kush i perkrah martesat nder etnike mor gon lpk-ashi..
pse e vrat motren sabahete.. e nuk vrat arkanin..?
pse vrat xhemen e jo sllobodanin..
shiku juaj ka kontroll -mikrofona e kamera ne cdo tavolin kafiqi te kosoves..
pra e dini mir se cili shikoisto-bordelloist trafikon e fiton miliona me vajzat shkipetare fukaresha...
mos u krruaj me brarin se te ben per psikiatri..sic po ben bllaca azemat e syles me fahrudinat..
,.
Kot mundohesh o Vlla .
Une kam qene me shume se sa ti patriot dhe me shume se sa ti kam dashur Bashkimin e trojeve shqiptare .
Rezultati i shumices shifet , aq me shume shife te moderatoret e forumit , nese pshtyn ne viktima dhe mbron serbet atehere nuk te ndodh gje (Kryqi i karit pardon i paqes , Zerva dhe shume te tjere ) , po kundershtove Janullen ta fut BAn qe as serbi sa ben ashttu ne forumin e tyre .
Me vjen keq per pak ata atdhetar qe jane , por per fat te keq jane shum pak , ndaj me mire kshyrim punen tone vete se sa te shan vllau tani edhe ben dhender shkaun ..
Cfare flet ore, ku do te dalesh me kete, cfare mendon se jam une??? Je i marre ti apo...?!! Ne rregull, edhe pse je shume i paqarte tani te kuptova dhe e pranoj se mund te me besh per psikiatri, eh, po cfare pritet tjeter prej nje PSYCHO-pati. Arsyeja eshte se, me ke te rrish dhe perzish ashtu do te behesh edhe vete. Kshtu qe sot e tutje, me mire ti ec rruges tende e une rruges time, skemi asgje me njeri tjetrin, ashtu eshte me mire per mua dhe per ty apo jo Brari...?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 03-08-2012 mė 09:32
Ke te drejte! Por shpresa vdes e fundit thash... Prandaj kontriboni edhe ju ne te mire te kombit dhe mos ndaloni, sepse kombi dhe nacionalizmi jane dy thenie me nje kuptim te njejte pothuajse, te cilat i krijoi Zoti, nuk i krijuan njerezit, dhe pasi qe nuk i krijuan ata, as nuk do te mund t'i shkaterrojne keto, sado qe te mundohen...
Asnje habi nuk ka ne kete mes. Muslimanėt historikisht jane martuar mes tyre, pavaresisht etnise. Kjo eshte nje ceshtje personale dhe nuk ka hapsire per debat nderetnik. Te mos harrojme se turqėt nuk jane serb apo grek.Asnje habi nuk ka ne kete mes. Te krishteret historikisht jane martuar mes tyre, pavaresisht etnise. Kjo eshte nje ceshtje personale dhe nuk ka hapsire per debat nderetnik. Te mos harrojme se serbet nuk jane turq apo afgane.
Te kene jete te lumtur te dy palet.
Paqe!
Te kene jete te lumtur te dy palet.
Selam!
Shqiptari qė derdhė gjak shqiptari nuk meriton tė quhet shqiptarė
Ndersa nje shqiptar i vertet do te shprehej. Historikisht shqiptaret jane martuar mes tyre, pavaresisht besimit fetar. Te mos harrojme qe turqit, serbet, greket nuk jane shqiptar. Besimi eshte dhe duhet te mbetet zgjedhje personale dhe nuk duhet te perdoret si arme te nxitur nga armiqte e Shqiperise per te percare shqiptaret e besimeve te ndryshme.
Feelings change - memories don't.
yllbardhi e tha me sarkazem kundrejt postimit te kryqit te leshit
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Eshte e kot te lodhesh frymen ne kete forum ketu shajne njeri -tjetrin turq,serb ,grek etjet
ca kokrra qe bejne moral i njoh nuk kane rregulluar veten e tyre i ngeli te rregullojne kombin...
Pse nuk thoni shkakun qe i detyron keto gra te varfera e injorante te bejne zgjidhje te tilla? Pse nuk flasin per ato prostitutat qe jane ne pushtet qe nuk i krijojne as kushtet me minimale shtetasve te tyre per te jetuar me dinjitet ?Por i detyrojne individin te ēaj vete ...dhe dihet qe nuk jemi te gjith njesoj nga aftesite ,arsimimi ,kultura ... U ne fakt burrat si kane bere keto zgjedhje per nje jete me te mire e per dokumente... me plaka ,shumtira si burra jane martuar ,angleze ,hollandeze e me kurva rumene ...
ē'do njeri ne jete merr aq sa per ate qe jep dhe ben ...
kush do ti marri mbeturinat aman njeri-tjetrin do gjejne ...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga saura : 03-08-2012 mė 13:14
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Krijoni Kontakt