj të njerëzimit kanë qenë mason – kështu që do influencoheni nga mësimet e tyre djallëzore.
    Mos përdorni "këtë" e "atë", sepse shumica prej tyre i kemi nga masonët...dhe domosdo kanë simbolet e tyre në shpikjet dhe veprat që na i kanë dhënë kështu "qofte te daja".
    E shihni sa dëm i kanë sjellur njerëzimit këta satanistat apo jo?
    Kushedi çfarë hataje na pret në vazhdim...brrrrrrrr fillova edhe unë të trembem si ata fëmijët e vegjël në krevat tek shfaqja aty.
    Ti zonjushe mos u mundo te fshehish te verteten, me siguri qe je Masokiste (pardon) Masoniste dhe ti !
    Cdo gje eshte relative...

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    eshte ne mode qo pune nashti..

djaj dreqen vampira kafka shtriga kudo.. ne mullaqe grash ne krah djemsh ne buz e vesh gocash ne bluza e mbathje rinije .. ne filmat lume qe prodhon amerika sot.. ne libra e reklama e kudo e kudo..
    a eshte qo pun masonikesh a cfar nje dreq e di..
    deri ne programet e femijve te vegjel po avullojne diznejt filma per kalamaqer e po shtohen filmat me vampira kinse per shtatur per femijet..
    dhe neper forume mijra shkipo dallohen qe adhurojne scorpiona e kulshedra.. e tjera marrina..
    cfletova rastesisht librin e matematikes se nje nxenesi ne suedi i klases se 4 a 5 fillore..
    ishin ca probleme..
    shoqeroheshin me figura..
    sa gjarperinj jan tek koshi.. pyetej..
    sa sfurqe lalucerisht.. (ose akrepa.scorpiona) ka tek ajo ferra..
    sa dritare ka gjithsej ne 7 kullat e keshtjelles se drakules.. e ne figur dukej keshtjella e frikshme..

a smundeshin profesoret suedeze te teksteve ti benin problemat me zogj pule a me veze a me lepurusha.. a me molle dardha e lope..por patjater me sfurqe e penxheret vampiresh te drakules se transilvanise..
    mundeshin..mirpo..duket qarte qe ka nji direktiv te fuqishme qe tu a mballose gjeneratave te reja shemtinë..sadizmen.. vampirizmen.. e tjera idiotesira por qe duket qe nuku prodhohen nga idiotlliku por nga nje "dore" qe dirigjon..

pra ka nje loj ne kte mes..

cfar e si e qysh.. spo kuptoj gjë..

londra e provoj.. se cfar edukate i ka marre rinija e ktyre dekadave..kur mijra te tille e ben londren mu.t e zjarr para ca kohesh..

e provoj tirana kur cakejt e ps-se sollen mijra sadiste nga an e anes e rrahen barbarisht policine e shtetit.. e ne kte forum mijra e mijra antaresh vetem nje brar i ka denuar barbarite.. e atij qe te dashures se tij te bukures rudine ja ka shkermoqur dhembet qindra here..
    mirpo pikerisht ai monster..pra edvinua eshte sot idoli i gjith zyshave te tiranes e i gjith vajzave qe nga shkodra gjer ne vlore..qe nga durrsi ne prishtin e delvin..

ki eshte realiteti or pis milet..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 04-08-2012 më 03:19

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •