Close
Faqja 15 prej 34 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 335
    Legjendi i Shqiperise
    Anėtarėsuar
    08-07-2012
    Vendndodhja
    Ne mergim----Amerike
    Postime
    59
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Cka je kah derdellit ore ,cka eshte ky "orthodoksizmi" qe me permend ??!!!Une jam kosovare ,bile anamoravase si ty!Mua vetem me pendon dyftyresia e juaj ,asgje tjeter ,ju me pare martoni motrat e bijat me boshnjak(sllav si shkau) musliman apo me mongol turq musliman sesa me shqiptare katolik p.sh .Mos tentoni te na shitni patriozem se nuk ju shitet dot!
    Ane ti je gjithmone e mirepritur ne Shqiperi. Katoliket Shqiptare te Kosoves jane vertete Shqiptare ne cdo aspekt te fjales dhe Shqiperia ka nevoje per ju dhe ju per Shqiperine.

PS.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga AryanArber Lexo Postimin
    ju dhe Kosovaret merreni kote me keto raste te ralla ne Shqiperi.
    Nuk jane te rralla por, ndoshta, jane me shifra katershifrore deri me tani.

Ato vajza qe martohen me Serbe ikin nga Shqiperia dhe jetojne me Serbet ne Serbi dhe nuk eshte problem per ne me.
    Ato vajza nuk martohen per dashuri por shiten me lek, nje lloj prostitucioni modern. Pra, eshte biznes i paster me shkije. Jane po ata qe ia kan vra gjyshin apo stergjyshin asaj vajzes se re 20 vjeqare, e tani shkon nusja dhe i kthen buke atij qe ia ka vra gjyshin, i ofron sherbim seksual djalit te atij gjyshit shkja dhe ia shpeton racen duke i lind nja 4-5 shkije te vegjel.

Problemi eshte kur korraket dhe bastardet martohen me turq dhe arab dhe pjerdhin femi te padeshiruar ne atdheun tone.
    Sa raste te martesave te femrave shqiptare me turq e arab i di ti?
    Nuk mund te jene as peraferisht sa numri i atyre qe shiten permes agjensioneve ne Serbi. Une nuk e di asnje rast te ndonje martese me arab, me turq mund te jene ne raste shume te rralla. Na sjell ndonje rast sa per ilustrim.

Bastardet dhe korraket duhen patjeter te debohen me force nga Shqiperia se vetem po prishin bukurine e imazhin e Shqiptareve te bardhe dhe te Shqiperise.
    Bastarded dhe korraket preferoj qe te qendrojne sa me larg nesh, por njejte deshiroj edhe per sarandiotet greqishtfoles dhe gjithe te tjeret qe kane pranuar ta shesin ****** per nje cope pension te grekut, e qe nuk jane pak por me mijera. Ti e di me mire se une se ne cilen pjese te trojeve shqiptare gjenden ata qe e shkembyen identitetitin e te pareve te tyre me lek.

Ju, fanatiket fetar, pavaresisht cilit religjion i takoni, jeni mbeturinat e kombit shqiptar!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga illyrian rex : 01-08-2012 mė 12:36

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Ata do jene korraket nga Kosova dhe Maqedonia qe e bejne kete. Nuk ka shume Shqiptare nga Shqiperia qe mund te martohen me turq mbase 1 perqind qe jane evgjite dhe turk nga zona e Tiranes, Elbasanit dhe e Peshkopise. Ato qe martohen me Turk apo Arab duhen te shporen dhe duhen debuar nga Shqiperia me force. Nuk kemi nevoje per hibride te tille.

Globalizmi eshte fundi i kombeve dhe eshte fatale.
    hahaha... sa i informuar qenke.
    po femrat e fshatrave te shkodres qe martohen me serb nuk i llogarit, zotrote???

Problemi eshte kur korraket dhe bastardet martohen me turq dhe arab dhe pjerdhin femi te padeshiruar ne atdheun tone. Bastardet dhe korraket duhen patjeter te debohen me force nga Shqiperia se vetem po prishin bukurine e imazhin e Shqiptareve te bardhe dhe te Shqiperise.
    bukurine atdheut tone ia prish ti dhe ca kokrra si puna jote, te cilet i quajne banoret e kosoves dhe te maqedonise si jo shqiptare...
    njerez te tille, nuk po them se duhet te debohen nga shqiperia, por te pakten nga ky forum qe quhet forumi SHQIPTAR.

p.s. po te mos ishte per glabalizimin, mijera shqiptare do kishin vdekur nga uria. normal qe nje person si ti nuk e kupton.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 01-08-2012 mė 13:35
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar mė parė nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Po ,mos te ishte tradhetia nder shqiptaret ,sot do te ishte evropa pakic komtare,kurse marjana nuk do te kishte mundesi me u martu me serb ,se nuk do te ishin fare.
    Po po mor shqarr,me komt e tuja re mrena ,Mirmengjesi .interesi gjithmon paska qen keshtu,vec nji djal i marr si ty nuk e ka kuptu...

qo goca e paska kuptu interesin.....per nji jet me te mir i shet te gjjitha....

ELITA5 ..Per do marka e nji vetur........

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-06-2012
    Postime
    199
    Cfare raste a ku i pate ato raste qe po u martokat shqiptaret e Maqedonise me Turq ?
    Nese ndodh qe shume rralle , atehere brenda ne Maqedoni qe edhe ata kane qene Shqiptare dhe do behen perseri e jo siq genjeni para sysh ketu , shqiptarja po shkoka ne Turqi , cfare gallate
    Perndryshe nuk i le une me Turq

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Ata do jene korraket nga Kosova dhe Maqedonia qe e bejne kete. Nuk ka shume Shqiptare nga Shqiperia qe mund te martohen me turq mbase 1 perqind qe jane evgjite dhe turk nga zona e Tiranes, Elbasanit dhe e Peshkopise. Ato qe martohen me Turk apo Arab duhen te shporen dhe duhen debuar nga Shqiperia me force. Nuk kemi nevoje per hibride te tille.

Globalizmi eshte fundi i kombeve dhe eshte fatale.
    A vetem ata qe martohen me turk ose arab u deshka te shporren nga vendi?! Po ata qe martohen me grek, maqedonas e serb, cfare duhet bere me ta?? I nderuar mos u trego i nje anshem, sepse per mua te gjithe njesoj jane; "tradhetar te kombit" ata te cilet pranojne asimilimin per nje grua ose burr, "tradhetar te kombit" jane ata qe shesin kombesine per nje cope leter. Per mua, ruajtja e kombesise ka nje domethenie te madhe pozitive, ndersa fene nuk preferoj ta perziej me kombin, por vetem atehere kur me imponohet, me duhet patjeter t'i kunderpergjim me te njejten monedhe dikujt atehere kur sulmohem padrejtesisht..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 01-08-2012 mė 17:58

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Cka je kah derdellit ore ,cka eshte ky "orthodoksizmi" qe me permend ??!!!Une jam kosovare ,bile anamoravase si ty!Mua vetem me pendon dyftyresia e juaj ,asgje tjeter ,ju me pare martoni motrat e bijat me boshnjak(sllav si shkau) musliman apo me mongol turq musliman sesa me shqiptare katolik p.sh .Mos tentoni te na shitni patriozem se nuk ju shitet dot!
    Shiko, une flas per ata shqipetar qe shume me leht biejne viktima duke nderruar etnine vetem per hater te fese, nuk thash se nuk ka edhe ne mesin e myslimaneve, por me shume ka ne mesin e ortodokseve. Shiko se si u asimiluan shqipetaret ne Tivar, te cilet i perkisnin fese ortodokse, njashtu edhe ne Maqedoni e ne vende te tjera, ama mos mu drejto ne kete menyre se une nuk tregoj kurrefare dyftyresie me beso, ne se e ke fituar kete bindje ndaj meje, atehere urdhero, meqe qenke anamoravase ne dy edhe mund te takohemi ndonjehere dhe t'i diskutojme gjerat qe na preokupjne edhe prej se afermi, une nuk e kam problem.

Ps. une nuk jam ndonje rradikalist mysliman sic 'ti' mund te me parafytyrosh ..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Shikoni se cfare ka ndodhur dhe vazhdon te ndodh ne Veri te Mitrovices, me djeg zemra more aman :S:S:S... Shikoni vjehrren gurgjulk qe pranoi kjo motra jone shqipetare, shikoni se cfare derrguci pranoi per burr kjo vajze, nje shkja i klasit te pare "Shki-thi-ni...." aq shume e urrrrrrejjjjj kete rrac sa nuk mund ta paramendoj as vete se lere me te tjeret.

E shkreta, tani eshte bere pishman...!!!!!

Kjo eshte nje myslimane:

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Hajde pijaviceee...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    Genti nuk i mbroj aspak
    per mu futja dinamitin para shpije se tyne
    por dhe keto martesat me shkusi ne shqiperi-kosove nuk po tregojne ndonje lumturi te madhe mes cifteve ku mund te thush se katundaret e kosoves-shqiperise te martume ne nje katund tjeter te panjohur jane me te lumtura se kjo margarita a ca e kish emrin
    Sepaku kuptohen me gjuhe dhe martesa eshte me e lumtur dhe me e embel, del jasht shtepise dhe degjohet vetem zeri i shqipetarit, ndihesh rehat, se sa me nje te huaj qe kurr ne jeten tende nuk do te arrish ta kuptosh si duhet, e aq me pak me nje shkja apo grek maqedon...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 01-08-2012 mė 18:40

Faqja 15 prej 34 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •