Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 40
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Nuk ka mundesi qe Brari te mos perfshije PS edhe tek temat masonike lol

Xfile eshte per tu habitur se si ka mundesi njerzimi te shkoje kaq thelle ne injorance ne kohen e zbulimeve te medha shkencore . Shumica jane bere njohes te qeshtjeve masonike me 2 libra te lexuar konspirativ dhe turr te behen fetare lol

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    243
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Nuk ka mundesi qe Brari te mos perfshije PS edhe tek temat masonike lol

Xfile eshte per tu habitur se si ka mundesi njerzimi te shkoje kaq thelle ne injorance ne kohen e zbulimeve te medha shkencore . Shumica jane bere njohes te qeshtjeve masonike me 2 libra te lexuar konspirativ dhe turr te behen fetare lol
    E çka paska t'bëje kjo me zbulimet shkencore?

Dhe po cilat qenkat ato zbulime????

Më thuaj edhe një:

Athua ne jemi mëbudallenj apo ata që po krijojnë ende luftëra
    mu në kohën e këtyre zbulimeve që përmende???
    Ndryshuar për herë të fundit nga ricky_ch : 04-08-2012 më 03:40

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    eshte ne mode qo pune nashti..

djaj dreqen vampira kafka shtriga kudo.. ne mullaqe grash ne krah djemsh ne buz e vesh gocash ne bluza e mbathje rinije .. ne filmat lume qe prodhon amerika sot.. ne libra e reklama e kudo e kudo..
    a eshte qo pun masonikesh a cfar nje dreq e di..
    deri ne programet e femijve te vegjel po avullojne diznejt filma per kalamaqer e po shtohen filmat me vampira kinse per shtatur per femijet..
    dhe neper forume mijra shkipo dallohen qe adhurojne scorpiona e kulshedra.. e tjera marrina..
    cfletova rastesisht librin e matematikes se nje nxenesi ne suedi i klases se 4 a 5 fillore..
    ishin ca probleme..
    shoqeroheshin me figura..
    sa gjarperinj jan tek koshi.. pyetej..
    sa sfurqe lalucerisht.. (ose akrepa.scorpiona) ka tek ajo ferra..
    sa dritare ka gjithsej ne 7 kullat e keshtjelles se drakules.. e ne figur dukej keshtjella e frikshme..

a smundeshin profesoret suedeze te teksteve ti benin problemat me zogj pule a me veze a me lepurusha.. a me molle dardha e lope..por patjater me sfurqe e penxheret vampiresh te drakules se transilvanise..
    mundeshin..mirpo..duket qarte qe ka nji direktiv te fuqishme qe tu a mballose gjeneratave te reja shemtinë..sadizmen.. vampirizmen.. e tjera idiotesira por qe duket qe nuku prodhohen nga idiotlliku por nga nje "dore" qe dirigjon..

pra ka nje loj ne kte mes..

cfar e si e qysh.. spo kuptoj gjë..

londra e provoj.. se cfar edukate i ka marre rinija e ktyre dekadave..kur mijra te tille e ben londren mu.t e zjarr para ca kohesh..

e provoj tirana kur cakejt e ps-se sollen mijra sadiste nga an e anes e rrahen barbarisht policine e shtetit.. e ne kte forum mijra e mijra antaresh vetem nje brar i ka denuar barbarite.. e atij qe te dashures se tij te bukures rudine ja ka shkermoqur dhembet qindra here..
    mirpo pikerisht ai monster..pra edvinua eshte sot idoli i gjith zyshave te tiranes e i gjith vajzave qe nga shkodra gjer ne vlore..qe nga durrsi ne prishtin e delvin..

ki eshte realiteti or pis milet..
    ik ore plere se s'ka lidhje fukaralleku der ne palce i popullit shqiptar dhe dalja e tyre ne shesh, me protestat e londres dhe me keto sekte.. shqiptari po vuan per buk per momentin. jo per mireqenje shpirtetore. pocaqi burre lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Une se pashe fare ceremonine keshtuqe konspiracia sme ze mua fare
    Me thane qe koreografine e kishte bere danny, director i njohur britanez .
    Njerezve ne pergjithesi i kishte pelqyer shume.
    Britanezet jane cik teatriak nga vet natyra , prandaj e kishin bere hapjen ne menyre te tille.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    U demaskuan sërish "illuminatët" në internet ë?
    Si s'lodhen njerëzit duke shpërndarë frikë kot më kot, krijo paranoja, demasko gjasme plane satanike masonike që së shpejti jo vetëm do bëjnë kasaphanë botën, e ku di unë se çfarë satanërirash të tjera. Tani me pas frikë me pa edhe një fëmijë me akullore me kaush në dorë, se me siguri ai kaushi ka për të dalë simbol illuminatësh.

P.S: Që mos të harroj; mos shihni më shfaqje madhështore me stil artistik, se me siguri ka në të konspiracion; mos dëgjoni më Bach se ka qenë rosenkreuz – rrjedhimisht muzika e tij ishte nga gjemometria e shenjtë e satanait; mos bëni gabim kot kshu të shihni edhe padashje ndonjë nga tre operat më madhështore: Magic Flute, Fidelio dhe Parsifal sepse janë me rituale masonësh; mos vizitoni qytete europiane me arkitekturë të veçantë sepse janë krijuar nga masonët satanist me simbole të tyre; mos bëni gabim të shkoni në biblioteka sepse shumica e autorëve më të mëdhenj të njerëzimit kanë qenë mason – kështu që do influencoheni nga mësimet e tyre djallëzore.
    Mos përdorni "këtë" e "atë", sepse shumica prej tyre i kemi nga masonët...dhe domosdo kanë simbolet e tyre në shpikjet dhe veprat që na i kanë dhënë kështu "qofte te daja".
    E shihni sa dëm i kanë sjellur njerëzimit këta satanistat apo jo?
    Kushedi çfarë hataje na pret në vazhdim...brrrrrrrr fillova edhe unë të trembem si ata fëmijët e vegjël në krevat tek shfaqja aty.
    pershendetje

meqe e ke ndare ne dy pjese postimin tend

ne pjesen e pare ja ke fut kot sepse dihet boterisht qe ne londer ndodhet nje nga kater llozhat masonike me te fuqishme ne bote nje tjeter ndodhet ne france dhe dy te tjera ndodhen ne amerike usa,keto kater entitete negative kushtezojne jetet tona ne sferen individuale dhe shoqerore ne format nga me te ndryshme,ne lidhje me ceremonine e hapjes shtypi boteror u mjaftua duke thene se ishin "shume britanike" SEPSE NUK THONIN DOT QE ISHIN SHUME MASONIKE

ps per pjesen e dyte je ne rregull
    Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 04-08-2012 më 05:35

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga ricky_ch Lexo Postimin
    E çka paska t'bëje kjo me zbulimet shkencore?

Dhe po cilat qenkat ato zbulime????

Më thuaj edhe një:

Athua ne jemi mëbudallenj apo ata që po krijojnë ende luftëra
    mu në kohën e këtyre zbulimeve që përmende???
    E lidha tek shkrimi i xfile kupton ?

Injoranca ne nivel global eshte duke kap maja alarmante , njerzit i kap histeria nese nuk kan iphone , ipad , nese nuk shkojne deti , njerzit behen me shume fetare ose shthurren krejt , dy ekstreme qe ne dite te sodit jane mese te dukshme ....gjithe keto perbejne INJORANCE

Ata bejne luftera pershkak te budallallekut te shumices .

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Ti qumeshtori dhe ti x-files perse nuk ndejtet fetara, meqe se paskeni problem tju terrheqin prej hundesh masonet? lol

A sishte rebelizmi ne shpirtrat e juaja qe u bete renegade fillimisht, apo u kthyet edhe ju se qeni dele te buta por me tjeter bari kesaj rradhe?

lol

Ju skeni per te gjet ndonjehere karar, believe me .

Filluan ato klasiket fare tani: "kaq mund të them...kam arsyet e mia që e kuptova menjëherë se për çfarë planesh bëhej fjalë...simbole djallëzore...luftra dhe vdekje masive që na presin...terror psikologjik...shih pak këtë dhe nxjerri vetë përfundimet se unë s'mund të them më tepër se pastaj do kuptohej se jam i infiltruar në Llozhë dhe i di mirë këto punë..." :P

-Unë s'i mbroj masonët dhe s'kam ndonjë interes ta bëj, por kam sadopak mirënjohje për ata Mendjendritur, njerëz të mëdhenj që i kanë sjellë zhvillimin njerëzimit në të gjitha fushat epokë pas epoke. Shumica e tyre masonë prej vërteti kanë qenë, dhe janë aq shummmmmmmmmëëëëëëë!!

Meqë masonë këtej s'kemi vërdallë në forum, por paskemi antimasonë dekonspirues të zotë të simboleve dhe ritualeve të tyre që janë mbushur faqet e internetit me to dhe bisedat e kafeneve, si thoni t'ua japim fjalën ndonjë Masoni se çfarë mendon për temën tonë:

Postuar më parë nga REYNOLD E. BLIGHT 33 degree
    We strive to clothe our highest thought with verbal
    trappings that our brother may see and understand; and when we
    would describe a saint he sees a demon; and when we would present a wise man he beholds a fool. "Fie upon you," he cries; "thou, too, art a fool."

So wisdom drapes her truth with symbolism, and covers her insight
    with allegory. Creeds, rituals, poems are parables and symbols.
    The ignorant take them literally and build for themselves prison
    houses of words and with bitter speech and bitterer taunt denounce
    those who will not join them in the dungeon
    . Before the rapt
    vision of the seer, dogma and ceremony, legend and trope dissolve
    and fade, and he sees behind the fact the truth, behind the symbol
    the Reality.
    Through the shadow shines ever the Perfect Light.
    Postuar më pare nga M.P.Hall 33 degree
    All true Masons know that their work is not secret, but they
    realize that it must remain unknown to all who do not live the true
    Masonic life. Yet if the so-called secrets of Freemasonry were
    shouted from the housetops, the Fraternity would be absolutely
    safe; for certain spiritual qualities are necessary before the real
    Masonic secrets can be understood by the brethren themselves.
    ...
    Only those who have been weighed in the balance and found to be true, upright, and square have prepared themselves by their own growth to appreciate the inner meanings of their Craft. To the rest of their brethren within or without the lodge their sacred rituals must remain, as Shakespeare might have said, "Words, words, words."

Meqë jeni kaq shumë të shqetësuar për fatet e botës, dhe s'iu intereson së pari të dilni para pasqyrës dhe të shihni fytyrën tuaj aty dhe jo të komshiut, harroni që njerëzimi ka qenë gjithmonë në luftë me njëri tjetrin, dhe mjaft drejtuat gishtin drejt masonëve. Ja ç'thotë edhe një mason tjetër si i madhi Volter në lidhje me këtë:

Postuar më pare nga Voltaire në veprën Candide:
    “Do you think,” said Candide, “that mankind always massacred
    one another as they do now? Were they always guilty of lies, fraud,
    treachery, ingratitude, inconstancy, envy, ambition, and cruelty? Were
    they always thieves, fools, cowards, gluttons, drunkards, misers,
    calumniators, debauchees, fanatics, and hypocrites?”
    “Do you believe,” said Martin, “that hawks have always been
    accustomed to eat pigeons when they came in their way?”
    “Doubtless,” said Candide.
    “Well then,” replied Martin, “if hawks have always had the same
    nature, why should you pretend that mankind change theirs?”
    “Oh,” said Candide, “there is a great deal of difference; for free
    will
    Ja pra, e keni atë free will-vullnetin e lirë, dhe për çfarë e përdorni? Nëse doni ta bëni botën më të mire se këta satanistët masonë; çfarë prisni? Bëjeni, e keni vullnetin e lirë...por tadaaaa... filloni nga vetja më mirë.

Është shumë e thjeshtë të gjykosh fatet e njerëzimit ulur në një karrige duke bërë postime në forum, pa e ditur mire arsyet e vërteta, e duke bërë ëngjëllushë që shqetësoheni për terrore dhe vrasje të ardhshme.
    Ah...ja ç'thotë sërish ky masoni Voltaire:
    Postuar më pare nga Voltaire në veprën Candide:
    In short,
    this world is nothing but one continued scene of civil war.”
    “Yes,” said Candide, “and I have seen worse than all that; and yet
    a learned man, who had the misfortune to be hanged, taught me that
    everything was marvelously well, and that these evils you are speaking
    of were only so many shades in a beautiful picture.”
    P.S: Se mos të bëj gabim njeri të dhurojë ndonjë tufë lulesh me mimoza (acacia) sepse ka simbolikë masone
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fleur Blanche : 04-08-2012 më 07:08

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    eshte ne mode qo pune nashti..

djaj dreqen vampira kafka shtriga kudo.. ne mullaqe grash ne krah djemsh ne buz e vesh gocash ne bluza e mbathje rinije .. ne filmat lume qe prodhon amerika sot.. ne libra e reklama e kudo e kudo..
    a eshte qo pun masonikesh a cfar nje dreq e di..
    deri ne programet e femijve te vegjel po avullojne diznejt filma per kalamaqer e po shtohen filmat me vampira kinse per shtatur per femijet..
    dhe neper forume mijra shkipo dallohen qe adhurojne scorpiona e kulshedra.. e tjera marrina..
    cfletova rastesisht librin e matematikes se nje nxenesi ne suedi i klases se 4 a 5 fillore..
    ishin ca probleme..
    shoqeroheshin me figura..
    sa gjarperinj jan tek koshi.. pyetej..
    sa sfurqe lalucerisht.. (ose akrepa.scorpiona) ka tek ajo ferra..
    sa dritare ka gjithsej ne 7 kullat e keshtjelles se drakules.. e ne figur dukej keshtjella e frikshme..

a smundeshin profesoret suedeze te teksteve ti benin problemat me zogj pule a me veze a me lepurusha.. a me molle dardha e lope..por patjater me sfurqe e penxheret vampiresh te drakules se transilvanise..
    mundeshin..mirpo..duket qarte qe ka nji direktiv te fuqishme qe tu a mballose gjeneratave te reja shemtinë..sadizmen.. vampirizmen.. e tjera idiotesira por qe duket qe nuku prodhohen nga idiotlliku por nga nje "dore" qe dirigjon..

pra ka nje loj ne kte mes..

cfar e si e qysh.. spo kuptoj gjë..

londra e provoj.. se cfar edukate i ka marre rinija e ktyre dekadave..kur mijra te tille e ben londren mu.t e zjarr para ca kohesh..

e provoj tirana kur cakejt e ps-se sollen mijra sadiste nga an e anes e rrahen barbarisht policine e shtetit.. e ne kte forum mijra e mijra antaresh vetem nje brar i ka denuar barbarite.. e atij qe te dashures se tij te bukures rudine ja ka shkermoqur dhembet qindra here..
    mirpo pikerisht ai monster..pra edvinua eshte sot idoli i gjith zyshave te tiranes e i gjith vajzave qe nga shkodra gjer ne vlore..qe nga durrsi ne prishtin e delvin..

ki eshte realiteti or pis milet..

Ti te kenaq kur i shpjegon ndonjehere gjerat.
    Eshte mese e vertete kjo qe pershkruajte, sepse edhe mua me ra para disa kohesh nje liber i fillores (primary school) nje dite ketu edhe vetem figura me gogola shifje tek ato tekste ku kishte figura apo piktura ne te.

Eshte mese e vertete se dicka po e dirigjon rrjedhen e jeteses ne shume vende te botes sepse ndryshe nuk ka sesi te shpjegohen te tilla fenomene.

Une historikisht kam qene kundra konspiracive, mirepo ca gjera jane vertet te dyshueshme, mos te thuash te qarta fare.

ps: mos e hidh shume ceshtjen tek ps-ja dhe 21 janari se do te hidhen ne gryke pala tjeter.

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Ti qumeshtori dhe ti x-files perse nuk ndejtet fetara, meqe se paskeni problem tju terrheqin prej hundesh masonet? lol

A sishte rebelizmi ne shpirtrat e juaja qe u bete renegade fillimisht, apo u kthyet edhe ju se qeni dele te buta por me tjeter bari kesaj rradhe?

lol

Ju skeni per te gjet ndonjehere karar, believe me .
    Jau lame juve te deshiruarit e te madherushmit .

Or nothing ju sjeni dele ju jeni rober mer , te ishi dele si keta te tjeret bile do te kishi nje cop liri lol

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •