Close
Faqja 16 prej 34 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 335
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Keshtu eshte kur ne ato 5 litra gjak ste kane mbetur 2 ml gjak shqiptari,dhe shokun e jetes e zgjedh vetem pse ka nje k@r dhe ti paguan 2 mije euro.
    Si nuk doli nje serbe a greke ta marr nje shqiptar per burre,qofte edhe per 5000 euro?

Cmendoni ju,pse femrat serbe nuk e bejne nje gje te tille?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Keshtu eshte kur ne ato 5 litra gjak ste kane mbetur 2 ml gjak shqiptari,dhe shokun e jetes e zgjedh vetem pse ka nje k@r dhe ti paguan 2 mije euro.
    Si nuk doli nje serbe a greke ta marr nje shqiptar per burre,qofte edhe per 5000 euro?

HAha .Po cfar thua o FATLUMI TI ,kaq budallaqe i bone ti balerinat serbe??ato jan per
    striptiz mer daj ,per politikanet tane ne tirane....

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anėtarėsuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    e drejta e cdo kujte esht te martohet me ate qe do , nuk eshte rasti i pare dhe i fundit ky , ka shum vajza qe martohen me te huaj, edhe shum djem shqiptar qe marrin nuse te huaja
    tani kjo ka marr serb ku jan armiq me shqiptaret ,
    Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Dikush ka veshe dhe nuk ndegjon, ka sy dhe nuk sheh. Te zezen e vejne ne te bardhe dhe te bardhen e vejne ne te zeze...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Shiko, une flas per ata shqipetar qe shume me leht biejne viktima duke nderruar etnine vetem per hater te fese, nuk thash se nuk ka edhe ne mesin e myslimaneve, por me shume ka ne mesin e ortodokseve. Shiko se si u asimiluan shqipetaret ne Tivar, te cilet i perkisnin fese ortodokse, njashtu edhe ne Maqedoni e ne vende te tjera, ama mos mu drejto ne kete menyre se une nuk tregoj kurrefare dyftyresie me beso, ne se e ke fituar kete bindje ndaj meje, atehere urdhero, meqe qenke anamoravase ne dy edhe mund te takohemi ndonjehere dhe t'i diskutojme gjerat qe na preokupjne edhe prej se afermi, une nuk e kam problem.

Ps. une nuk jam ndonje rradikalist mysliman sic 'ti' mund te me parafytyrosh ..
    Ti permend vetem shqiptaret ortodoks por sikur "harron" "turqit" e Kosoves te cilet ne mes shqiptareve u turqizuan ,ne perqindje na dalin me shume shqiptar te turqizuar midis Kosoves e mos te flas per shqiptaret ne Turqi ....ty te "dhemb" shpirti per keto vajzat e krishtera shqiptare qe martohen me shkije ,por duhet te dish se nga cilat zona vijne (nga me te varferat) dhe dije qe tek te varferit dinjiteti eshte lluks qe smund ta posedojne,ndersa nuk te "dhemb" shpirti per martesat e shqiptareve me boshnjak e turq ,bile ne disa qytete te Kosoves martesa me keta "turqit" kosovar po konsiderouke si privilegj (kinse turqit jane qytetar te vjeter) etj etj .Ajo qe dua te them eshte se shqiptaret musliman nuk jane aspak me kombetar se shqiptaret e besimeve te tjera ,mos pretendoni assssi te kunderten,ende sot mund te degjojme pleqte duke thene shprehjen kofsh turk ...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Ti permend vetem shqiptaret ortodoks por sikur "harron" "turqit" e Kosoves te cilet ne mes shqiptareve u turqizuan ,ne perqindje na dalin me shume shqiptar te turqizuar midis Kosoves e mos te flas per shqiptaret ne Turqi ....ty te "dhemb" shpirti per keto vajzat e krishtera shqiptare qe martohen me shkije ,por duhet te dish se nga cilat zona vijne (nga me te varferat) dhe dije qe tek te varferit dinjiteti eshte lluks qe smund ta posedojne,ndersa nuk te "dhemb" shpirti per martesat e shqiptareve me boshnjak e turq ,bile ne disa qytete te Kosoves martesa me keta "turqit" kosovar po konsiderouke si privilegj (kinse turqit jane qytetar te vjeter) etj etj .Ajo qe dua te them eshte se shqiptaret musliman nuk jane aspak me kombetar se shqiptaret e besimeve te tjera ,mos pretendoni assssi te kunderten,ende sot mund te degjojme pleqte duke thene shprehjen kofsh turk ...
    Ane e dashur, une nuk e di ku qendron problemi, tek une apo tek ty, une nuk jame i qarte me shkrime, apo ti nuk po me kupton. Une nuk i bera te mire myslimanet, a nuk i shikove videot qe kam postuar me larte? A nuk i lexove si duhet ato fjale qe une i shkrova? Te lutem, behu e sincerte tani, turku iku tash e nje shekull me pare, ndersa plaget qe na i bene sllavet ende nuk jane sheruar, madje ata vazhdojne te na shkaktojne ende plag, te pa parashikueshme per ne, perdorin cdo menyre te mundshme vetem e vetem te na poshterojne e te na demtojne ne cdo lami.

Ps. per momentin me te ndieshme jane martesat me sllave dhe me teper jane duke ndodhur keto lidhje martesore se sa ato me turq e boshnjak
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 02-08-2012 mė 08:22

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-06-2012
    Postime
    199
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin

E ke pergjigjen te videoja e dyte , pas 0:20 sekonda !
    Edhe nje plak analfabete eshte ne gjendje te percjell metodat e patrijarhanes dhe ti qoj ne vend , gje qe te tjeret popuj me religjione te ndryshme nuk e perdorin kurre ne popuj te tjere , po as ata me radikalet .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Ane e dashur, une nuk e di ku qendron problemi, tek une apo tek ty, une nuk jame i qarte me shkrime, apo ti nuk po me kupton. Une nuk i bera te mire myslimanet, a nuk i shikove videot qe kam postuar me larte? A nuk i lexove si duhet ato fjale qe une i shkrova? Te lutem, behu e sincerte tani, turku iku tash e nje shekull me pare, ndersa plaget qe na i bene sllavet ende nuk jane sheruar, madje ata vazhdojne te na shkaktojne ende plag, te pa parashikueshme per ne, perdorin cdo menyre te mundshme vetem e vetem te na poshterojne e te na demtojne ne cdo lami.

Ps. per momentin me te ndieshme jane martesat me sllave dhe me teper jane duke ndodhur keto lidhje martesore se sa ato me turq e boshnjak
    E vertete eshte qe turku" iku" 100 vite me pare por pasojat i ndiejme edhe sot dhe do ti ndiejme edhe ne te ardhmen ,mua me shqeteson me shume turkofilizmi i shqiptareve sesa martesat e disa varfnjakeve me disa shkije te deshtuar ,keto martesa jane vetem "pluhur neper tesha" sepse jane numer i paperfillshem dhe jane martesa individuale ndersa "martesat " me turq kalojjne cakun e individualizmit ....

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    ku paskan nodh kto martesa masive me turq moj ane se bash na habite.

hajt na e qit dhe ti naj vido ta kqyrim apo e ke thjesht imagjinate?
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    E vertete eshte qe turku" iku" 100 vite me pare por pasojat i ndiejme edhe sot dhe do ti ndiejme edhe ne te ardhmen ,mua me shqeteson me shume turkofilizmi i shqiptareve sesa martesat e disa varfnjakeve me disa shkije te deshtuar ,keto martesa jane vetem "pluhur neper tesha" sepse jane numer i paperfillshem dhe jane martesa individuale ndersa "martesat " me turq kalojjne cakun e individualizmit ....
    Krahaso kohen e para nje shekulli me kohen e para nje dekade! Para nje shekulli ne te dy dhe te tjeret si ne nuk kishim ekzistuar fare, dhe per shkak te mosekzistences edhe nuk perjetuam asgje. Ndersa para nje dekade, une, ti dhe te tjeret ekzistuam, perjetuam dhe plaget i kemi ende te fresketa, si fizike poashtu edhe shpirterore. Me trego te verteten, me shume ndegjon duke folur turqisht ne Kosove apo sllavisht? Per shqipetaret e kam fjalen...!

Faqja 16 prej 34 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •